Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Navigacijski sistem Garmin 18.10.2007 17:28:38
|
|
|
|
soncece24
|
Imamo. Je fajn, enostaven, praktičen, čeprav ga nisva še kaj dosti uporabljala
|
|
RE: Navigacijski sistem Garmin 18.10.2007 17:37:48
|
|
|
|
yaris
|
Mi ga tudi imamo.Najprej smo imeli samo Garmina pa pol cest ni pokazal-je pokazal samo glavne poti. Potem pa smo kupili še dodatno karto in sedaj smo 100% zadovoljni.
|
|
|
|
RE: Navigacijski sistem Garmin 18.10.2007 17:39:38
|
|
|
|
Anonimen
|
Super zadeva. Pripelje tud čez makedamske poti - najbližja pot.
|
|
|
|
RE: Navigacijski sistem Garmin 18.10.2007 21:34:02
|
|
|
|
A-N-J-A
|
Hrvaška nima pol poti not vrisanih.Pa če greš drugje kot ti reče on se mu čist zmeša(preračunavam ). Drugač je pa kr ok,sam jaz mu ne zaupam 100%
|
|
|
|
RE: Navigacijski sistem Garmin 18.10.2007 21:36:50
|
|
|
|
Anonimen
|
Nimam ga. Uporabljala le kot sopotnica, v velikem mestu. Super zadeva!!!!!
|
|
|
|
RE: Navigacijski sistem Garmin 18.10.2007 23:06:07
|
|
|
|
Anonimen
|
Samo ne ga uporabljat za navigacijo od doma do sluzbe, prosim To namrec fensi business meni pocnejo po Lj. Revcki
|
|
|
|
RE: Navigacijski sistem Garmin 18.10.2007 23:11:23
|
|
|
|
rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: Taly Super zadeva. Pripelje tud čez makedamske poti - najbližja pot. zelo, zelo znano sem raje sama sebi garmin al pa vprašam.....
|
|
RE: Navigacijski sistem Garmin 18.10.2007 23:18:19
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Taly Super zadeva. Pripelje tud čez makedamske poti - najbližja pot. To je bojda res, vsaj po Sloveniji ima turistično varianto . Za po mestu mi je bil pa super-daš mu naslov in te tja pripelje. Tudi če kje pozabiš zavit, na hitro prekalkulira novo pot.
|
|
|
|
RE: Navigacijski sistem Garmin 19.10.2007 8:48:58
|
|
|
|
soncece24
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija IZVIRNO SPOROČILO: Taly Super zadeva. Pripelje tud čez makedamske poti - najbližja pot. zelo, zelo znano sem raje sama sebi garmin al pa vprašam..... Ja je treba nastavit, da te po glavnih cestah pelje, pa je
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.