Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Skupno gospodinjstvo... 19.10.2007 18:57:06
|
|
|
|
Anonimen
|
Tako, situacija je taka: Moj živi pri meni že lep čas, zdaj imava otročka in tudi poročila sva se, pa bi se moj zdaj končno uradno preselil k meni. No, ta pri meni pa pomeni, da imava v hiši mojih staršev nadstropje zase. Starši so spodaj, midva zgoraj. No, na UE sva se pozanimala, da mora nekdo od lastnikov priti z njim na občino, da mu dovoli, da se on priseli. So nama pa tudi rekli, da se naj dogovorimo, kako bo z gospodinjstvi. Ali bomo vsi skupaj eno gospodinsjtvo, ali bosta dve gospodinjstvi. Zdaj me pa zanima, kaj je boljše? Kaj potegne za sabo, če greva v svoje gospodinsjtvo? Prosim, razjasnite mi malo vse skupaj...
|
|
|
|
RE: Skupno gospodinjstvo... 20.10.2007 9:01:40
|
|
|
|
poliloni
|
Ko sem se jaz preselila k njemu je bilo dovolj, da je njegov oče (lastnik hiše) napisal, da se strinja/dovoli da se prijavim tam (nekaj takega), spodaj se je podpisal in potem sem to nesla na UE in spremenila svoj stalni naslov. Kako je pa z gospodinjstvi pa ne vem.
|
|
RE: Skupno gospodinjstvo... 20.10.2007 10:07:26
|
|
|
|
jade1
|
Pri nas sta tašča in tast samo podpisala (ker sta oba lastnika hiše), da soglašajo s tem, da se prijavim na njihov naslov. Če bosta prijavila svoje gospodinjstvo se vama bo poznalo pri položnicah. Še ena naročnina za tv, smeti posebej...
|
|
|
|
RE: Skupno gospodinjstvo... 20.10.2007 11:27:26
|
|
|
|
iva01
|
zakaj pa mi ne dobivamo položnic za naše gospodinjstvo, pa ga mamo prjavljenega že 2 leti??? sej hvalabogu da jih ne in si tak lepo stroške delimo, ampak vseen me zanima?
|
|
|
|
RE: Skupno gospodinjstvo... 20.10.2007 11:54:27
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: jade1 Pri nas sta tašča in tast samo podpisala (ker sta oba lastnika hiše), da soglašajo s tem, da se prijavim na njihov naslov. Če bosta prijavila svoje gospodinjstvo se vama bo poznalo pri položnicah. Še ena naročnina za tv, smeti posebej... No to pa ne drži. K pr nas doma ima mami in sestra prijavljeno svoje gospodinjstvo, brat svoje in drugi brat svoje. Pa hodijo samo ene položnice tako kot prej. Pri mojmu doma isto, stara mama in ata svoje gospodinjstvo, mami in brat svoje, tudi samo ene položnice.
|
|
|
|
RE: Skupno gospodinjstvo... 20.10.2007 14:32:55
|
|
|
|
barakuda
|
Ko sem se jaz preselila k njemu je bilo dovolj, da je njegov oče (lastnik hiše) napisal, da se strinja/dovoli da se prijavim tam (nekaj takega), spodaj se je podpisal in potem sem to nesla na UE in spremenila svoj stalni naslov IZVIRNO SPOROČILO: poliloni Pri nas je bilo isto
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?