|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   rahla krvavitev
17.10.2007 17:30:57   
lifcsi
user posted image Imam en problem.Pred dvemi tedni sem imela redno menstruacijo, ki traja do 6 dni. Včeraj in danes pa sem opazila nekakšno rahlo krvavitev, ki je rjavo/roznate barve.Malo je na hlačkah opazna,večinoma pa samo ko se obrišem.Ni podobna menstruaciji.kaj bi naj to bilo?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: rahla krvavitev
17.10.2007 17:34:59   
kodrana
če je 14.dan ciklusa potem je lahko ovulacijska krvavitev.

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

(odgovor članu lifcsi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
17.10.2007 18:34:49   
Muklla
Men se je ta mesec isto naredilo. Tako kot je rekla kodrana. Upam, da je to znak, da nama bo uspelo!
Danes bi mogla pridet, če spet ne bo kake zamude, pa je ni in ni. V joškah me nekje globoko vsake toliko špikne, da bi me pa skoz bolele pa ne, samo na ko se dotaknem. Ma spodaj me neki ščipa. Bomo videli. V soboto nardim test.

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 3
18.10.2007 15:43:02   
lifcsi
user posted image Moje krvavitve ni več!Upam, da ni pomenila kaj hujšega in da ni bilo kaj narobe, tako da bom lahko čim prej zanosila.Po koledarju bi naj v naslednjih dneh imela ovulacijo!!!user posted image

(odgovor članu Muklla)
Neposredna povezava do sporočila: 4
18.10.2007 16:15:09   
kodrana
obema želim, da čim prej zagledata user posted image user posted image . stiskam pesti.

sanje so se uresničile..

(odgovor članu lifcsi)
Neposredna povezava do sporočila: 5
18.10.2007 19:53:39   
Anonimen
Muklla in lifcsi, želim vama, da je to to.
Sporočita.

SREČNO!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kodrana)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
18.10.2007 20:05:22   
trinity22
želim vama, da je to znak za srečko user posted image  in da zagledata user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
19.10.2007 15:16:56   
Muklla
Hvala, pupe. Danes sem kupila test, jutri zjutraj pa poskusim srečo. Sporočim, kakšen bo rezultat.

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 8
19.10.2007 15:40:32   
kodrana
Muklla boš res čakala tako dolgo? če ti zamuja, potem bo že pokazalo user posted image user posted image .. veš kolk sem firbec.user posted image  

sanje so se uresničile..

(odgovor članu Muklla)
Neposredna povezava do sporočila: 9
20.10.2007 12:36:09   
Muklla
Oj, test nardila, sam ni nč. Očitno me bo M spet ta mesec vlekla za nos. Sem kr mal slabe volje. Pa ravno zdej ti hudičevi hormoni neki sirjejo, ko jih rabim, prej pa 15 let nobenega problema. P....

Lp

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 10
20.10.2007 13:11:04   
tinkamiška
Lifcsi, to je bila sigurno O krvavite, jst sem tudi imela tako, upam, da že pridnouser posted image držim pestiuser posted image !

Muklla, meni se je na zadnje enako zgodilo in sem bila zelo žalostna, ampak je treba bit optimist in upat za naslednji mesec...pa dokler se M ne prikaže je vedmno upanjeuser posted image

Pestke!

Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu Muklla)
Neposredna povezava do sporočila: 11
20.10.2007 14:43:08   
metuLJchy
se strinjam s puncami da verjetnno gre za ovulacijsko krvavitev. Pridno user posted image pa držimo pesti!!

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 12
21.10.2007 20:21:37   
Tiara123

IZVIRNO SPOROČILO: lifcsi

user posted image Imam en problem.Pred dvemi tedni sem imela redno menstruacijo, ki traja do 6 dni. Včeraj in danes pa sem opazila nekakšno rahlo krvavitev, ki je rjavo/roznate barve.Malo je na hlačkah opazna,večinoma pa samo ko se obrišem.Ni podobna menstruaciji.kaj bi naj to bilo?

Jaz imam enak problem, taka čisto majhna, neznatna krvavitev se mi pojavlja že peti dan, ovulacija naj bi prišla v naslednjih nekaj dneh... To najbrž ni znak ovulacije, ampak česa drugega... Ima katera kakšen odgovor???

(odgovor članu lifcsi)
Neposredna povezava do sporočila: 13
23.10.2007 8:19:20   
lifcsi
user posted image Jaz tudi mislim, da ne gre za ovulacijsko krvavitev, ampak prej za kakšno vnetje!!To je bilo namreč tudi mnenje strokovnjaka oz. ginekologinje.Upajmo naprej, kajti čas za M je še daleč, tako da lahko pridno user posted image .

(odgovor članu Tiara123)
Neposredna povezava do sporočila: 14
23.10.2007 10:08:02   
Tiara123
lifcsi, če je to res vnetje, potem tudi najbrž ni najbolj primerno za zanositev??? Ampak mene nič ne boli, samo že ves teden imam krvav izcedek user posted image Mene je bolj skrbelo, da je kakšna cistica počila???

(odgovor članu lifcsi)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?