|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   nuhalna svetilna - CD posnetek
21.10.2007 19:47:37   
MojaM
Zdravo!

Naročena sem na nuhalno svetlino v Dravljah. Zanima me, če hočem CD posnetek ali ga moram naročit prej (ko sem sem se naročila, me ni nič vprašala)?

Kakšne so kaj vaše izkušnje v Dravljah!

Hvala!

LP!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: nuhalna svetilna - CD posnetek
21.10.2007 21:06:59   
Naja31
Ne, ni treba v naprej. Samo G moraš povedati preden začne s pregledom. Pa seveda že ko boš plačevala,
saj je CD dražji.

Meni je tokrat NS delala dr. Babnik, ki jo poznam že od prej in je super G. Je temeljita, vzame si čas, vse razloži.

(odgovor članu MojaM)
Neposredna povezava do sporočila: 2
22.10.2007 11:45:13   
Taula
Jaz imam v petek pri njej in bova vzela CD. Cena je pa 60 evrov, brez pa 50. Cd dobiš tam.

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 3
22.10.2007 19:55:29   
Pia77
Tudi jaz sem si zelela CD, ko so mi delal NS v Dravljah, sam sem bila na zalost narocena v ambulanti z UZ, ki snemanja na CD ne omogoca. Ce ti CD veliko pomeni, se raje po telefonu pozanimaj, ce ga bos gotovo lahko dobila.

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 4
24.10.2007 12:58:19   
Zofy
Jaz sem bila v Dravljah in naročila CD, sem pa za teh 10€ dodatka dobila poleg CDja še 3D posnetek, ki naju je z možem naravnost navdušil in ganil. Se mi je torej ful splačalo dati tistih 10€ več... 

(odgovor članu Pia77)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Torta za otrokov rojstni dan
ksenija12

Kje kupite torto za otrokov rojstni dan?

spečem jo sama,babica.. (39%)

v hipermarketih (E.Leclerc, Mercator) (5%)

slaščičarna (48%)

drugo (8%)

Število vseh glasov: 238

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!