Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: aparat za merjenje plodnih dni 24.10.2007 7:54:10
|
|
|
|
Anonimen
|
Jutrček, poznam. A rabiš nasvet? Sem ga uporabljala in mislim da je kar pravilno pokazal, glede na to, da je takoj ratal dojenček, ko sem začela to uporabljat.
|
|
|
|
RE: aparat za merjenje plodnih dni 24.10.2007 8:38:07
|
|
|
|
Fargesia
|
jst že nekaj časa iščem kaj uporabnega ki bi mi pokazalo kdaj imam plodne dni...želela sem si mikroskop, pa ga nikjer ne najdem. Kaj pa je ta stvarca?
|
|
RE: aparat za merjenje plodnih dni 24.10.2007 11:30:45
|
|
|
|
Tiara123
|
Kje pa se dobi ta aparat?
|
|
|
|
RE: aparat za merjenje plodnih dni 24.10.2007 16:58:23
|
|
|
|
medika1
|
Sprašujem za prijateljico, ki se že nekaj časa muči da bi zanosila. Že kar nekaj časa nazaj sem zasledila , da je ena pisala o tem aparatu in da fino deluje. Jaz mislim da se ga da kupit v Avstriji ali Nemčiji in stane okrog 50 E. Prosim, če katera ve o čem govorim, da mi sporoči ali se sploh reče Intima in kje ga je moč kupit. Hvala
|
|
|
|
RE: aparat za merjenje plodnih dni 24.10.2007 17:15:40
|
|
|
|
ledenka
|
sem slišala za aparat Persona, morda je to to?
|
|
RE: aparat za merjenje plodnih dni 25.10.2007 7:36:49
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem ga kupovala v Avstriji, Intima se reče. Sicer sem probala vse možne variante pri nas, pa ni bilo uspeha. Mogoče je čisto slučajno potem z uporabo Intime uspelo, nevem. Mogoče pa za prijateljico še ni pravi čas (tako je mene tolažila ginekologinja in mi vlivala upanje, da enkrat bo uspelo). Pa je res bilo tako! Koliko pa je stara? kako dolgo se že trudita za majhno bitjece?
|
|
|
|
RE: aparat za merjenje plodnih dni 25.10.2007 12:29:11
|
|
|
|
medika1
|
Ja tudi za Persono sem slišala. Hvala. Bom posredovala informacijo, Prijateljica je stara 34 let. Kakšni 2 leti že delata na tem. Saj že hodi za umetno oploditev, vendar so ti postopki tako dolgotrajni, da še niti ni imela prve inseminacije. Bila je tudi na pregledu za prehodnost jajcevodov in je vse ok.
|
|
|
|
RE: aparat za merjenje plodnih dni 5.11.2007 10:10:25
|
|
|
|
sarcy21
|
A se to Intimo da kje naročiti?
|
|
RE: aparat za merjenje plodnih dni 5.11.2007 16:16:59
|
|
|
|
rokapi
|
Moja izkušnja je, da na ginekološki kliniki v Ljubljani postopki potekajo celo večnost. Pri dr. Rešu v Dravljah pa je zadeva povsem drugačna, hitro si na vrsti in pristop dr. Reša je veliko bolj oseben in usmerjen k rezultatu. Sporoči to informacijo svoji prijateljici.
|
|
|
|
RE: aparat za merjenje plodnih dni 5.11.2007 20:06:37
|
|
|
|
Fargesia
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Jaz sem ga kupovala v Avstriji, Intima se reče. Sicer sem probala vse možne variante pri nas, pa ni bilo uspeha. Mogoče je čisto slučajno potem z uporabo Intime uspelo, nevem. Mogoče pa za prijateljico še ni pravi čas (tako je mene tolažila ginekologinja in mi vlivala upanje, da enkrat bo uspelo). Pa je res bilo tako! Koliko pa je stara? kako dolgo se že trudita za majhno bitjece? Anonimna, prosila bi te če mi lahko pišeš na ZS...
|
|
RE: aparat za merjenje plodnih dni 6.11.2007 15:28:34
|
|
|
|
gogaala
|
Hojla! za ta aparet ki se merijo plodni dni ga je moja sestra kupila v trgovini za medicinske pripomočke stal je prejšnega denarja 18.000 sit in ga je uporabljala, ta stvar je nekvalitetna, mislim da je to larifari.
|
|
|
|
RE: aparat za merjenje plodnih dni 6.11.2007 20:15:20
|
|
|
|
Fargesia
|
Pomoje je pa odvisno al ga znaš uporabljat al pa ne... sicer pa ni niti nujno da govorimo o isti stvari.
