Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Doživite orgazem ali ne? 24.10.2007 11:16:29
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: trojči . A naredimo na Ringaraji akcijo in naučimo ženske prit do orgazma? Zakaj mam občutek, da se bo nekaj moških osebkov javilo za inštrukcije?
|
|
RE: Doživite orgazem ali ne? 24.10.2007 11:18:15
|
|
|
|
Anonimen
|
Si smešna No da potešim tvoje zanimanje. Vedno doživim orgazem. Tako ali drugače. Včasih samo z penetracijo(to sicer bolj redko ker nism zmeri pr volji), včasih z penetracijo in prsti v duetu , včasih z penetracijo in vibratorjem v duetu, včasih z penetracijo in durexovim vibrajočim prstančkom v duetu, včasih z oralnim seksom, včasih pa sama brez vsega al pa z vibratorjem. Razlike med orgazmi? Itak da so. Odvisno od dneva, razpoloženja... So pa vsi fejst...tud tisti sam s prsti. In ne verjamem da nekdo ki sam z penetracijo ne doživi orgazma nima dobrga seksa. Ta je pa nizka. Za keglove vaje sem pa že jaz na parih temah pisala. Pa ni blo glih neke hude reakcije žensk. Se pa strinjam da so zelo pomembne za dobr sex.
|
|
|
|
RE: Doživite orgazem ali ne? 24.10.2007 11:20:25
|
|
|
|
trojči
|
No, mislila sem bolj na pisne inštrukcije in slogane v smislu: šejk bejbi šejk.... sam v živo tud ne bi bilo slabo, veš Tanika, da par gleda in se nauči...evo, en predlog za začetek: obiščite kakšen swinger!
|
|
|
|
RE: Doživite orgazem ali ne? 24.10.2007 11:27:33
|
|
|
|
moci
|
vau, karin. vidim, da imam dolgočasno življenje ne vem, če ne bom šla mal v šoping
|
|
|
|
RE: Doživite orgazem ali ne? 24.10.2007 11:29:51
|
|
|
|
Anonimen
|
A naredimo na Ringaraji akcijo in naučimo ženske prit do orgazma kaj je to orgazem ? Hecam se, ja doživim orgazem . Razen po porodu ga nisem (hotela )
|
|
|
|
RE: Doživite orgazem ali ne? 24.10.2007 11:32:09
|
|
|
|
Anonimen
|
obiščite kakšen swinger! Ne hvala. Resno se bojim da bi šla tja in vidla te vse naše kosmate politike z joški k jst, kosmate ženske in podobno, raznorazno povešeno kožo.....se bojim da bi me vse minil. Bom raj kar še naprej živela kokr živim. Mi je prou fajn, brez da sosede opazujem pri tem kako se naskakuje
|
|
|
|
RE: Doživite orgazem ali ne? 24.10.2007 11:34:15
|
|
|
|
trojči
|
No, Karin, s skupnimi močmi nam bo uspelo! Ne vem no, mogoče sem jaz razvajena, ker sem imela prvega partnerja takega, ki mu je bil seks na prvem mestu prioritetne lestvice in je bil stimuliran, da bi jaz čimvečkrat , no, ful se je prilagodil, potrudil, užival v tem...ja, mogoče sem se samo navadila tako. Ne spomnim se, kera bi naj bila nizka, ne bom šla gledat, ker mam ful dela, samo sem pa prej razmišljala, da je spolnost lih tak ko dojenje fajn za delitev žensk na dobre in slabe f*****. Ker imam zdaj že izkušnje in vem, kako lahko koga to pri takih temah deprimira, ne bom sploh razpravljala in prepričevala koga. Temo sem odprla z dobrim namenom.
|
|
|
|
RE: Doživite orgazem ali ne? 24.10.2007 11:37:48
|
|
|
|
Anonimen
|
Nizka za tiste k ne doživijo vaginalnega orgazma. Jih lahko to mal frustrira pol. No dej še kkšn nasvet a ne k obvladaš . Je zmeri fajn kej novga zvedt Ok, keglove. To že vemo. Še kaj?
|
|
|
|
RE: Doživite orgazem ali ne? 24.10.2007 11:39:35
|
|
|
|
trojči
|
Nimam cajtaaa!!!!
|
|
|
|
RE: Doživite orgazem ali ne? 24.10.2007 11:43:00
|
|
|
|
tanikaa
|
Ajoj. Čudno. Nobenega moškega predstavnika še ni ...
|
|
RE: Doživite orgazem ali ne? 24.10.2007 11:43:37
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: trojči Nimam cajtaaa!!!! Pa zvečer, predn greš spat. Te bo pisanje in razmišljanje o tem glih fejst v razpoloženje spravl
|
|
|
|
RE: Doživite orgazem ali ne? 24.10.2007 12:17:45
|
|
|
|
kalbo
|
Ajoj. Čudno. Nobenega moškega predstavnika še ni ... In kaj bi ti od moških predstavnikov....orgazem?
|
|
|
|
RE: Doživite orgazem ali ne? 24.10.2007 12:36:38
|
|
|
|
blazka
|
Ajoj. Čudno. Nobenega moškega predstavnika še ni ... In kaj bi ti od moških predstavnikov....orgazem? _____________________________ Ej vidva, žena vama je na sledi!!!!!
|
|
|
|
RE: Doživite orgazem ali ne? 24.10.2007 12:40:37
|
|
|
|
kalbo
|
Ej vidva, žena vama je na sledi!!!!! Lubi, vem RTI
|
|
|
|
RE: Doživite orgazem ali ne? 24.10.2007 12:56:17
|
|
|
|
snake
|
jaz se ne ustavim dokler ga ne doživim!
|
|
|
|
RE: Doživite orgazem ali ne? 24.10.2007 12:58:36
|
|
|
|
tanikaa
|
Ojoj. Se bom dala izpisat iz RR. Gospa Kalbo, se globoko opravičujem.
|
|
RE: Doživite orgazem ali ne? 24.10.2007 13:38:42
|
|
|
|
nuala
|
Spet delate paniko. Eni so bolj pomembni orgazmi, drugi novi čevlji, tatretji nova hiša, tačetrti dobra služba ( al pa dolga bolniška ). In verjamem, da velika večina itak doživi orgazem, na tak ali drugačen način. Boljši, slabši? Halo???
|
|
RE: Doživite orgazem ali ne? 25.10.2007 21:12:51
|
|
|
|
Moyca_
|
IZVIRNO SPOROČILO: nuala Spet delate paniko. Eni so bolj pomembni orgazmi, drugi novi čevlji, tatretji nova hiša, tačetrti dobra služba ( al pa dolga bolniška ). In verjamem, da velika večina itak doživi orgazem, na tak ali drugačen način. Boljši, slabši? Halo???
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?