|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Darja* in inseminacija!!
9.12.2004 8:05:34   
Sulfinija
Punce pozdravljene!!!!

Rada bi vas vprašala katere ste dala skozi inseminacijo.Zelo bi vam bila hvaležna,če bi mi napisale točen postopek inseminacuije,vse o zdravilih,injekcijah,...kako dolgo traja preden ti vstavijo moževo semenčece za oploditev,ali ti kaj odvzamejo,glede UZ,...Kajti to mre čaka po februarskem razgovoru z zdravnico!

Za vsak odgovor vam bom iz srca hvaležna in vas vse skupaj prav lepo pozdravljam!!!!!!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Darja* in inseminacija!!
9.12.2004 9:13:55   
Darja*
Jutro Mojca!

Na strani 40 imaš opisan potek inseminacije. Ni mi sedaj vse za pisat, ker me čas preganja.
Če te pa še kaj zanima pa le vprašaj. naj ti pa povem, da meni z inseminacijo ni uspelo in držim :miska::miska: da tebi bo.

lp darja

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Darja* in inseminacija!!
9.12.2004 9:55:48   
KIRA
Živijo Mojca. Rade volje bi ti povedala, kako gre inseminacija, ampak jaz nikoli nisem bila. Najine šanse so bile za tak postopek premajhne in so naju takoj dali na IVF oz. na ICSI....
Upam, da bo pri tebi bolje - saj veš da ti držim pesti...
LP

Neposredna povezava do sporočila: 3
   Darja* in inseminacija!!
9.12.2004 13:55:53   
Pikipoki
:)Zdaj čakam ( še en mesec!!!) na prvi razgovor z isto zdravnico, kot jo je imela Darja. Tudi nama je G rekel, da za naju pride verjetno v poštev inseminacija ...

Darja, upam, da je uspelo.:)

LP
:sloncek::kuza::sloncek:

Neposredna povezava do sporočila: 4
   Darja* in inseminacija!!
9.12.2004 16:15:36   
Darja*
Ojla punce!

Ne vem kaj bi rekla glede te inseminacije?! Nekako v dvomih sem,.....kot da jim ne bi več zaupala,....
Ta mesec imam zelo malo možnosti, razen, če mi pomaga sam sveti jezus. Ta mesec nisem imela inseminacije ( bila bi tretja zapored ), ker so zdravniki ki so mi delali ultrazvok zamudili ovulacijo. Folikli so predčasno poknili. V tore ( prejšnji teden ) sem bila na ultrazvoku, in mi pravi da je vse OK, napove inseminacijo za četrtek, ampak za vsak slučaj naj pridem še v sredo na ultrazvok. In glej ga zlomka, folikl je že poknil. Ja, ja prav ste prebrale. Poknil je nekje ponoči, in edina sreča je bila da sem zvečer imela odnose. Mogoče se je samo kaj prijelo, ampak nimam prevelikega upanja. Bomo videli. 19.12. delam test, do takrat pa papcam dabroston. In naseldnjo inseminacijo imam v mesecu januarju, ker so decembra na dopustu.
Ja takole je to,...mogoče nam pa le rata,...

Lepo se imejte babnice,...

Darja

Neposredna povezava do sporočila: 5
   Darja* in inseminacija!!
9.12.2004 16:34:19   
ameli
halo
jaz imam IUI jutri in upam da se bo končno kaj zgodilo. Sicer pa je s tem postopkom tako majhna možnost za zanositev, da nisem preveč optimist:zmeden2:.
Vseeno pa držite pesti zame.
ameli

Neposredna povezava do sporočila: 6
   Darja* in inseminacija!!
9.12.2004 18:36:13   
Pia73
Držim pesti ameli in Darja*!!! :miska::miska::miska::miska::miska:

Neposredna povezava do sporočila: 7
   Darja* in inseminacija!!
9.12.2004 19:14:04   
cmokec
Ameli, mogoče je pa prav jutri tisti TVOJ DAN. Želim da bi uspelo.:miska::miska::miska:

Darja, decembra ali januarja, samo da se bo prijelo, ane. :miska::miska: tudi za tvojega čimprejšnega :duda:.

cmokec

Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Temenca
dejzi

Do kdaj ste se borile s temenci pri svojih malčkih?

do 2m (48%)

do 4m (13%)

do 6m (11%)

do 10m (7%)

do 1 leta (5%)

še dalje (15%)

Število vseh glasov: 297

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!