|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   spanje pri treh letih
24.10.2007 9:33:59   
petrc@
Ali imam samo jaz take probleme-mi se ponoči zihr enkrat zbudimo,skoraj vedno ob isti uri.Hčerka bi pila,pa ji dam ,sevedaaauser posted image Se tudi zgodi da prespi celo noč,ampak to je zelo redko,edino pri babi bo spala do jutrauser posted image user posted image user posted image
Sej mi ni problem ustat,čeprav imam ogromen trebuh ker se nam januarja pridruži nov član-kaj pa potem,se bom pa sam sprehajala po bajti.
Kako jo odvaditi?
Jaz bi jo pustila da se dere,sam mam taščo v zgornem štuku,pa se ji smil otrok,...

Hvala za pomoč
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: spanje pri treh letih
24.10.2007 9:35:06   
Njuškalo
Jaz bi ji dajala za pit ,ampak samo vodo in vedno manj...mogoče bi se tako postopoma odvadila.

Vprašaj se, ali te bo to kar počneš danes,kaj bolj približalo tistemu,kar bi želel biti jutri!

(odgovor članu petrc@)
Neposredna povezava do sporočila: 2
24.10.2007 9:36:33   
CUKRČEK
če pri babici spi celo noč, potem bi tudi doma. Se pravi, da te "izsiljuje", ker ve da lahko. Enkrat boš mogla narediti res...posebej če pričakujete novega člana. Se pa s taščo zmeni, da bo pač 2 dni tulila..bo že videla da ni šale.

Moja triletnica spi celo noč..je pa res, da spi že od malega. Edino ene 2x sva jo morala pustit se dret, ker je neki probavala ga srat...pa jo je hitro minilo.

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu petrc@)
Neposredna povezava do sporočila: 3
24.10.2007 9:40:43   
total
Tut moj 3 letnik še ne spi celo noč,oz zelo redko se to zgodi,zanimivo da pr babici pa spi celo noč oz. zelo dober spi,mirno in tut še pije ponoči.

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 4
24.10.2007 9:52:26   
Anonimen
Naš Timi je spal celo noč od drugega leta starosti.Edino kar ima še sedaj je,brcanje,potovanje počez in gor in dol po postelji,pa govorne vaje,pa kreganje.Bo potrebno bit vsrajen in ne dat več pit ponoči.Poslušat nekaj noči jokain stoka.Dovolj je že stara,da bi morala spat celo noč.Ampak lahko je teoretično razmišljat v praksi je pa čisto drugače.Boga boš,če bosta kar dva nočna ptička,ki se bosta zbujala.Čisto tapravega nasveta,pa ni.Mamaica,ti najbolj veš,kaj bo zaleglo,ker otročka poznaš.

(odgovor članu total)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
24.10.2007 9:52:57   
hrabra miška
Moj starejši sin je bil tudi navajen pit ponoči in to celo dvakrat. Pil je pa čaj ali pa sok. Potem sem mu nekje pri treh letih,enkrat dala za spit grenke kamilice. Od takrat več ni žejen ponočiuser posted image

Pazite na svoje otročke kot na zaklad.
Vsak je drugačen,vsak je edinstven.

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 6
24.10.2007 10:12:33   
asso
Naša triletnica se tudi zbudi od 1x do 2x na noč. Včasih jo samo potolažimo in pustimo odprta vrata, drugič vpraša tudi po mleku in ji ga dam. Ne vidim problema v tem. Najbrž kaj sanja in se prebudi in prestraši... Pač vstanem jo potolažim in grem nazaj spat.
Tudi mlajša (eno leto) se včasih prebudi, ali jo prebudi starejša in za jo pomirit ji dam flašo mleka in spi lepo nazaj. Ne vidim smisel v tem, da jo bi pustila jokati, še posebno triletnico, ker se ji že lepo da razložiti vse ne pa jo pustit tulit kot user posted image

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

(odgovor članu hrabra miška)
Neposredna povezava do sporočila: 7
24.10.2007 11:05:11   
Petraa
spimo od 2 meseca celo noč. nikoli nisem ponoči dajala za pit,razen v primeru ko je bil bolan

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 8
24.10.2007 11:26:01   
madeja
Moja je spila flašo mleka še pri dveh, pol sm zamenjala za čaj. Pri dveh in pol sm imela dost vstajanja in lulanja v plenice, zato sm to nočno pitje "ukinla" in smo kak teden bili sitni, od takrat ne pije več razen če je bolana. Tudi suhi smo od takrat, če pa jo lulat se pa zbudi in gre na wc. Spimo pa še vedno ne celo noč (joka v spanju), pa bo januarja stara štiri leta. Od kar imamo novo članico je nočno spanje za spoznaj polje. Mlajša, ki pa je stara 2,5 mesca pa spi kot polh. Ponoč se zbudi sam enkrat da pomalca in to je vse.

