|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Sm spet z vami
8.12.2004 22:04:44   
neni
Zdravo punce!
Pravkar sem še enkrat prebrala vaša sporočilca pod meni namenjenim naslovom in se prou fajn zjokala. Ma sej tako mora bit. Da gre ta žalost ven. Mi je res hudo in nebi rada preveč težila, samo zelo lepo bi se vam še enkrat zahvalila za vse vaše besede in dobre misli.
Drugih ne bom posebej omenjala ker nisem glih v "formi", edino Pii bi rada čestitala za veselo novico. Močno držim pesti za tvojo :duda:, da zraste v pravega pobalina ali pobalinko.
Tudi nas čaka ta sreča, samo malo potrpljenja bomo še rabile.

lp vaša Neni:rozica:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Sm spet z vami
8.12.2004 22:14:25   
pika74
Neni, tud nam bo ratal. Ko bi :duda: vedeli, kako fajn mamice jih čakajo, bi že zdavnej prišli k nam. Ampak vsaka stvar ima en razlog.

Neni, ti pošiljam en šopek :rozica::rozica::rozica: in ti zaželim samo še lahko noč za nocoj.

Jutri je nov dan:).

Lp
Pika74
:metulj:

(odgovor članu neni)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Sm spet z vami
8.12.2004 22:49:05   
cmokec
Le mislim si lahko, kako ti je hudo. Pa bo minilo, moglo bo. Vzemi si čas zase, zdaj je pravi trenutek za to.
O teženju pa to: sama verjetno bolje veš kot jaz, čemu je forum namenjen. Zato le napiši in se izpovej, če čutiš, da ti bo lažje. Jaz in vse ostale ti bomo pomagale, kar bo v naših močeh. Tudi to ti verjetno ni neznanka, ane.

Zato ti želim le eno mirno in prespano noč.

cmokec

(odgovor članu neni)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Sm spet z vami
9.12.2004 8:14:23   
koala
Hojla Neni!

Mislim, da nihče nihče tukaj izpovedi slabe volje ne jemlje kot teženje, saj je lažje če izliješ svoja čustva.
Želim ti, da čimprej premagaš to žalost, ki je zdaj v tebi in seveda da kmalu postaneš najboljša mamica na svetu najlepši pikici na svetu!
:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:
Koala

(odgovor članu neni)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Sm spet z vami
9.12.2004 18:45:09   
Pia73
Pozdravljrna neni :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

Hvala ti za dobre želje,...:)

Žal mi je, da so se tvoje sanje tako kruto prekinile, žal mi je, da so ti tako dolgo pustili upanje, žal mi je, da ti ne morem pomagati drugače, kot takole preko interneta, a vedi, da nekje nekdo misli nate in ti želi vse naj, naj,... Vsaka izguba je težka a pravijo, da je vsaka stvar za nekaj dobra,...Ne najdem besed zakaj bi bilo dobro to kar se je zgodilo tebi,... Ne morem ti reči, da živi naprej kot, da se ni nič zgodilo, ker se je in to te bo spremljalo celo življenje. Veš lahko pa ti rečem, da čas celi vse rane, ker to je absolutna resnica,... Čez čas boš z lažjim pogledom zrla v ta del pretoklosti,...

neni pridi med nas in vedno bomo našle toplo besedo zate,...:rozica::rozica::rozica:

LP Pia73

(odgovor članu neni)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?