|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončna očala pozimi?
24.10.2007 0:01:41   
nejcko
Brez sončnih očal mi živeti ni. Imam jih v soncu, v dežju, v megli pa brez njih sploh ne morem gledati, kaj šele voziti.
Do danes sem bila 100%, da sem samo jaz tak sun glass freak, ki se v megli in v čudnih oblačnih vremenih s sončnimi špegli sprehaja, pa vidim, da se še nekaterim Kranjcem vremena niso zatemnilauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 26
25.10.2007 11:09:39   
LoCa
js tudi dosti nosim sončna (če se spomnim jih vzet). mene tudi sonce dosti moti, pol pozimi če je sneg pa sploh, ker se tumač odbija svetloba. samo jih ponavadi pozabim vzet s seboj user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 27
25.10.2007 11:48:52   
Anonimen
Jaz se jih trudim met vedno gor, edino v trgovino ko stopim si jih dam dol, ker si mislim, da trgovke opravljajo kak me ded reže in mam plavo oko.

(odgovor članu LoCa)
  Neposredna povezava do sporočila: 28
25.10.2007 13:43:38   
riders
Jaz jih imam stalno v avtu, ker me že najmanjši prikaz sonca izza oblakov ful moti. Pa tista svetloba, ki blešči, tudi. Pa pozimi belina snega...pa zihr bi se še kaj našlo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 29
25.10.2007 13:45:00   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: riders

Jaz jih imam stalno v avtu, ker me že najmanjši prikaz sonca izza oblakov ful moti. Pa tista svetloba, ki blešči, tudi. Pa pozimi belina snega...pa zihr bi se še kaj našlo.

Isto.

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu riders)
Neposredna povezava do sporočila: 30
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?