|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Vesela novica!!!!!!!!!!
8.12.2004 16:19:50   
Sulfinija
Danes sem prvič po enem letu odkar se zdravma zaradi neplodnoisti izvedela veselo novico.Možu ni trba jemati antibiotika zaradi vnetj njgovi izvidu so vsi v redu pogovarjala sva se z andriologm in je rekel,termin pa imate tako 25.02.in nato kar pogumno na inseminacijo,mislim da sta se z najino zdravnico že kar zmenila kako bo dalje,in prav tako tudi ona nama je rekla,da ko se vidimo naslednjoič se zmenimo s čim bomo začeli.
Upam,da ste vesele za naju,kajti oba sva presrčna in vsa pav od vsega tega dogajanja.:bravo::bravo::bravo::bravo:.
Držite pesti saj tudi jaz vas držim zelo velike,da bomo vse kar naenkrat dobile naše zelo,zelo željene :duda:.

:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:Bodite vse v cvetju in LP še enkrat vsem,ter veliko :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:,ter naj nas vse skupaj čuvajo napi prijatelji :angel::angel::angel::angel::angel:.

:zajcek:Mojca!!!!!!!!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Vesela novica!!!!!!!!!!
8.12.2004 16:22:12   
enci
BRAVO!!!:bravo::bravo::bravo::bravo:
S:sloncek:U:sloncek:P:sloncek:E:sloncek:R:sloncek:!!
lp
enci:metulj:

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Vesela novica!!!!!!!!!!
8.12.2004 16:25:47   
sa
:bravo::bravo::bravo:pa da vama cimprej rata:duda:lp:rozica:

Neposredna povezava do sporočila: 3
   Vesela novica!!!!!!!!!!
8.12.2004 16:27:39   
Maša26
Super Mojca!

:miska::miska::miska:

Neposredna povezava do sporočila: 4
   Vesela novica!!!!!!!!!!
8.12.2004 16:48:17   
bambi
O, super MOjca :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:, vesela sem za vaju in da vama čimprej rata :duda:

Bambi :pujs:

Neposredna povezava do sporočila: 5
   Vesela novica!!!!!!!!!!
8.12.2004 17:17:10   
baguSka
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:
RES LEPA NOVIČKA!!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 6
   Vesela novica!!!!!!!!!!
8.12.2004 18:26:12   
emaa
Lepo:bravo::bravo::bravo:

Neposredna povezava do sporočila: 7
   Vesela novica!!!!!!!!!!
8.12.2004 20:48:32   
cmokec
Miklavž je prinesel vesele novičke:bravo::bravo::bravo:, sedaj se pa rada imejta, pa veliko se pod kovterčkom :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek: grejta. Ko se bo pa na Božič zdanilo, pa hitro in čisto potiho pod smrekco pogledat, če je Božiček že prinesel kako :darilo: za mamico in očija.

To vama in vsem ostalim iz srca privošči in želi
cmokec

Neposredna povezava do sporočila: 8
   Vesela novica!!!!!!!!!!
8.12.2004 21:33:59   
Anitka
MOJCA me veseli, da je december na nek način za vaju srečen mesec, saj sta izvedela lepo novičko. Držim pesti, da boš kmalu srečka :nosecka:

Anitka:metulj:

Neposredna povezava do sporočila: 9
   Vesela novica!!!!!!!!!!
9.12.2004 8:36:20   
koala
Super Mojca!

Pa da boš kamlu :nosecka:! Držim :miska: :miska: :miska::miska: :miska: :miska:.

Koala

Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

ime
tinamami

katero ime vam je bolj všeč?

Nika (25%)

Lara (21%)

Tiana (10%)

Tia (15%)

Neli (12%)

Manca (17%)

Število vseh glasov: 474

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!