|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Pomoč družini v stiski
25.10.2007 14:22:52   
katja34
Pozdrav,
Mamico, katere sinček je bolan,poznam. Ne sicer osebno, pač pa preko foruma,telefona in družimo se kar precej časa. Poleg dobrih, veselih novic in vsakodnevnih opravil, ki jih imamo mame t.i. velikih družin, je na žalost prišla vest,da je otroček bolan. Ker ima podobne diagnoze oz.simptome,kot je imela moja deklica, sva z mamico še bolj povezani. K sreči se je moja deklica pozdravila , tako da srčno upam,da se bo tudi njen deček,čeprav priznam, že v štartu je veliko huje, kot je bilo pri nas.
Lepo je, da ste se organizirale in ponudile pomoč, sama bi nekaj primaknila ou.imam en predlog. Najprej se je zbiral denar, vendar ga marsikdo izmed nas nima niti zase dovolj, zato ste družino povprašali,kaj sicer še potrebuje. In že je tu spisek, ampak jaz nimam nič izmed zgoraj omenjenih stvari, PA SI VSEENO ŽELIM POMAGATI.
Imam predlog (prosim naj prebere moderator oz.urednik), bi se lahko uvedla dodatna rubrika, ki naj bi postala še bolj vidna in večkrat objavljena recimo z naslovom PRODAM-KER ŽELIM POMAGATI.
In sicer naj bi delovala na principu avkcije oz. dražbe, tu bi lahko ljudje,ki nimamo denarja za nakazila ali omenjenih stvari,ki jih družina potrebuje, lahko prodali stvari,ki jih ne potrebujemo in bi dobljen znesek avtomatično šel na TRR družine za katero zbiramo. Sama imam doma kar nekaj stvari,ki jih ne potrebujem tako zelo nujno in sem jih pripravljena prodati, znesek pa podariti omenjeni družini.

PRODAM ORIGINAL CAMPER USNJENE ŠKORNJE št.39
kupljene pred mojo nosečnostjo v Sportini za 42.000 sit, so praktično nerabljene, saj se mi je noga (posledica +20 kg)povečala za 2 številki in mi kjub zasoljeni ceni (camper je svetovno znana firma usnjenih izdelkov, zastopnik za uvoz in prodajo je Sportina group) delajo samo "gužvo " v omari. Nosijo se na elegantno krilo, najbolje pa na ozke kavbojke, kapri hlače. So resnično kot nove. Prodam jih (ceno ponudite sami) in znesek naj se nakaže družini G.
sigurna sem,da bi s podobno gesto naredili in zbrali več, zato prosim,da se mi pridružite in pobrskate po svojem domu. Zagotovo se bo tudi pri nas še kaj našlo.
Urednika pa prosim,da bi oglase na katerih bi prodajali postavili bolj vidne.

Draga A,... drži se, vedi da nisi sama,ob tebi je veliko ljudi,ki drži pesti za tvojega sončka.
" samsara oz.katja34.."

(odgovor članu Wahoo RR)
Neposredna povezava do sporočila: 26
25.10.2007 19:08:45   
mojamoja
IZVIRNO SPOROČILO: katja34

Lepo je, da ste se organizirale in ponudile pomoč, sama bi nekaj primaknila ou.imam en predlog. Najprej se je zbiral denar, vendar ga marsikdo izmed nas nima niti zase dovolj, zato ste družino povprašali,kaj sicer še potrebuje. In že je tu spisek, ampak jaz nimam nič izmed zgoraj omenjenih stvari, PA SI VSEENO ŽELIM POMAGATI.
Imam predlog (prosim naj prebere moderator oz.urednik), bi se lahko uvedla dodatna rubrika, ki naj bi postala še bolj vidna in večkrat objavljena recimo z naslovom PRODAM-KER ŽELIM POMAGATI.
In sicer naj bi delovala na principu avkcije oz. dražbe, tu bi lahko ljudje,ki nimamo denarja za nakazila ali omenjenih stvari,ki jih družina potrebuje, lahko prodali stvari,ki jih ne potrebujemo in bi dobljen znesek avtomatično šel na TRR družine za katero zbiramo. Sama imam doma kar nekaj stvari,ki jih ne potrebujem tako zelo nujno in sem jih pripravljena prodati, znesek pa podariti omenjeni družini.

