|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   če se pretepajo, praskajo druge
21.10.2007 21:11:19   
lojzika
A vzgojiteljice povedo tudi tistim mamicam katerih otroci se pretepajo. Namreč naš je tista ovčka ki dobiva batine
Me pa zanima ali tudi mamica od tistega fantka ki pretepa našega ve, da se njen sin pretepa.

Meni je vzgojiteljica povedala, da ga je pač ta in ta, tu in tu. A mislite da tudi njegovi mamici pove, da je tega in tega klofnil tu in tu.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: če se pretepajo, praskajo druge
21.10.2007 21:29:40   
Spark
Ne vem. Pri nas je podobno. Naša tudi vedno pokasira ugrize in udarce. Najhuje mi je pa to, ker mi vzgojiteljica vedno ne pove. Ampak, potem mala doma pove, da jo je določeni fantič ugriznil in kje. Ko naknadno sprašujeva v vrtcu kaj je bilo, potem vzgojiteljica reče, da je pozabila. Je pa povedala na govorilnih urah, da je govorila z mamico od enega fantka, ki je zaenkrat največji problem (pa šele 2,5l ima) in da je kao malo bolje. Nažalost te mamice ni bilo na govorilnih urah, da slišim njen komentar. 

(odgovor članu lojzika)
Neposredna povezava do sporočila: 2
21.10.2007 21:43:50   
Dejča
Pri nas vedno povedo, razen če česa ne vedo user posted image . Vzgojiteljica mi je vedno povedala, kadar je naša user posted image  koga ugriznila, se grdo vedla do koga in tudi če je kdaj dobila batine od koga. In to se mi zdi zelo pozitivno, saj smo potem doma bili še posebej pozorni, če je kaj takšnega poskušala še v naši bližini. Če kdaj pozabijo, povedo naknadno user posted image .

(odgovor članu Spark)
Neposredna povezava do sporočila: 3
21.10.2007 22:00:01   
jagoga
Pri nas vzgojiteljica najprej opozori starše tistega otroka, ki je povzročitelj takšnega nasilja. Tudi naš pride zelo pogosto z ugrizi domov, so pa tudi že mene opozorili, da je koga ugriznil in kako so zadevo preprečili "kaznovali". Pri ugrizih in podobnih prerivanjih ne smemo misliti, da so naši otroci edino žrtve in da so lahko tudi pobudniki za taklšna dejanja. Včasih se v zanosu igre zgodi marsikaj, pa otroci ne mislijo nič nasilnega in običajno niso nasilni, ampak le boj za določeno igračo.

(odgovor članu Dejča)
Neposredna povezava do sporočila: 4
21.10.2007 22:25:16   
Maco
JA, pri nas izvemo, če kdaj (in koga) udari, ugrizne in od koga jih je pokasiral on. In to je zadnjih 14 dni konstantno na dnevnem redu, tako, da tudi vzgojiteljica več ne ve kaj naj jim dela. Jaz sem našega vročekrvneža celo vzela iz vrtca za en teden, da mogoče malo pozabi, kaj pa bo, bomo pa še videli. Upam, da jih vse skupaj čimprej mine, ker je vse skupaj zelo zelo neprijetno (sploh, ko si v vlogi, ko tvoj koga udari). Je pa starost otrok 2,5 leti.

(odgovor članu lojzika)
Neposredna povezava do sporočila: 5
21.10.2007 23:10:40   
Anonimen
Fantu so za njegovega sina lani povedali, da mali grize in da naj to doma odpravi. Mu je povedal, da to ni lepo in ko je skusal to se doma pocet, mu je pac razlozil da se to ne dela in da boli in je nehal. Je bil pa star cca 18m oz tam nekje.

(odgovor članu Maco)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
21.10.2007 23:13:21   
lelaval
Pri nas je, ko je sin kaj uštimal. Je mojemu bilo kar neodno, ko je prišel po sina v vrtec in ga je poklicala: gospod, počakajte malo. Dobro, da je vedno takrat šel moj ponj, ne jaz. user posted image user posted image

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu lojzika)
Neposredna povezava do sporočila: 7
22.10.2007 8:33:12   
Anonimen
Ko še ni hodil v vrtec , tam pri 18 mescih je bil cel "grizli" vsak , ki mu je prišel na pot ga je ugriznil. Potem je šel pri 22 mescih v vrtec in sem rekla vzgojiteljici, da pač grize. Me je bilo prav strah kaj bo. No, kot mi zatrjuje vzgojiteljica ni nobenega ugriznil, ne porinil....
Tako, da se mi je prav kamen zvalil s srca.
Hotela bi le povedati, da ne vem , če imajo starši dejansko kaj s tem, da otroci grizejo. Saj verjetno noben starš ne uči svojega otroka: grizi, ščipaj. Ja tudi to je obdobje user posted image

(odgovor članu lelaval)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
22.10.2007 20:53:31   
Magi*
meni so povedali, ko je eno punčko ugriznila. niso pa bili zraven in ne vedo kaj sta imeli. sem pa takrat šla do tiste punčke, se ji opravičila in njeni mamici, jo pobožala in naši razložila, da je to punčko bolelo, da mamico tudi boli... pa doma smo imeli še kar nekaj časa debate na to temo. potem je vsakič, ko smo prišli po njo v vrtec povedala, da je bila pa danes pridna in nikogar ni ugriznila.

zadnjih par dni pa mi tamala sama pravi, da so se s kolegi spravili na eno drugo punčko - vsaj tako jaz razberem iz njenega filozofiranja. smo spet imeli učne ure in vprašali tudi vzgojiteljico pa ta ni vedela nič o tem.

kasirala jih v vrtcu še ni, jih je pa prej pogosto v varstvu.

meni se zdi, da je odprta debata o tem najboljša rešitev. je pa težko biti na eni ali na drugi strani. v vsakem primeru pa je treba vsako tako stvar resno jemati, ne le zamahniti z roko češ to se v vrtcu dogaja.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu lojzika)
Neposredna povezava do sporočila: 9
23.10.2007 10:52:21   
marelicaa
Naš je tudi prišel domov v dveh mesecih že trikrat tako opraskan, da se mu še vedno pozna. Pa kaj naj. V vrtec sem nesla kremo in prosila, da ga ob takih priložnostih namažejo. Vem da ni angelček, ker otrokom jemlje igrače ostali pa se mu ne pustijo in zahtevajo igračko nazaj, da se bi igrali dalje. Pa jih dobi ob prerivanju. Se bo moral naučiti, da ne jemlje stvari in da mora počakati na igračko, da ko bo prosta se bo pa lahko igral z njo.
Mi pa vzgojiteljica vedno pove da jih je dobil.

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 10
23.10.2007 22:21:55   
Janika
pri nas sem danes izvedeka da je nas pokasiral praske, ker se mu to res ocitno pozna. mislim, da ne povedo vedno.
opravicilo vzgojiteljice pa je bilo, da so staršem punske, ki praska naročili naj ji postrižejo nohte !??
sem danes zelo razočarana, ne samo nad tem še nad drugimi rečmi...

(odgovor članu marelicaa)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pomagajmo ustvariti čarobni december za vse
December je čas topline in obdarovanja, a tudi priložnost za pomoč. Spoznajte čudovite humanitarne projekte, kot so Boži...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?