Tinca7
|
Danes sem pa res že obupana. Moja princeska je stara 4 tedne, moj dragi, pa še vedno ni ravno aktiven z njo. Ne vem, kaj naj jaredim, da bo želel biti več z njo. Vsakič ko začne jokati, jo da takoj meni, ko jo uspava in ne neha jokati, jo prav jezno da v posteljo in reče "pa se der, jaz te ne bom več nosu". Seveda se jaz potem razp.... in jo vzamem, kerpaje čisto histerična, jo moram dati spet na joško, da se sploh pomiri. Sploh nima potrplenja in ne raume, da dojenčki pač jokajo. Poleg tega smo zdaj dobili še krčke, in revca joka tudi po dve uri skupaj:((. Poskušala sem že taktiko,da sem ga pustila samega z njo, in sem peljala psa na sprehod, a ko sem prišla nazaj, je bila mala v posteljici, se drla na ves glas, on pa je bil v dnevni sobi in močno na glas poslušal radijo (tako, da jo je malo manj slišal) :grrr:. Včasih sem prav razočarana nad njim, ker ne čuti bolečine, ko se Lara joka. Imate kakšno idejo, kako ga naj bolj motiviram, da se bo ukvarjal z njo. Povedal mije že, da se počuti zapostavljenega, ampak halo, tako pa ni trba reagirat. Včasih me je prav strah, kako bova tole speljala, saj sem že tako jezna nanj, da vidim, da ga odrivam. On želi živeti tako, kot sva živela prej, ampak tako ne gre. Ne morava več gledati televizije brez prekinitev, ne morava več ven hodit... Tega pa on enostavno ne razume. Rešitev je seveda to, da hodi sam ven:grrr:. Zdaj pa še posebej, ko je novoletni čas, in je treba z vsemi proslavit, ker bo moral biti "revček" za silvestrovo doma. Tako otročji je, da ga bom glihkar nekam poslala. No zdej ko sem se malo izkašlala, upam da mi bo bolje. LP Tina
|