Čestitke za user posted image !!

(odgovor članu petrc@)
Neposredna povezava do sporočila: 9
24.10.2007 11:31:15   
petrc@
no sej problem pri nas je v tem.Prav lepo je že spala,potem pa enkrat zboli,pa je treba malo več pit,in navada ostane,mamica pa hitro pritečeuser posted image .Bo že kako,jo bomo probal mal pustit,pa bomo vidli,al pa dal za probat grenke kamilce,ker voda  pri nam ne pali-jo vseeno spije,in čaj ki ji ga dam je tud s precej vode zmešan,pa ga vseeno spijeuser posted image

(odgovor članu Petraa)
Neposredna povezava do sporočila: 10
24.10.2007 11:56:57   
Nea
Lahko ji pa v flaško pred spanjem naliješ vodo in jo pustiš nekjer v postelji, da jo lahko sama doseže. Ko se bo zbudila, bo sama vzela flaško in se odžejala.
Pri nas to velikokrat deluje čeprav se zadnje čase zelo redko zbudi.

Moji sončki
24.1.2004 Ema
06.8.2006 Lara
31.1.2009 Erik

(odgovor članu petrc@)
Neposredna povezava do sporočila: 11
24.10.2007 12:23:18   
mily
Jst ji pa ne bi dala v flašo, sploh če je že tko al tko nima več. Lepo  vodo v kozarec in da nardi samo en šluk. Ali pa če ji zvečer, predno zaspi daš in rečeš, da naj se zdej napije, da ne bo ponoči vstajala. Triletniki ne rabijo več flaše!

Ali poznate najzanesljivejše sredstvo, s katerim lahko pahnete v nesrečo svojega otroka?
Dovolite mu, da bo počel vse, kar se mu bo zahotelo.

(odgovor članu Nea)
Neposredna povezava do sporočila: 12
24.10.2007 12:50:49   
Anonimen
Fant je svojemu sinu ukinil nocno pitje pri 2,5 letih, ker je to samo razvada in v spanju menda nisi zejen user posted image  Pazi, kaj ji das zvecer za jest (ne prevec slane hrane). Itak pri odvajanju od plenic moras ukinit nocno pitje in vecerno nalivanje s tekocino, ce noces vsak dan preoblacit postelje.

Aja, pri 3 letih prespi celo noc (jo je ze prej), razen ce sem in tja kaj takega sanja in se zbudi. Enkrat proti jutru pa gre iz svoje postle na ta veliko postlo spat.

LP

(odgovor članu mily)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
24.10.2007 13:07:49   
PIAF
Naš se tudi zbuja najmanj 1x, ampak ker sanja in potem me skozi kliče, grem k njemu, ga pomirim, pa spet...za popenit, sploh, ker še imamo 2-mesečnico, ki zaspi komaj ob polnoči in sem totalno neprespana! Včasih pa ga sploh potolažit ne morem, se joče in joče brez prestanka, da mi lasje stojijo pokonci!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
24.10.2007 13:31:01   
nuala
Moj tastarejši je vedno prespal celo noč, od 1 leta naprej.
Tamali pa pije samo včasih 8 mislim, da je takrat res žejen, mu dam samo vodo ), ampak vsaj 3x na noč vpije "daj mi roko na trebuh" kar pa ni pretežko, saj spi pri meni.

Zakaj bi učil prašiča letati; izgubljaš čas in vznemirjaš prašiča.

(odgovor članu PIAF)
Neposredna povezava do sporočila: 15
24.10.2007 16:05:23   
dory
sicer se ne bom hvalila, ampak do dveh let nismo spali, potem pa preobrat...zdej pri 3,5letih mi prespi celo noc do 5-ih zjutriuser posted image

tudi opoldne mi spi 3-4ure..zgleda mora prvi dve leti notr prnest :)...

(odgovor članu nuala)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Pomagajmo ustvariti čarobni december za vse
December je čas topline in obdarovanja, a tudi priložnost za pomoč. Spoznajte čudovite humanitarne projekte, kot so Boži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?