Anonimen
|
Potem pa pristopi en starejši gospod (50 -60 let), pa reče naj vzamem vedro mrzlo ledene vode pa na njo vlijem pa mi več nebo nikol tega naredila. Pa on to tak resno, da mi jo prinese (tam polek je bife), pa da naj to naredim! Sem mu rekla da hvala za dobre namene ampak midve zaj nekako bove bres tega poskušale rešit in odit Nikar se nečudi,sem bila priča taki situaciji.Očka se je poslužil te metode,ko je njegov nedobudneš naredil šou trme sredi trgovine.Trgovko je prosil za kozarc ledene vode,pa ga je pljusknil v obraz fantalinu.V trenutku je bil mir.In mali je ves čas,ko je oče čistil lužico v trgovini,bil čisto miren,kot,da se ni nič zgodilo.Včasih je potrebno poseč po drastičnih načinih,ki so skregani z vsemi vzgojnimi metodami.Imela sem sosedo,ki je imela hčerko,ki je zaradi trme enostavno pomodrela,ker je nehala dihat.In kaj bi ti storila v tem primeru?Najbrž bi te panika zgrabila.Nona deklice pa je samo zajela z lončkom vodo iz bližnjega ribnika in jo polila,tamala je takoj k sebi prišla in nikli ni več ponovila. Midve s hčerjo,sva se poslužile z drugo metodo.Ko se je naš tamali vrgel na tla sredi Supernove,sva ga ensotavno obšli,ga ignorirali in pustili na tleh,ter odšle naprej,sicer počasi,ampak nisva ga registrirali.Situacija je bila zelo nerodna,ker se je na stotine oči oziralo za nami,tudi marsikatera pripomba je padla.Pa kaj pol,kaj jih pa briga,svoje naj gledajo.Ko jevidel,da ne bo dosegel ničesar je še vedno tuleče pritekel za nama,ko smo odhajali iz nakupovalnega,tistega,kar je pa zahteval pa ni dobil. Tudi,če je težko moraš ostat hladnokrven,se ne ozirat na okolico,biti bolj trmast od lastnega otoka,znajti se.
|