|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   nizka posteljica
23.10.2007 12:07:37   
ive
Pozdravljene!
sem srečna in vesela user posted image , že dobrih 20 tednov in včeraj sem imela podrobni morfološki pregled, na katerem mi je ginekolog povedal, da imam še vedno nizko ležečo posteljico, drgač pa je vse ok.
Prosim, če ima katera izkušnje v zvezi s tem in kako se je vse skupaj končalo, saj me zelo skrbi da bo šlo kaj narobe.
lpuser posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: nizka posteljica
23.10.2007 13:21:54   
melanija
Jaz sem imela v drugo nizko ležečo posteljico. Meni niso nič drugega svetovali kot počivanje in nič dvigovanja težkih bremen, pa na bolniški sem bila zaradi tega in hude anemije. Nosečost pa se je v redu iztekla brez komplikacij.

(odgovor članu ive)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: nizka posteljica
23.10.2007 14:27:57   
sonce78
Jaz sem jo tudi imela, se je pa dvignila nad maternični vrat. Posebnih navodil, razen počitka, nič spolnih odnosov in ne dvigovanja večjih bremen nisem dobila, sem pa bila na bolniški. Porod je bil normalen, brez zapletov.

Počivaj, ne dviguj nič težkega in uživaj v user posted image !

Čudovito je biti mama!

(odgovor članu melanija)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Vse, kar morate vedeti o carskem rezu
Carski rez 2-4x bolj ogroža zdravje in življenje bodoče matere kot vaginalni porod, zaradi številnih zapletov od krvavit...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......