|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Zimski škornji za triletnika
20.10.2007 10:11:48   
sayuri
Ste že kupili zimske škornje? Glede na vreme, ki ga napovedujejo, bo treba kar kaj biolj toplega obut. user posted image
Mi še nimamo nič nabavljeno, pa bi danes malo pogledala. Nekaj na ježka, pa ne tiste drage zadeve za 100€. Imajo v Massu že kaj?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Zimski škornji za triletnika
20.10.2007 10:16:12   
frutka_
Jaz sem gledala Geox-ove in so cene okorg 70euruser posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2
20.10.2007 10:25:58   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: frutka

Jaz sem gledala Geox-ove in so cene okorg 70euruser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image
Kaj cenejšega rabm...tja do 50€. user posted image

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 3
20.10.2007 10:43:26   
tascha
Poglej v Yello, tam imajo ugodne cene ter tudi kvaliteta ni slaba.user posted image Pa mogoče La scarpa.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 4
20.10.2007 10:45:26   
Anonimen
Jaz sem jih kupila v La Scarpi za 25 €.

(odgovor članu tascha)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
20.10.2007 10:52:01   
dmavrel
V katerih trgovinah vse pa imajo GEOX-ove otroške čevlje? user posted image
Midva sva za najinega sina do sedaj skoz kupovala super fitove - gora tex zimske čevlje oz. škornje!
Me pa zanima kakšni so geox-ovi?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
20.10.2007 10:52:41   
sayuri
Bom pogledala user posted image

Iščem pa kaj takega:
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
20.10.2007 11:15:47   
Anuška79
Jaz sem jih kupila v La Scarpi za 25 €.

Enako. Skupaj z gležnarji sem dala vsega skupaj 50 evrov. Imamo pa podobne gležnarje kot prejšnjo sezono, ker so se super obnesle in jih je tudi malu ful rad nosil.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 8
20.10.2007 11:21:47   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

user posted image

No, nekaj takega so, ja.

(odgovor članu sayuri)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
20.10.2007 11:23:02   
Blink1
Mi smo jih včeraj kupili v Cicibanu. Stali so 50 €. Imajo kar nekaj lanskih modelov znižanih. (ni... ti niso biliuser posted image )

---------------------------------------

---------------------------------------

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 10
20.10.2007 11:30:22   
Anonimen
Mi imamo ene Superfit goretex, o ceni ne biuser posted image , potem ima ene cicibanove iz kolekcije TREKK (jih že nosi)- imamo z njimi dobre izkušnje in potem sem kupila zadnjič v Hoferju tak za preobuti za prvo silo- cena 10 EUR:
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
20.10.2007 12:52:58   
SašaR
Superfitke so okrog 50€. Sem jih gledala sam jih nisem še kupila. Čakam na sneg, ker do takrat pa imamo ene malo višje čevlje kupljene v alpini in so super.

21.2.2006 se je rodila naša princeska Neja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
20.10.2007 16:48:57   
Maxica
Jaz sem jih lani v Alpini kupila, sam pojma nimam, kolk je številka, pa če so mu sploh še prav. Bo treba res počasi pripravit zimsko opremo, ja.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu SašaR)
Neposredna povezava do sporočila: 13
20.10.2007 19:54:06   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: dmavrel

V Outletu jih imajo kar precej, če te kolekcija iz preješnje sezone ne moti.

(odgovor članu dmavrel)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
20.10.2007 21:16:25   
kofetek2010
IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR

IZVIRNO SPOROČILO: dmavrel

V Outletu jih imajo kar precej, če te kolekcija iz preješnje sezone ne moti.

drugače pa v Geox-ovih trgovinah, v Humanicu, pa mogoče še kje user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
21.10.2007 8:39:26   
sayuri
V Humanicu smo dobili prav lušte za 30€. Une - orng za v sneg. Drugače sem pa v Massu gledala Superfitove (nerodne in okorne), pa so bile 65€ user posted image , ene celo 75€user posted image  Geoxove oblikovno tudi ne potegnejo, cenovno sploh ne....user posted image , saj je treba ponavadi enkrat januarja nove kupit. Me srce boli, da bi otrok hodil v prevelikih škornjih. user posted image  Tko da...smo opravili nakup. user posted image

(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 16
21.10.2007 8:50:44   
Marogica
Naša izkušnja z nakupom škornjem izpred treh let(ta večji je bil star takrat 3 leta). Kupili smo ene in edine Geox škornje, v stilu, kot so na prilepljenih slikicah. Cena? Se ne spomnim več, v glavnem visoka... In ker sva vedela, da bo otrok dosti na snegu, sva rekla, bova kupila še ene za preobut, cenene.

