Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: vloga za znižano plačilo - november 17.10.2007 9:48:53
|
|
|
|
ona
|
Tako sem se tudi jaz bunila,da naj me kar brez te papirnate procedure dajo v tavišji plačilni,ker drugam,v nižjega itak nimam šans,da pridem in je gospa na občini rekla,da vsekakor moram dat vlogo,ker 8 razred je v bistvu 80% cene in,če ne dam vloge bom plačala še 20% več,ker teh 20 krije občina! Primer,če dam vlogo plačam ne vem 400€,če je ne bi dala,bi plačala 500e. Tako,da ti boš morala vseeno oddat vlogo za naslednje leto
|
|
|
|
RE: vloga za znižano plačilo - november 17.10.2007 12:24:19
|
|
|
|
Suza
|
Najverjetneje ste mogli avgusta podati podatke o višini OD za leto 2005. Do 15.11. pa bo potrebno vpisat podatke za leto 2006. Upam, da se ne motim preveč. Vsaj tak je bilo pri nas lani.
|
|
RE: vloga za znižano plačilo - november 18.10.2007 13:55:20
|
|
|
|
zajlca
|
A je potem potrebno oddat vlogo PONOVNO vsakemu? Mi smo jo dali tudi septembra 1. v vrtec.
|
|
|
|
RE: vloga za znižano plačilo - november 18.10.2007 15:57:30
|
|
|
|
jagoga
|
DA Mi so otroka vpisali v vrtec 01.09.2006. Petnajst dni prej smo mogli oddati Vlogo za znižano plačilo vrtca za leto 2006 (tekoče leto) s podatki o dohodnini od leta 2004. Potem pa smo mogli zopet oddati vlogo tudi že novembra (15.11.2006). To pa zato ker se novembra oblikuje plačilo za naslednje leto, oddali smo vlogo za znižano plačilo vtrca za leto 2007 s podatki dohodnine za leto 2005. Pri nas vrtec tudi opozori vsakega posameznika (pri položnici je obvestilo), da mora oddati do 15.11.2008 vlogo za znižano plačilo.
|
|
|
|
Vloga za znižano plačilo - 2008 7.11.2007 18:08:34
|
|
|
|
LUNA06
|
Mene pa zanima do kdaj je treba oddati vlogo za drugo leto.Naš gre v vrtec v decembru.Vem da je treba za december oddat do 15.11.Kaj pa za januar oz. za celo drugo leto?
|
|
|
|
RE: Vloga za znižano plačilo - 2008 7.11.2007 22:13:45
|
|
|
|
pika**
|
Luna, odločbe veljajo točno za koledarsko leto. Tako so namreč mene gospe na občini podučile . Naš je bil v letu 2006 samo dva mesca v vrtcu. Konec nov.06 sem ga izpisala zaradi zdravstvenega stanja ( non-stop bolezni dihal ). Konec l.06 so mi izdali odločbo za leto 2007, ker sem že oktobra oddala vlogo za leto 2007. Ko smo letos ponovno začeli v vrtec septembra, sem oddala novo vlogo , ker sem pač sklepala, da zaradi spremembe kraja to mora biti, pa so me klicali z občine , da enkrat izdana vloga velja za celo leto neglede na to, da vmes menjaš vrtec, ga izpišeš....Sporočiš na občini, kam naj pošljejo odločbo in to je to. Bi reklav tvojem primeru, da bo najbolje oddati kar dve vlogi hkrati za 2007 in 2008 in ti bo dvojna pot prihranjena. Za leto 2008 je rok oddaje do 15.11.2007. Če gre bebi v vrtec z decembrom, si že malce pozna. To ne delajo tko hitro , kot potne liste Pa sporoči, če sem imela prav
< Sporočilo je popravil pika** -- 7.11.2007 22:16:31 >
|
|
|
|
RE: Vloga za znižano plačilo - 2008 8.11.2007 1:12:30
|
|
|
|
silvestra
|
Mene pa samo neki zanima glede znižanja plačila. Jaz sem svojega sončka vpisala za vstop v vrtec 1.09.2008 (vprašalnik v vrtec). Itak še nevm če bo sprejet, ker odgovor baje dobiš šele marca 08. Pa me zanima, a moram jaz tud oddati na občino do 15.11. letos za znižano plačilo, al sem jaz to narobe zastopla po radiu. Hvala za odgovor,Silvestra
|
|
|
|
RE: Vloga za znižano plačilo - 2008 8.11.2007 9:39:00
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: silvestra Mene pa samo neki zanima glede znižanja plačila. Jaz sem svojega sončka vpisala za vstop v vrtec 1.09.2008 (vprašalnik v vrtec). Itak še nevm če bo sprejet, ker odgovor baje dobiš šele marca 08. Pa me zanima, a moram jaz tud oddati na občino do 15.11. letos za znižano plačilo, al sem jaz to narobe zastopla po radiu. Hvala za odgovor,Silvestra Silvestra, ko bo otrok sprejet v vrtec, takrat boš dala vlogo za znižano plačilo. Se pravi, najverjetneje 1x avgusta
|
|
|
|
RE: Vloga za znižano plačilo - 2008 9.11.2007 16:09:22
|
|
|
|
LUNA06
|
Ja načeloma se oddaja vloga 14 dni pred vstopom v vrtec.Očitno majo ob novem koledarskem letu več dela, zato je treba že zdej. Hvala!
|
|
|
|
RE: Vloga za znižano plačilo - 2008 9.11.2007 17:29:35
|
|
|
|
Alisa
|
Mene pa samo neki zanima glede znižanja plačila. Jaz sem svojega sončka vpisala za vstop v vrtec 1.09.2008 (vprašalnik v vrtec). Itak še nevm če bo sprejet, ker odgovor baje dobiš šele marca 08. Pa me zanima, a moram jaz tud oddati na občino do 15.11. letos za znižano plačilo, al sem jaz to narobe zastopla po radiu. Hvala za odgovor,Silvestra IZVIRNO SPOROČILO: silvestra Silvestra tak kot so ti napisale. Ko bo tvoj otroček sprejet v neki vrtec , ti bodo tam povedal da daj na občino še vlogo za znižanje vrtca, se pravi 14 dni preden vstopi v vrtec. Zdaj pa ti ni treba.
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Prvi koraki k srečnemu otroštvu z GeneraliProgram Za srečen začetek zavarovalnice Generali mladim staršem ponuja ključne nasvete o negi dojenčka in malčka ter prv...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?