|
sem že mislila, da bom rodila... 9.12.2004 12:40:16
|
|
|
|
urši*
|
...ja , res! v torek sem imela pregled , moj g je bil ravno dežuren in sem se zmenila,da pridem na izven reden pregled, zaradi visokega pritiska!!! pa je z malim je vse vredu tehta 2557g, velikosti pa mi ni povedal. delal mi je uz -kaksne pol ure, da ga je res vredu pregledal.nato me je dal še na ctg, fant je bil ves čas zraven in je blo kr zanimivo. ugavnem.... priklopijo me na ctg in naju pustijo, trebuh mi je začel otrdevat na 3 min., tamali je pa vmes ful brcal in se premikal, tako, da so mi mogli kr naprej prestavljat tisti del, ki ortoku meri srčni utrip, nato je mali še zaspav in smo ga mgli budit.g mi je ploskal pred trebuhom, da se je zbudil. no pol me še mal pustijo, pol pa prideta sestra in g. pa stame spraševala, če čutim popadke, sam neki mal me je špikalo, nč kaj ekstra:ups:! pol se pa g obrne k mojemu fantu in mu reče, da me bo pregledal in da če sem odprta, bo šel pač sam domov. moj dragi je postal čist bled, js sem se pa tud mal ustrašla. no, ampak odprta nisem bla in sem lahko šla domov, papadki so sicer še bli in ko sma se domov vozla iz mb v sg, je blo kr mal neprijetno.doma sem se vlegla pa je blo bolš!! verjetno sem bla mal preveč vzemirjen a, ker mi je v ponedeljek umrl dedek , ta rožica je zanj :rozica:!! no, evo, da vam mal povem kako in kaj, zdaj bomo pa vidli a bo mali pohitel, al bo počakal do 3.1!!?:zmeden2: pustimo se presenetiti urši* &:duda:36t4d
|
|
|