|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pretlačena hrana in ne samo čisto premiksane ...
19.10.2007 15:20:23   
palomina
Zanima me kako naj otroka prepričam, da mi začne jesti tudi pretlačeno hrano in ne samo čisto zmiksano. Že kakšnih 14 dni se trudim in zmešam poleg kašice še kakšen mikro košček, pa mi ne uspeva tako kot bi si želela. Kaj predlagate?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Pretlačena hrana in ne samo čisto premiks...
19.10.2007 16:05:25   
DANVARI
verjetno je zanj še prekmalu. Koliko je pa star?

"In raising my children, I have lost my mind but found my soul." ~ Lisa T. Shepherd
"People who say they sleep like a baby usually don't have one." ~ Leo J. Burke

(odgovor članu palomina)
Neposredna povezava do sporočila: 2
19.10.2007 16:07:14   
palomina
Ja, tudi to je opcija. Moja punčka ima 8 mesecev, ker pa je drugače zelo nezbirčna nisem na to niti pomislila.

(odgovor članu DANVARI)
Neposredna povezava do sporočila: 3
19.10.2007 16:40:52   
anckabancka
Naš je šele sedaj po 9 mesecu sprejel hrano, ki ni zmiksana. Prej pa bognedaj, da je bil notri kak košček. Še pri polenti se je davil. 

Ponosna mamica petih fantkov :)

(odgovor članu palomina)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   [Brisano sporočilo]
19.10.2007 17:11:35   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu anckabancka)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
19.10.2007 19:50:38   
piščanc
ful je odvisno od otroka samega, pa koliko zob ima. prva ni hotela koščkov dolgo časa, drugi pa zmiksane ne in je iskal koščke. sistem prehranjevanj imata še zdaj podoben. je pa res, da je starejša šele pri letu in pol dobila prve zobe, drugi je pa pri enem letu imel že vse.

če ne mara koščkov mu jih pač ne vsiljuj, bo pač prešel na normlno hrano brez koščkov.

iz malega zraste veliko

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 6
19.10.2007 20:22:48   
Barči78
Jaz sem imela pri hčerki ful težave z grizenjem, je bla stara skoraj 2 leti, ko je šele dojela kako se prežveči hrana, drugače ji pa še danes ne gre najbolje. Kar kopiči hrano pod jezik, ampak se pa trudimo, počasi, sej bo. Res pa je, da je imela kot novorojenček kar velike težave, tko da je to bolj posledica.
Mislim pa,d a zdravi otročki prej ko slej sami začnejo sprejemat koščke, eni prej eni kasneje, moj sin tudi kar golta hrano, ne moti ga če je gosto, pa tudi, če je fino z vilico pretlačeno, da bi pa mlel hrano po ustih, ga pa še nisem videla.

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

(odgovor članu piščanc)
Neposredna povezava do sporočila: 7
19.10.2007 20:35:47   
Anonimen
Moja user posted image  je stara 8,5 meseca, pa ji še vse pasiram. Ker drugače se ji zaleti in je nimam namena siliti s samo pretlačeno hrano. Bo že, ko bo pripravljena.

(odgovor članu piščanc)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
19.10.2007 20:52:20   
tinaaja
no pri nas je pa zdaj malo pred 7m zacela jesti le pretlaceno z vilico. sem slucajno pogruntala, da ji je tko celo bolj vsec. je smesna, ko kao grize - ima dva zobka spodaj, ampak zgleda da vseeno nekaj zgrize, vsaj dela tko.
pri pasiranju pa lahko tudi malo kotrokoliras kok spasiras - manj csaa in na kratko prizges masinco. tko meni pusti take maallleee kosce not, ki ji bp pogoltne.
predvsem poslusaj otroka, kdajj je pripravljen na koscke, ne sebe, kdaj je tebi prikladno. pocasi probavaj in slej ko prej bo tudi to obvladal.

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
19.10.2007 21:25:07   
palomina
Zares hvala za nasvete. Torej, šele prihaja čas sendvičev.

Lep pozdrav vsem.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 10
19.10.2007 22:15:38   
kjava
Jest pa svojim dvema user posted image  nisem nikol pasirala, ampak samo pretlačila z vilico.

(odgovor članu palomina)
Neposredna povezava do sporočila: 11
20.10.2007 10:50:40   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kjava

Jest pa svojim dvema user posted image  nisem nikol pasirala, ampak samo pretlačila z vilico.

enako. In pri osmih mesecih je že skoraj vse jedel.

(odgovor članu kjava)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?