Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Praznovanje Novega leta-Kje boste za Silvestr... 9.12.2004 11:49:12
|
|
|
|
Jančika_
|
Hehe, točno vem, kaj bom počela malo pred polnočjo - dojila:)-:)-:)-. Mi trije bomo doma, mogoče se nam še kdo pridruži. Če nas bo več, bomo verjetno igrali kako družabno igro - Enko ali Zofijin svet, pa čvekali. Mali bo pa itak v postelji že on sedmih:)-.
|
|
|
|
Praznovanje Novega leta-Kje boste za Silvestr... 9.12.2004 11:50:42
|
|
|
|
JASNA D
|
Upam, da s svojo družinico doma....., čeprav možek temu nasprotuje zaradi petard.... Z dvema malima čižekoma se mi res ne da nikamor hodit (saj veste pakiranje za eno klinčevo noč), tudi k mojim, kjer smo bili lani ne, k njegovim pa tudi ne bi šla. Najbolj komot je doma.... Jasna
|
|
|
|
Praznovanje Novega leta-Kje boste za Silvestr... 9.12.2004 11:51:02
|
|
|
|
dory
|
Uf dobro vprasanje...mi2 bova doma prezivela Silvestrovo v krogu druzine...s silvestersko vecerjo, majhnim obdarovanjem in upam,da cim vec dobre volje..koliko bo mali zdrzal je vprasanje,se vecje pa,ce bom polnoc docakala tudi jaz :)-..namrec smo zelo neprespani in nas okrog osmih zvecer pridno zmanjka :):)-
|
|
|
|
Praznovanje Novega leta-Kje boste za Silvestr... 9.12.2004 11:59:23
|
|
|
|
Anonimen
|
Ponavadi sva silvestrovo preživela tako, da sva tik pod večer šla v bazen, si privoščila dolgo plavanje in masažo in se tam proti 21.30 odpravila domov. Potem sva si ogledala kak dober film, pojedla kako specialiteto pa je bila že polnoč... ko se seveda na veliko poka in strelja in pije šampanjec ... otroški :) Letos bomo, upam, praznovali v troje. Bazen odpade :(, bo pa verjetno tako silvestrovo, ki ga ne bom pozabila nikoli.
|
|
|
|
Praznovanje Novega leta-Kje boste za Silvestr... 9.12.2004 12:00:08
|
|
|
|
leah
|
No, ker imam ravno9 dni po Silvestrovem rok,in če bo to držalo,potem bova z mojim dragim doma, v postelji z goro filmov,crtala najino Mopsiko Lori,božala bušija,jst bom vsake 5 minut hodila lulat.Najbrž me bo še kaj špikalo....hmmm....prej bova kaj dobrega pojedla...potem pa spat.:)-Upam samo, da nam na novo leto že v porodnišnici.No mogoče se pa tamala prej prikobaca na ta svet in bomo še njo crtali.:bravo:
|
|
|
|
Praznovanje Novega leta-Kje boste za Silvestr... 9.12.2004 12:17:19
|
|
|
|
Donja
|
Mi bomo doma in če bo šlo vse tako kot smo se pogovarjali, bomo imeli na silvestrovanju tudi prijatelje z enomesečnim otrokom. Komaj čakam. Mali je taki srček. Bo tudi moj sonček vesel, ker je navdušen nad njim.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.12.2004 12:23:26
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
Praznovanje Novega leta-Kje boste za Silvestr... 9.12.2004 12:30:25
|
|
|
|
Anonimen
|
Mi bomo tudi doma. Tisto praznovanje, ki ga je omenila Selena, bi pa meni tudi ful pasalo.
|
|
|
|
Praznovanje Novega leta-Kje boste za Silvestr... 9.12.2004 12:35:41
|
|
|
|
lidia
|
jaz bom tudi bolj mirna, imam rok 7.1.05, ce ne bom v porodnišnici se bom z mozijem doma cartala, kaj dobrega popapcala, mogoce bo prisel kdo voscit... :metulj:
|
|
|
|
Praznovanje Novega leta-Kje boste za Silvestr... 9.12.2004 12:39:39
|
|
|
|
Anonimen
|
Mi 3 (jaz mami oči) gremo v gledališče, potem bomo do polnoči doma, pol pa k prajtlom 4 hiše naprej po ulci;) Sis1 bo v mestu z novim(!!!!) fantom1, sestra2 pa ne vem kje bo:)
|
|
|
|
Praznovanje Novega leta-Kje boste za Silvestr... 9.12.2004 13:17:26
|
|
|
|
puri
|
Mi bomo tudi kar doma,saj z dvema majhnima otrokoma težko kam greš! Skuhala bom kakšno dobro večerjico in ko bosta šla otroka spat,bova midva pogledala kakšen film in počakala do polnoči,potem pa pomojem kar v posteljo,saj sem tudi jaz bolj zaspane sorte!:zaspan: LP:metulj:
|
|
|
|
Praznovanje Novega leta-Kje boste za Silvestr... 9.12.2004 13:55:24
|
|
|
|
TARA in MAJ
|
mi bomo na vikendu s starimi prijatelji in našimi:duda:na Pagu
|
|
|
|
Praznovanje Novega leta-Kje boste za Silvestr... 9.12.2004 14:39:48
|
|
|
|
Pupica
|
naša družinica bo letos doma. bo pa neki prjatlov prišlo k nam:)- sej Tia tolk fino papca(ob 9h zvečer, pol pa v 5h zjutri:bravo::bravo::bravo:) bo nočka vsa moja, se bova lahko z mojmu dragijem mal zavrtela8):sloncek::sloncek::sloncek:
|
|
|
|
Praznovanje Novega leta-Kje boste za Silvestr... 9.12.2004 16:41:36
|
|
|
|
SILVA
|
Mi bomo tudi doma z družino in mogoče se nam pridružijo tudi prijatli. lp
|
|
|
|
Praznovanje Novega leta-Kje boste za Silvestr... 9.12.2004 16:47:06
|
|
|
|
*
|
Midva z Nejčkom bova doma...če ga bodo petarde in rakete zbudile, se bo pač še enkrat ali dvakrat več dojil kot se:)-:)-:)-. Seveda bova sama!9nebesa
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?