Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: prenosna postelja za vsak dan? 18.10.2007 11:05:48
|
|
|
|
mojčca
|
Ja, to mi prakticiramo pri tašči, kjer se pazi naša tavečja. Obnese se super, pa tudi Manci se ta postelja ful dopade.
|
|
RE: prenosna postelja za vsak dan? 18.10.2007 11:28:05
|
|
|
|
tajtaja
|
MI to prakticiramo za enega dvojčka-fantka od morja naprej. Na morju so nam v hotelu dali prenosne z ta pravimi jogiji in je fantek super spal. Ker spi zelo nemirno, se je skoz butal v ograjijo od posteljice, čeprav imamo okrog tisto zadevo, ampak vseeno. No na morju tega ni bilo. IN tako smo po vrnitvi z dopusta dali tapravo posteljico ven, noter pa prenosno in v njo reden jogi. In je boljše.
|
|
RE: prenosna postelja za vsak dan? 18.10.2007 11:32:17
|
|
|
|
natasaom
|
mi jo tud imamo.zdaj ati dela že tavelko pojsteljico tako,da bo kmalu spala v navadni pojstelji. hana je stara 3leta.v tej pojstelji pa spi točno eno leto..razlog? rajš nebi pisala o tem.
|
|
|
|
RE: prenosna postelja za vsak dan? 18.10.2007 12:07:03
|
|
|
|
anajmad
|
Ja,skoraj dve leti smo imeli normalno posteljico,potem sem pa kupila prenosno in dala jogi notri. Rezultat: definitivno boljše spanje in mir končno ponoči.
|
|
RE: prenosna postelja za vsak dan? 18.10.2007 12:44:20
|
|
|
|
katra55
|
Kje pa ste kupile jogi za prenosno posteljico?
|
|
|
|
RE: prenosna postelja za vsak dan? 18.10.2007 13:05:35
|
|
|
|
glen
|
Katra55 Navaden jogi kot je za navadno postlo.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 18.10.2007 14:14:57
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: prenosna postelja za vsak dan? 19.10.2007 18:26:13
|
|
|
|
Naja30
|
Super ideja! A katera ve, kakšna je dimenzija prenosne posteljice in do kako dolgo lahko otrok notri spi?
|
|
|
|
RE: prenosna postelja za vsak dan? 19.10.2007 21:46:31
|
|
|
|
mayci
|
Naja3, dimenzija posteljice (oz. jogija) je 120×60, otrok pa lahko notri spi toliko časa, dokler ni prevelik. Odvisno, kako raste...
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Zdrava črevesna mikrobiotaČrevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?