Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Pretlačena hrana in ne samo čisto premiks... 19.10.2007 16:05:25
|
|
|
|
DANVARI
|
verjetno je zanj še prekmalu. Koliko je pa star?
|
|
RE: Pretlačena hrana in ne samo čisto premiks... 19.10.2007 16:07:14
|
|
|
|
palomina
|
Ja, tudi to je opcija. Moja punčka ima 8 mesecev, ker pa je drugače zelo nezbirčna nisem na to niti pomislila.
|
|
|
|
RE: Pretlačena hrana in ne samo čisto premiks... 19.10.2007 16:40:52
|
|
|
|
anckabancka
|
Naš je šele sedaj po 9 mesecu sprejel hrano, ki ni zmiksana. Prej pa bognedaj, da je bil notri kak košček. Še pri polenti se je davil.
|
|
[Brisano sporočilo] 19.10.2007 17:11:35
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Pretlačena hrana in ne samo čisto premiks... 19.10.2007 19:50:38
|
|
|
|
piščanc
|
ful je odvisno od otroka samega, pa koliko zob ima. prva ni hotela koščkov dolgo časa, drugi pa zmiksane ne in je iskal koščke. sistem prehranjevanj imata še zdaj podoben. je pa res, da je starejša šele pri letu in pol dobila prve zobe, drugi je pa pri enem letu imel že vse. če ne mara koščkov mu jih pač ne vsiljuj, bo pač prešel na normlno hrano brez koščkov.
|
|
RE: Pretlačena hrana in ne samo čisto premiks... 19.10.2007 20:22:48
|
|
|
|
Barči78
|
Jaz sem imela pri hčerki ful težave z grizenjem, je bla stara skoraj 2 leti, ko je šele dojela kako se prežveči hrana, drugače ji pa še danes ne gre najbolje. Kar kopiči hrano pod jezik, ampak se pa trudimo, počasi, sej bo. Res pa je, da je imela kot novorojenček kar velike težave, tko da je to bolj posledica. Mislim pa,d a zdravi otročki prej ko slej sami začnejo sprejemat koščke, eni prej eni kasneje, moj sin tudi kar golta hrano, ne moti ga če je gosto, pa tudi, če je fino z vilico pretlačeno, da bi pa mlel hrano po ustih, ga pa še nisem videla.
|
|
RE: Pretlačena hrana in ne samo čisto premiks... 19.10.2007 20:35:47
|
|
|
|
Anonimen
|
Moja je stara 8,5 meseca, pa ji še vse pasiram. Ker drugače se ji zaleti in je nimam namena siliti s samo pretlačeno hrano. Bo že, ko bo pripravljena.
|
|
|
|
RE: Pretlačena hrana in ne samo čisto premiks... 19.10.2007 20:52:20
|
|
|
|
tinaaja
|
no pri nas je pa zdaj malo pred 7m zacela jesti le pretlaceno z vilico. sem slucajno pogruntala, da ji je tko celo bolj vsec. je smesna, ko kao grize - ima dva zobka spodaj, ampak zgleda da vseeno nekaj zgrize, vsaj dela tko. pri pasiranju pa lahko tudi malo kotrokoliras kok spasiras - manj csaa in na kratko prizges masinco. tko meni pusti take maallleee kosce not, ki ji bp pogoltne. predvsem poslusaj otroka, kdajj je pripravljen na koscke, ne sebe, kdaj je tebi prikladno. pocasi probavaj in slej ko prej bo tudi to obvladal.
|
|
RE: Pretlačena hrana in ne samo čisto premiks... 19.10.2007 21:25:07
|
|
|
|
palomina
|
Zares hvala za nasvete. Torej, šele prihaja čas sendvičev. Lep pozdrav vsem.
|
|
|
|
RE: Pretlačena hrana in ne samo čisto premiks... 20.10.2007 10:50:40
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kjava Jest pa svojim dvema nisem nikol pasirala, ampak samo pretlačila z vilico. enako. In pri osmih mesecih je že skoraj vse jedel.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?