Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
JUHU MENSTRUACIJA JE TU!! 8.12.2004 16:15:27
|
|
|
|
Maša26
|
Jaz te razumem, ker sem jo čakala tudi že 50 dni. :miska:
|
|
|
|
JUHU MENSTRUACIJA JE TU!! 8.12.2004 16:18:09
|
|
|
|
Anonimen
|
ENCIIIIII JUHUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!! Jaz tudi:hudicek::hudicek::hudicek::hudicek::((:((:((:((:((samo da jo jaz:hudicek:Držim pesti Neva:hudicek:
|
|
|
|
JUHU MENSTRUACIJA JE TU!! 8.12.2004 16:23:34
|
|
|
|
enci
|
Neva, saj bi se lahko enega imela??? ;) Bi bil drzuba Timiju.... Kdaj se kaj dobimo??? ;););) lp enci:metulj:
|
|
|
|
JUHU MENSTRUACIJA JE TU!! 8.12.2004 16:37:20
|
|
|
|
Anonimen
|
:hudicek:Hvala lepa nebi jih imam več kot preveč..sem že povedala da je moja trgovina šla definitivno v stečaj:)-:)-:)-:)-:)- samo malo potpi se ti bom za srečanje kasneje kakšen dan oglasila,sem trenutno žalostna in jutri moram daleč proč na funerale:((:((:(( se ti javim ti pa veselo vložke kupuj:)-:)-:)-:)-:)- Neva:hudicek:
|
|
|
|
JUHU MENSTRUACIJA JE TU!! 8.12.2004 17:15:43
|
|
|
|
baguSka
|
No pa si jo le dočakala!! :bravo::bravo: Ti si vsaj dočakala kar si čakala, ene pa še kr ne čakajo.. SM FUUULL VESELA ZATE!!!
|
|
|
|
JUHU MENSTRUACIJA JE TU!! 8.12.2004 17:31:27
|
|
|
|
enci
|
U Neva ... to pa ni bilo lepo prebrati! Drzi se in ko utegnes se mi javi!!! Baguska HVALA!!! lp enci:metulj:
|
|
|
|
JUHU MENSTRUACIJA JE TU!! 8.12.2004 18:02:56
|
|
|
|
anajmad
|
ja super:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:Tolk sem vesela zate.Vidiš,da se lepe stvari tudi tebi dogajajo.:love::love::love::love::love::love::love: Pošl jih še mal k men:metulj::metulj::metulj::metulj::metulj::metulj:Jaz sem zadnjič določla:ti boš septembra,Sabika oktobra,jaz pa decembra.UUUUU,ko bi Boh uslišu naše prošnje.Kje je naša šlogarca Neva????:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)- Ja dobit se pa moramo še pred Novim letom,pa nova primorka naj tud pride.Res enci,vesela sem! en lp:morje:D.
|
|
|
|
JUHU MENSTRUACIJA JE TU!! 8.12.2004 18:24:57
|
|
|
|
emaa
|
Lepo Enci, jaz jo pa čakam jutri, upam da bo pršla tko k mora. LP Ema
|
|
|
|
JUHU MENSTRUACIJA JE TU!! 8.12.2004 18:26:31
|
|
|
|
baguSka
|
Držim pesti tud zate Ema! :miska::miska::miska: In da gorenjska nebi bla več tko oblačna! :miska:
|
|
|
|
JUHU MENSTRUACIJA JE TU!! 8.12.2004 18:36:54
|
|
|
|
Anonimen
|
ciao Anajmad šesti čut me je trenutno zapustil:((samo še danes zjutraj je bil prisoten,ko je ob šestih zjutraj zvonil telefon in sem takoj vedela da prinaša slabe novice:(( Saj se bo vrnil:)-:)-:)-:)-in se kmalu spet srečamo. Lp.Neva:metulj:
|
|
|
|
JUHU MENSTRUACIJA JE TU!! 9.12.2004 9:03:06
|
|
|
|
saba
|
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: :bravo: :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek: :kuza::kuza::kuza::kuza::kuza::kuza::kuza: :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica: :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?