|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Malce neumno vprašanje
9.12.2004 13:55:37   
baby23
Punce, mene pa zanima če je slučajno kateri CB pokazal -, pa je bila vseeno :nosecka:?

Men je vse skupaj nekaj sumljivo.............

lp

Baby23
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Malce neumno vprašanje
9.12.2004 14:16:33   
morskadeklica
Kupi test baby check, kjer sta notri dva, pa še enkrat cenejši je! Meni je CB v 4. tednu pokazal -. Šele 3 tedne kasneje sem naredila še en test, ker mi ni bilo čisto nič jasno in takrat je bil + :bravo::bravo::bravo:(baby-check). Je pa res, da nekaterim :nosecka: ne pokaže, ker imajo še premalo nosečniškega hormona, kar se je domnevam zgodilo pri meni.

lp:muca::nosecka:

(odgovor članu baby23)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Malce neumno vprašanje
9.12.2004 14:26:45   
Spark
Počakaj še kakšen dan al pa teden, potem pa ponovi test. Pa boš videla.:rozica:

Lp

(odgovor članu baby23)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Malce neumno vprašanje
9.12.2004 14:28:59   
pupika
Baby meni je Baby Check pokazal rahlo črtico, Cb pa negativno. Samo jaz mislim da nisem nosečka, ker sem M dobila po 8 dnevni zamudi.

Punce zdej me pa malo skrbi, ker je bila moja M tako šibka in kakšen dan je sploh nič ni bilo, pa še rjave barve je bila, npr. kot čokolada.

Baby zate :pujs: da si :nosecka:

(odgovor članu baby23)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Malce neumno vprašanje
9.12.2004 14:33:22   
pravljica
pupika, mogoče je bila pa vgnezditvena krvavitev :)

baby...namesto CB si lahko kupiš 5 romed testov, pa je še vseeno ceneje...jaz sem probala z dvema 3 dni pred M in sta ble obakrat šibki črtici, ampak to je bilo to

(odgovor članu baby23)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Malce neumno vprašanje
9.12.2004 14:36:50   
pupika
pravljica jaz sem mislila, da sem imela vgnezditveno dan pred pričakovano M, ker sem sobila rjavi izcedek.
Potem je 8 dni ni bilo, pa sta mi že romed in Baby Chesk kazala pozitivno, CB pa še med M negativno. Kaj je možno, da mi je šlo mimo, če sem bila slučajno noseča. Ampak tale M pa je bila res šibka, dolga pa kake 4 dni.

LP, za vse vas:rozica::rozica:

(odgovor članu baby23)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Malce neumno vprašanje
9.12.2004 14:39:07   
baby23
Naredila sem Romed v ponedeljek, ki je pokazal nosečnost, v torek sem naredila še enega in je prav tako pokazal nosečnost. Včeraj pa sem naredila CB, pa je pokazal - :((!!

Znaki, ki jih imam pa so SIGURNO več kot dovolj oprijemljivi.

(odgovor članu baby23)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Malce neumno vprašanje
9.12.2004 15:32:41   
Dolina
Po je bo kar :modri: al pa :roza:! Če sta ti dva testa pokazala nosečnost! :bravo::bravo::bravo::bravo:
CB pa naredi drug teden še enkrat.

Lp, Dolina

(odgovor članu baby23)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Prerez presredka: Kako ga lahko preprečimo?
Babica Marjeta Žlebnik svetuje, kako lahko preprečimo prerez presredka pri porodu.

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?