Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: sistem. pregled pri 3. letih 23.10.2007 15:35:31
|
|
|
|
Gina
|
Zamenjaj zdravnico. Naš se je jokal zdaj tri leta zaradi ene čudakinje, čim jo je zagledal, zdaj je pa zadovoljen, ko smo zamenjali. Aja, pa pošlji moža, mogoče bo malemu drug filing, pa ne bo jokal.
|
|
|
|
RE: sistem. pregled pri 3. letih 23.10.2007 15:59:00
|
|
|
|
Barbs
|
IZVIRNO SPOROČILO: Gina Zamenjaj zdravnico. Al pa malega.
|
|
RE: sistem. pregled pri 3. letih 23.10.2007 17:17:46
|
|
|
|
madeja
|
Moja se je zdravnice bala ko je bila stara slabe dve leti. Potem sem ji kupila zdravniški pribor in sva se doma igrale zdravnike. Ona je poslušala srček, mi dala zdrvila in inekcije,... Od takrat se ne boji zdravnice , še vedno pa se boji ko ji vzamejo kri.
|
|
|
|
RE: sistem. pregled pri 3. letih 25.10.2007 15:44:39
|
|
|
|
Pikca
|
Fajn je, če mu razložiš in pokažeš, kaj bo zdravnica delala in kako približno bo vse skupaj potekalo. Tako ga bo manj strah. Jaz sem bila pred slabim mesecem prav presenečena nad mojo triletnico, ki je lepo dala prstek in niti malo zajokala, ko so ji kri vzeli, sem ji pa že prej povedala, da bo dobila majhno pikico, da ji bodo vzeli kapljico krvi, da bodo lahko pogledali...
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako kupiti popolno darilo za praznike?Praznični nakupi daril so lahko stresni in dragi. S pravim načrtovanjem in premišljenim pristopom lahko najdete popolno ...
Zadnje s foruma
Teža med nosečnostjo.
пеперутка16
Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?