|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   vlivanci
22.10.2007 11:18:43   
Nea_teja_
Zanima me kako pripravite vlivance .Rada bi jih naredila domače da nebi bili vedn iz trgovine .Punce recepte na planuser posted image user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: vlivanci
22.10.2007 12:55:13   
muška
A vlinaci se dajo tudi kupit? user posted image  Pojma nimam, res ne user posted image

Jaz jih naredim tako:
- v skodelico ubijem eno jajce in mu dodam 2 žlici moke in potem to zžvrkljam skupaj. Če je masa preredka, dam zraven še malo moke, če je pregosta(pretrda) pa dodam zraven par kapljic vode. IN potem lepo vlivam v juhico. Imam pa raje tršo maso, ker če je preredka, znajo razpast!

Upam, da si imela te vlivance v mislih, ker jaz poznam samo te.

(odgovor članu Nea_teja_)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: vlivanci
22.10.2007 13:02:42   
Anonimen
Jaz delam isto kot muška.

(odgovor članu muška)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: vlivanci
22.10.2007 13:07:04   
Una
Jaz tudi, ponavadi dam 2 jajci in 4-5 žlic moke, odvisne kakšne velikosti so jajca. Aja pa še malo soli. That's it! Lahko pa dodaš še malo sesekljanega drobnjaka ali peteršilja, pa je tudi fajn.

_____________________________

LP, Una

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: vlivanci
22.10.2007 16:03:35   
bamby
Za v juho so tile enkratni, za zraven mesa ali golaža pa kupim Pečjakove.

(odgovor članu Una)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: vlivanci
22.10.2007 19:27:56   
Nea_teja_
hvala sem jih nekako spacala in so bli superuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: vlivanci
22.10.2007 19:37:38   
Jessy
Ko jih jaz delam za v juho, najprej dobro razžvrkljam jajce, nato malce posolim, dodam nekaj kapljic olja, nato pa toliko moke, da pripravljena masa lepo teče z vilice, ko jo dvignem. Če je masa preredka, potem lahko razpadejo, pa še raje imamo debelejše, tako da dam vedno malo moke več.
Vse pa delam po občutku.

Za prilogo k mesu pa vedno kupim Pečjakove vodne vlivance, ki so res dobri.

_____________________________

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu Nea_teja_)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Gluten oziroma žitarice uvajajte postopoma
Marsikateri starš je v dilemi, kako zgodaj lahko žita, ki vsebujejo gluten ponudi svojemu otroku, ki se na gosto hrano š...
Kdaj lahko dojenčku uvajamo mandarine in d...
Včasih je veljalo, da naj bi se citruse uvajalo po 1. letu starosti. Vendar so priporočila dames drugačna. Kdaj in kako ...




Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?