|
|
RE: aparat za merjenje plodnih dni 9.11.2007 11:04:28
|
|
|
|
midori
|
pozdravljene, v beogradu sem kupila mikroskop, ki se imenuje Maybe Baby in je avstralski proizvod (morda se sedaj prodaja že pri nas). uporablja se preprosto, na stekelce kapnete jutranjo slino, ko se posuši po vzorcu lahko ugotovite, če imate ovulacijo. uporablja se lahko v neskončnost in ni drag. težko rečem, koliko je zares uspešen, glede na to, da sama zaradi težav takrat, ko sem ga uporabljala, verjetno sploh nisem imela ovulacije. prijateljica pravi, da je potrdil njen sum, da ima ovulacijo bolj zgodaj kot je običajno. info: http://www.maybebaby.com.au/_how_does_maybe_baby_work.php pa srečno.
|
|
|
|
RE: aparat za merjenje plodnih dni 21.11.2007 17:43:22
|
|
|
|
Fargesia
|
a se slina gleda zjutraj s "taprvo" slino al kako?
|
|
RE: aparat za merjenje plodnih dni 21.11.2007 17:52:58
|
|
|
|
baguSka
|
Ja seveda. Vedno mora bit prva slina.. se predno si umijes zobe, predno spijes kozarec vode in predno jes.. Se lubckat se ne smes s svojim, da se slina ne pomesa. Tko kot mora bit prvi jutranji urin.. To je obvezno in najbolj tocno!! Logicno..
|
|
|
|
RE: aparat za merjenje plodnih dni 21.11.2007 21:25:50
|
|
|
|
Fargesia
|
no dej pa še inštrukcije... na taveliko steklo dam malo sline in kaj pol...a počakam da se na zraku posuši al dam kr na morko zaščitno ogledalce gor in čakam da se tako posuši? kako zgleda slina ko nima O in kako izgleda ob O? praprot?! a se ti praprot izriše samo ob O al kako? madonca sem nepoučena o tem...
|
|
RE: aparat za merjenje plodnih dni 21.11.2007 22:43:37
|
|
|
|
lučka 25
|
maša, ko boš dala slino na steklo počakaj, da se na zraku posuši. Potem pa daj gor šele zaščitno ogledalce. Kako pa naj bi zgledalo ob ovulaciji in ko jo ni pa je takole (sem našla pri odgovoru od midori): 1. During a non-fertile or low oestrogen phase dried saliva reveals a pattern of pebbles or dots. 1. You are not likely to conceive during this period 2. During a transitional phase when oestrogen levels are rising or higher (usually in the 2 to 3 days before ovulation) dried saliva reveals a combination of pebbles and small ferns. 2. You can increase your chances of conception by having intercourse when you see the transitional phase and during the full ferning . 3. During ovulation or when oestrogen levels are high dried saliva crystallises and forms a distinctive “fern” pattern. 3. You are most likely to conceive when you see the full fern pattern. 4. After ovulation has occurred the transitional phase will usually appear again before you return to the non-fertile phase. 4. Intercourse that occurs more than approx. 24 hours after ovulation is highly unlikely to result in conception. 5. Ferning around the menstrual cycle can occur but does not relate to ovulation. 5. Any ferning that occurs after your ovulation date does not relate to ovulation and can be ignored. Please note that there are NO products available that can guarantee success in achieving pregnancy. MAYBE BABY has been designed to assist in conception however it MAY NOT be suitable for everyone. Read the instructions and speak to your pharmacist BEFORE purchasing this product. Upam, da ti bo kaj koristilo in se boš bolje znašla. Jaz drugače preverim slino tudi čez dan, vendar je dobro da vsaj dobri dve uri prej nič ne piješ ali ješ.
|
|
|
|
RE: aparat za merjenje plodnih dni 22.11.2007 9:47:02
|
|
|
|
Fargesia
|
UF, Lučka!! tole pa je izčrpno!!! po slini sodeč oziroma teh slikica sem že po ovulaciji...tudi datumsko se ujema...
|
|
RE: aparat za merjenje plodnih dni 22.11.2007 13:39:00
|
|
|
|
po33
|
A ni še bolš dat sluz iz nožnice. To sem jaz imela že pred 15 leti.
|
|
|
|
RE: aparat za merjenje plodnih dni 22.11.2007 15:30:14
|
|
|
|
lučka 25
|
Jaz sem tudi poskusila s sluzjo, samo kaj pa takrat ko je v njej še malo sperme? Je pa vse "mem", čudno. Zato raje kar uporabljam slino.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Siol ali T2?cv3rklic4Katerega od omenjenih ponudnikov internetnih storitev ste/bi izbrali?Siol (
55%)
T2 (
27%)
Drugo (
18%)
Število vseh glasov: 280Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!