Anonimen
|
Včeraj sem odprla temo na "čvekanje v tri dni",pa sem se odločila,da vas pozdravim še tukaj.Nekatere se me boste še spomnile-imela sem že dva nicka-elanor in baby angel.Smo bile enkrat skupaj na srečanju,pri Vnukecu(v bližini Mb).Nikakor vas ne morm pozabiti... Sama še tud nisem mami.Sicer mi je lani takoj uspelo zanositi(nenačrtovano),sam sm imela konec tretjega meseca spontani splav(mojemu plodu je nehal biti srček).Lepo je biti nosečka,sploh,če te zadeva tako prijetno preseneti,kot je mene.Trenutno sem na pavzi.Ta mesec sem spet delala test,pa je bila samo ena črtica.In zdaj nekaj časa ne bomo planirali-je diploma tik pred vrati,pa bom to raje prvo naredila. *Luša_čestitke za nosečnost! Vidim,da bo spet pupa!In da je dete zdravo.Ne moreš vrjet,kako vesela sm zato.Močno držim pesti,da bo zdaj vse vredu! Tvoj angel pa še naprej ostaja v naših mislih. *koala_še enkrat čestitke za nosečnost. Prav rada bi te vidla s bušijem zdaj,ko si že kar dolg nosečka. *Skye_kje je ona?Je že mamica? *CIPRESA_tud tebe pogrešam.Velikokrat se spomnim tvojega albuma iz prve nosečnosti,ko sta se komaj pripravljala na bejbija.Še maš kakšnega,al si ostala pri enem? *Špelka_vidim,da je tud tebi ratalo.Čestitam. Kmalu boš mami.Še zdaj imam verižico za plodnost,ki si mi jo nardila na tistem srečanju.In velikokrat se spomnim nate. *Anitka_tud tebi je uspelo.JuPiiiiiii. Sem šele zdaj videla.Držim pestke za zdravega otročka. *biba 77_a si spet v akciji? Čestitam za prvo dete! Preden si prvič zanosila se mi zdi,da sm te še enkart videla na tehničnih fakultetah. *pika74_zdaj si pa že ti na vrsti! Močno ti držim pesti,ker si tako dobre mamice marsikateri otrok lahko le želi! *mojca9000_kako si ti?Si že mamica?Velikokrat se spomnim na najine pogovore preko MSN in upam,da ti je uspelo,ker si bila tud prava borka. Bejba,vsaka ti čast... *moyca_si ti to ta naša Mojca,od Leje?Spet si nosečka?Čestitam! *lana38_ti in tvoja nosečnost meni ne gresta iz glave.Žal.Močno upam,da ti je ratalo postati mami. *Gea_je sploh še na RR?Je že mami?Nikjer več je ne zasledim. Če jo kdo pozna,ji naj pove,da ji želim vse dobro,in da še zdaj nisem pozabila,ko me je takrat peljala na tisto srečanje. *St.Ina_upam,da ti je uspelo zanosti.Vedno,ko vidim Fato,,se spomnim nate. Močno držim pestke. *emamair_ko se spomnim na poroko,mi prve pridejo v mislih na plan tvoje slike,ko smo jih gledali takrat na srečanju.Zdaj imaš še dva fanta.Sm res vesela zate. *PiaM_takrat si sedela nasproti mene.Točno se te spomnim. Upam,da si dobro... *Frizerka_vidim,da si spremenila nick,kar je zdaj moderno. Zame še ostajaš frizerka.Letos za veliko noč sm te videla,pred Mb stolnico,ko je bil žegenj.Sem se te takoj spomnila.Ta'malo si mela še v vozičku.Mi je bilo nerodno pristopiti,zato te zdaj pozdravljam tukaj.Upam,da si vredu.Delaš že na drugem bejbiju?Upam,da ti rata čimprej. Punce,vsem želim le srečo.Upam,da nisem katere pozabila. Naj se vam čimprej izpolni vse,kar si želite... Zame res predstavljate moč in pogum!Vem,da bo vsem uspelo! Če me katera želi kontaktirat,lahk pošlje ZS.Še vedno sem na forumu,sam da sem zdaj na drugih temah trenutno... Užijte ta dan! aspirin-elanor-baby angel
|