Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Lažni ali pravi popadki? 9.12.2004 15:40:55
|
|
|
|
urskas
|
Pozdravljene, Sicer sem redna bralka, pišem pa ne prav pogosto. Sem v 37. tednu in včeraj sem bila na CTG, ki mi je zaznal dva popadka, ki sem jih sicer čutila, vendar le kot rahlo otrdevanje trebuha. Po pregledu mi je G. povedala, da sem odprta že dva cm, in da se bo otroček najbrž rodil že ta teden. No do tukaj je vse OK, malo prekmalu pa vendar. bolj me skrbi, ker imam takšnih nebolečih pa vendar rednih popadkov precej. Torej na približno 8 do 10 minut (od kar sem bolj pozorna na to t.j. en dan). Ali so to že pravi popadki, ali naj počakam na tiste ta hude. Bojim se namreč, da ne bom vedla kdaj v porodnišnico. Prosim za nasvet. LP Urskas
|
|
|
|
Lažni ali pravi popadki? 9.12.2004 17:59:31
|
|
|
|
mika
|
zakaj bi pa to bilo prekmalu? Nam je babica v mš rekla, da popadkov po dopolnjenem 36 tednu več ne ustavljajo. Če so to oravi popadki ti ne znam odgovorit, ker še nimam izkušenj, bi pa na tvojem mestu šla v porodnišnico, sploh pa ker si odprta 2cm. Mika
|
|
|
|
Lažni ali pravi popadki? 9.12.2004 19:24:59
|
|
|
|
Gina
|
:)Sicer obstajajo ženske, ki popadkov ne čutijo kot grozno bolečino, toda da bi bili tako "švoh", da moraš biti nanje pozorna, pa skoraj ne verjamem. Punce, popadkov NE MORETE ZGREŠITI!!!! Ko pridejo, veš da so. In odprta sem bila jaz pred vsakim porodu 2cm več kot teden, preden sem rodila, 2x celo 14 dni prej. Je pa to dober znak, da bo kmalu in več kot si odprta, ko prideš v porodnišnico, lažje ti bo. Jaz bi počakala na prave popadke. Želim ti srečen in hiter porod in zelo kmalu eno lepo štručko.:)
|
|
|
|
Lažni ali pravi popadki? 9.12.2004 19:31:17
|
|
|
|
urskas
|
Gina hvala za odgovor, malo si me pomirila, tako da bom lažje počakala na tiste prave. Upam da se ponoči ne bo nič dogajalo, kajti sama sem doma. Sicer pa glede na to, da so danes popadki malo manj pogosto, tako, da jih niti ne merim, mislim da bo zdržalo še nekaj dni. Najbrž sem bila včeraj mal šokirana. lp urskas
|
|
|
|
Lažni ali pravi popadki? 9.12.2004 21:50:37
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz tudi ne vem, kaj naj naredim. Že cel teden me dajejo mali krči, ki jih čutim precej nizko. Nekaj dni nazaj pa sem ponoči imela tri serije kar hudih popadkov, ki sem jih čutila iz križa navznoter in po celem trebuhu. Bili so kar dolgi in par minut narazen, potem pa takoj nehali. Danes me ves dan pomalem zvija, ampak ni hudo. Zadnje tri ure me zvija kar naprej, tudi na par minut, ampak meni se zdi blažje kot menstrualni krči (ki sem jih čutila le redko v življenju). Pa hkrati čutim tudi gibanje otroka, tako da ne vem, ali je popadek ali otrok, ki se premika - po občutju verjetno oboje.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?