Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: strah zaradi okvare ploda 23.10.2007 19:28:58
|
|
|
|
Taula
|
Če je kaj z plodom narobe se lahko sam sproži ss, lahko pa to izveš šele na NS ali kasneje. Imam sama iste skrbi. Kako jih premagati? Vpliva itak nimam, kar je je. Upam na najbolje.
|
|
RE: strah zaradi okvare ploda 23.10.2007 19:43:30
|
|
|
|
medika 13
|
Anonimna mislim, da je čisto normalno, da se v nosečnosti sprašujemo vse mogoče in, da je prisoten tudi strah. Poskusi odgnati črne misli in razmišljaj pozitivno. Če je z otrokom kaj narobe lahko pride do zgodnjega ss. Da pa je z otrokom nekaj kromosomsko narobe lahko potrdijo s horionsko biopsijo ali amniocintezo, ki ti jo priporočijo po slabih rezultatih NS. Moj punčka je imela trisomijo 13, pa nebi ravno rekla, da sem imela kakšne znake, ali pa da sem kaj podzavestno čutila ... Sprosti se, razmišljaj pozitivno in držim pesti, da bo vse ok
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?