Sva malo gledala in našla ene v TUšu, za starega jurjauser posted image , kjer nikoli ničesar ne kupujeva.... Sva rekla, OK, če so zanič, sva pač jurja stran vrgla, ni ravno nek denar.

Rezultat? Geoxke so premočile že po relativno kratkem času na snegu, Tuševe sploh ne!!!!!!!! In otrok je celo zimo nosil TUševe, Geoxke samo, ko je bilo "suho". Ker otroci pač niso na snegu 20 min (no vsaj naša dva ne), temveč 2, 3 ure in tu se potem pozna, kakšen čevelj je resnično "vzdržljiv" za otrokove potrebe.

Tako, da midva za zimo kupujeva stvari, ki so predvsem vzdržljive in ne premočijo. Znamka? Je čisto vseeno, samo, da resnično služi svojemu namenu. 

SEm pa slišala pohvale o Superfit čevljih. NImam pa izkušenj.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 17
21.10.2007 8:53:49   
Anonimen
Marogica, zdaj sem se pa spomnila, da so nam Geox lansko leto, edinič, ko smo bili na malo bolj mokrem snegu, tudi premočile. U mater, zdaj pa res ne vem, če naj danes, ko gremo na sneg,  kar navadne gumijaste škornje vsaj s seboj vzamemo, če že ne kar obujemo.

Še dobro, da si me spomnila, ker sem resnično čisto pozabila. Ker če bo T jamral, da ga tiščijo, bi mu šla mogoče še enake večje kupit. No, zdaj mu definitno ne bom, Geox že ne.

(odgovor članu Marogica)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
21.10.2007 14:47:37   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Splišni

Marogica, zdaj sem se pa spomnila, da so nam Geox lansko leto, edinič, ko smo bili na malo bolj mokrem snegu, tudi premočile.

Tole so pa dobre info, preden vržem denar stran user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
21.10.2007 19:46:48   
Rubin.
Če ne želiš da ti premočijo morajo imeti ozanko gore-tex, potem si lahko 100%.
Mi smo lani imeli superfitove in ti lahko rečem, da smo bili zelo zadovoljni. Tako, da premišljam, da bi jih tudi za letos nabavila.
V Mb jih imajo v Piki, pa v Humanicu, pa v Deichmanu, pa še kje bi se našlo.
Meni je bil najbolj všeč model iz Deichmana, vendar stanejo 75€, v Humanicu pa sem jih videla tudi za 59€.
Bom pa ji za foro jutri kupila ene v Lidlu, ker ne morem verjet, da so tako poceni - 7,49€

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
22.10.2007 9:34:57   
dmavrel
Hvala vse za opozorila! Sedaj pa res 100% ne bom kupovala teh GEOX visokih čevljev!!!
Bom raje kupila dvojne super fitove - gore tex!!!
Te kupujem že od sinovega drugega leta in mi niso še niti enkrat premočile!!! Sin je bil letos star pet let!!!
Sem bila pa sigurna, da tudi ti geox-ovi ne premočijo! Sedaj pa vidim, da niso tako dobri, kakršna je cena!!!
Torej bom kupila raje dvojne super fitove - gore tex!!!
Pri nas mi lastnica prodajalne "Mojca" zmeraj zagotovi, da ne premočijo. Zmeraj mi je rekla, da jih lahko dam v vodo in počakam najmanj 12ur in če bi premočile, jih lahko takoj prinesem nazaj in mi bo vrnila denar!!!
Jaz tega še sicer nisem poskušala. Lahko pa povem, da moj sin najraje hodi po tavečem snegu in se zelo rad na njem, pa še res nikoli ni prišel domov z kakorkoli mokrimi nogami oz. nogavicami!
Pri nas geox-ovi čevlji odpadejo!!!
Še enkrat hvala za opozorilo!!!

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 21
22.10.2007 13:18:58   
jakaracman
Tudi geox mora imeti oznako, da nepremoči.Jaz mam Geox navadne do gležnja semiš( ga pošpricam) in jih imam samo za v sneg in mi ne premočijo.Tako , da me čudi , da bi model, ki je wottrproof premočil.

(odgovor članu dmavrel)
Neposredna povezava do sporočila: 22
23.10.2007 8:36:50   
honey
Jaz sem mu lansko leto kupila v Sparu ene za takratnih 2.000,00 SIT in moram reči, da je bil mali cele dneve zunaj na snegu in mu niso nikoli premočile. Pa taki mehki škorenjčki so bili, tako da mi je prav žal, da jih letos nimajo več. Bi mu sigurno kupila enake. Tako da sem jih včeraj kupila v Deichmanu podobne za 10 €.

(odgovor članu jakaracman)
Neposredna povezava do sporočila: 23
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?