Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Vesela novica!!!!!!!!!! 8.12.2004 16:19:50
|
|
|
|
Sulfinija
|
Danes sem prvič po enem letu odkar se zdravma zaradi neplodnoisti izvedela veselo novico.Možu ni trba jemati antibiotika zaradi vnetj njgovi izvidu so vsi v redu pogovarjala sva se z andriologm in je rekel,termin pa imate tako 25.02.in nato kar pogumno na inseminacijo,mislim da sta se z najino zdravnico že kar zmenila kako bo dalje,in prav tako tudi ona nama je rekla,da ko se vidimo naslednjoič se zmenimo s čim bomo začeli. Upam,da ste vesele za naju,kajti oba sva presrčna in vsa pav od vsega tega dogajanja.:bravo::bravo::bravo::bravo:. Držite pesti saj tudi jaz vas držim zelo velike,da bomo vse kar naenkrat dobile naše zelo,zelo željene :duda:. :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:Bodite vse v cvetju in LP še enkrat vsem,ter veliko :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:,ter naj nas vse skupaj čuvajo napi prijatelji :angel::angel::angel::angel::angel:. :zajcek:Mojca!!!!!!!!
|
|
|
|
Vesela novica!!!!!!!!!! 8.12.2004 16:22:12
|
|
|
|
enci
|
BRAVO!!!:bravo::bravo::bravo::bravo: S:sloncek:U:sloncek:P:sloncek:E:sloncek:R:sloncek:!! lp enci:metulj:
|
|
|
|
Vesela novica!!!!!!!!!! 8.12.2004 16:25:47
|
|
|
|
sa
|
:bravo::bravo::bravo:pa da vama cimprej rata:duda:lp:rozica:
|
|
|
|
Vesela novica!!!!!!!!!! 8.12.2004 16:27:39
|
|
|
|
Maša26
|
Super Mojca! :miska::miska::miska:
|
|
|
|
Vesela novica!!!!!!!!!! 8.12.2004 16:48:17
|
|
|
|
bambi
|
O, super MOjca :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:, vesela sem za vaju in da vama čimprej rata :duda: Bambi :pujs:
|
|
|
|
Vesela novica!!!!!!!!!! 8.12.2004 17:17:10
|
|
|
|
baguSka
|
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: RES LEPA NOVIČKA!!!!!
|
|
|
|
Vesela novica!!!!!!!!!! 8.12.2004 18:26:12
|
|
|
|
emaa
|
Lepo:bravo::bravo::bravo:
|
|
|
|
Vesela novica!!!!!!!!!! 8.12.2004 20:48:32
|
|
|
|
cmokec
|
Miklavž je prinesel vesele novičke:bravo::bravo::bravo:, sedaj se pa rada imejta, pa veliko se pod kovterčkom :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek: grejta. Ko se bo pa na Božič zdanilo, pa hitro in čisto potiho pod smrekco pogledat, če je Božiček že prinesel kako :darilo: za mamico in očija. To vama in vsem ostalim iz srca privošči in želi cmokec
|
|
|
|
Vesela novica!!!!!!!!!! 8.12.2004 21:33:59
|
|
|
|
Anitka
|
MOJCA me veseli, da je december na nek način za vaju srečen mesec, saj sta izvedela lepo novičko. Držim pesti, da boš kmalu srečka :nosecka: Anitka:metulj:
|
|
|
| Stran: [1] |
imetinamamikatero ime vam je bolj všeč?Nika (
25%)
Lara (
21%)
Tiana (
10%)
Tia (
15%)
Neli (
12%)
Manca (
17%)
Število vseh glasov: 474Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!