Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Darja* in inseminacija!! 9.12.2004 9:13:55
|
|
|
|
Darja*
|
Jutro Mojca! Na strani 40 imaš opisan potek inseminacije. Ni mi sedaj vse za pisat, ker me čas preganja. Če te pa še kaj zanima pa le vprašaj. naj ti pa povem, da meni z inseminacijo ni uspelo in držim :miska::miska: da tebi bo. lp darja
|
|
|
|
Darja* in inseminacija!! 9.12.2004 9:55:48
|
|
|
|
KIRA
|
Živijo Mojca. Rade volje bi ti povedala, kako gre inseminacija, ampak jaz nikoli nisem bila. Najine šanse so bile za tak postopek premajhne in so naju takoj dali na IVF oz. na ICSI.... Upam, da bo pri tebi bolje - saj veš da ti držim pesti... LP
|
|
|
|
Darja* in inseminacija!! 9.12.2004 13:55:53
|
|
|
|
Pikipoki
|
:)Zdaj čakam ( še en mesec!!!) na prvi razgovor z isto zdravnico, kot jo je imela Darja. Tudi nama je G rekel, da za naju pride verjetno v poštev inseminacija ... Darja, upam, da je uspelo.:) LP :sloncek::kuza::sloncek:
|
|
|
|
Darja* in inseminacija!! 9.12.2004 16:15:36
|
|
|
|
Darja*
|
Ojla punce! Ne vem kaj bi rekla glede te inseminacije?! Nekako v dvomih sem,.....kot da jim ne bi več zaupala,.... Ta mesec imam zelo malo možnosti, razen, če mi pomaga sam sveti jezus. Ta mesec nisem imela inseminacije ( bila bi tretja zapored ), ker so zdravniki ki so mi delali ultrazvok zamudili ovulacijo. Folikli so predčasno poknili. V tore ( prejšnji teden ) sem bila na ultrazvoku, in mi pravi da je vse OK, napove inseminacijo za četrtek, ampak za vsak slučaj naj pridem še v sredo na ultrazvok. In glej ga zlomka, folikl je že poknil. Ja, ja prav ste prebrale. Poknil je nekje ponoči, in edina sreča je bila da sem zvečer imela odnose. Mogoče se je samo kaj prijelo, ampak nimam prevelikega upanja. Bomo videli. 19.12. delam test, do takrat pa papcam dabroston. In naseldnjo inseminacijo imam v mesecu januarju, ker so decembra na dopustu. Ja takole je to,...mogoče nam pa le rata,... Lepo se imejte babnice,... Darja
|
|
|
|
Darja* in inseminacija!! 9.12.2004 16:34:19
|
|
|
|
ameli
|
halo jaz imam IUI jutri in upam da se bo končno kaj zgodilo. Sicer pa je s tem postopkom tako majhna možnost za zanositev, da nisem preveč optimist:zmeden2:. Vseeno pa držite pesti zame. ameli
|
|
|
|
Darja* in inseminacija!! 9.12.2004 18:36:13
|
|
|
|
Pia73
|
Držim pesti ameli in Darja*!!! :miska::miska::miska::miska::miska:
|
|
|
| Stran: [1] |
TemencadejziDo kdaj ste se borile s temenci pri svojih malčkih?do 2m (
48%)
do 4m (
13%)
do 6m (
11%)
do 10m (
7%)
do 1 leta (
5%)
še dalje (
15%)
Število vseh glasov: 297Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!