katja34
|
Pozdrav, Mamico, katere sinček je bolan,poznam. Ne sicer osebno, pač pa preko foruma,telefona in družimo se kar precej časa. Poleg dobrih, veselih novic in vsakodnevnih opravil, ki jih imamo mame t.i. velikih družin, je na žalost prišla vest,da je otroček bolan. Ker ima podobne diagnoze oz.simptome,kot je imela moja deklica, sva z mamico še bolj povezani. K sreči se je moja deklica pozdravila , tako da srčno upam,da se bo tudi njen deček,čeprav priznam, že v štartu je veliko huje, kot je bilo pri nas. Lepo je, da ste se organizirale in ponudile pomoč, sama bi nekaj primaknila ou.imam en predlog. Najprej se je zbiral denar, vendar ga marsikdo izmed nas nima niti zase dovolj, zato ste družino povprašali,kaj sicer še potrebuje. In že je tu spisek, ampak jaz nimam nič izmed zgoraj omenjenih stvari, PA SI VSEENO ŽELIM POMAGATI. Imam predlog (prosim naj prebere moderator oz.urednik), bi se lahko uvedla dodatna rubrika, ki naj bi postala še bolj vidna in večkrat objavljena recimo z naslovom PRODAM-KER ŽELIM POMAGATI. In sicer naj bi delovala na principu avkcije oz. dražbe, tu bi lahko ljudje,ki nimamo denarja za nakazila ali omenjenih stvari,ki jih družina potrebuje, lahko prodali stvari,ki jih ne potrebujemo in bi dobljen znesek avtomatično šel na TRR družine za katero zbiramo. Sama imam doma kar nekaj stvari,ki jih ne potrebujem tako zelo nujno in sem jih pripravljena prodati, znesek pa podariti omenjeni družini. PRODAM ORIGINAL CAMPER USNJENE ŠKORNJE št.39 kupljene pred mojo nosečnostjo v Sportini za 42.000 sit, so praktično nerabljene, saj se mi je noga (posledica +20 kg)povečala za 2 številki in mi kjub zasoljeni ceni (camper je svetovno znana firma usnjenih izdelkov, zastopnik za uvoz in prodajo je Sportina group) delajo samo "gužvo " v omari. Nosijo se na elegantno krilo, najbolje pa na ozke kavbojke, kapri hlače. So resnično kot nove. Prodam jih (ceno ponudite sami) in znesek naj se nakaže družini G. sigurna sem,da bi s podobno gesto naredili in zbrali več, zato prosim,da se mi pridružite in pobrskate po svojem domu. Zagotovo se bo tudi pri nas še kaj našlo. Urednika pa prosim,da bi oglase na katerih bi prodajali postavili bolj vidne. Draga A,... drži se, vedi da nisi sama,ob tebi je veliko ljudi,ki drži pesti za tvojega sončka. " samsara oz.katja34.."
|