ZELO DOBER PREDLOG,

user posted image user posted image user posted image
veliko bi nas lahko pomagalo na ta način, z licitiranjem.

Moderatorka, kaj praviš?

(odgovor članu katja34)
Neposredna povezava do sporočila: 27
26.10.2007 12:42:08   
Wahoo RR
Pozdravljene

Ta predlog se je že pojavil pred časom, vendar takrat še nismo imeli ustanove, da bi to lahko potekalo nemoteno.

Vsekakor bomo predlog predebatirali.

Javim v kratkem.

Medtem pa pomagajmo družini na kakršenkoli način.

Hvala

Lp,
Wahoo RR

(odgovor članu mojamoja)
Neposredna povezava do sporočila: 28
26.10.2007 15:46:54   
katja34
končno user posted image ,
upam, da tudi čimpreje speljemo zadevo
voziček za malega pikca sem odstopila in bo v nekaj dneh na poti (samo da uredim prevoz..)

punce,forumovke javite se in oddajte svoj oglas za prodam-pomagamuser posted image

(odgovor članu Wahoo RR)
Neposredna povezava do sporočila: 29
26.10.2007 15:50:50   
Wahoo RR
Punce prosim,da trenutno še počakate z temi oglasi.

Kot sem rekla, če bomo šli v to - bo treba sistemsko pripravit zadeve. Ni tako preprosto.

Idejo in željo ste izrazile - ostalo zaenkrat ne objavljate, razen v za to namenjenih oglasih.

Hvala za razumevanje.

Lp,
Wahoo RR

(odgovor članu katja34)
Neposredna povezava do sporočila: 30
26.10.2007 15:55:15   
katja34
ok,javite....

(odgovor članu Wahoo RR)
Neposredna povezava do sporočila: 31
30.10.2007 9:20:14   
katja34
Je že kaj novega?

(odgovor članu katja34)
Neposredna povezava do sporočila: 32
30.10.2007 18:31:43   
Wahoo RR
Če bi želeli peljat licitacije, bi morali razviti poseben sistem, ki je precej zahteven.
Glede na trenutno odziv tekočih dveh akcij (te in za otroke v Bosni), nam zaenkrat ni v interesu tega razvijati.
Žal se ni še nihče odzval glede pomoči.

Pripravljeni smo odpreti podforum Licitacije. Zadeva bi izgledala v praksi takole :

Objavljale bi se teme, kaj se prodaja. Ko je stvar prodana in prejmemo denar na TRR Danu filantropije, se tema zaklene.
Denar se lahko nameni v določeno akcijo (podani so sklici in namen) ali pa v splošen fond, kjer je pripravljen za prihodnjo akcijo.

Povejte, vam je to všeč? Če ste za, lahko gremo v to varjanto - zaenkrat.

Iskreno upam, da se bo za družino nabralo kaj, kar jim bo v pomoč.

Hvala

Lp,
Wahoo RR

(odgovor članu katja34)
Neposredna povezava do sporočila: 33
1.11.2007 20:19:52   
mojamoja
Živjo,

torej lahko začnemo:

< Sporočilo je popravil Wahoo RR -- 1.11.2007 20:34:43 >

Dež naj pada, sam da ti maš mene rad!

(odgovor članu Wahoo RR)
Neposredna povezava do sporočila: 34
1.11.2007 20:37:01   
Wahoo RR
Kar se mene tiče lahko začnemo. Počakamo še na odziv drugih uporabnikov.

In seveda počakajte, da se podforum licitacije sploh naredi, da bo vse na mestu, kot jer treba.

Hvala

Lp,
Wahoo RR

(odgovor članu mojamoja)
Neposredna povezava do sporočila: 35
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?