|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kakšen nedrček?
8.12.2004 11:41:47   
maretek
Pomagajte mi!
Že ves čas nosečnosti imam problem poiskati primeren nedrček, takšen da je dovolj mehak in kljub temu nudi oporo. Kar nekaj sem jih že preizkusila in kupila, vendar z nobenim nisem 100% zadovoljna. Svetujte mi tudi glede nedrčka za dojenje.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Kakšen nedrček?
8.12.2004 11:45:19   
Lunca1
Ojla1

Predvsem je menda priporočljivo da je brez kosti. Jaz sicer vso nosečnost nosim moje običajne, ker se moi prsa niso kaj dosti povečala. Za dojenje pa obvezno kupi brez kosti, sicer obstajajo tudi taki s kostjo(Triumph), ker menda lahko zamaši žleze. Pa menda naj bi bili boljši tisti, ki odkrijejo čim več dojke in ne samo bradavico. Med najcenejšimi so pa tisti v Mullerju.

Lp Lunca

(odgovor članu maretek)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Kakšen nedrček?
8.12.2004 11:52:51   
darjatimci
Pozdravček!
Tudi jaz sem bila z tistimi iz Millerja kar zadovoljna so mehki in tudi perejo se v pralnem stroju pa še poceni so.

(odgovor članu maretek)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Kakšen nedrček?
8.12.2004 12:11:32   
Soncnica
Hoj!

Definitivno so boljši tisti brez kosti, ampak jaz imam težave, ker sem že pred nosečnostjo imela večje prsi. Zdaj sem si kupila tiste mehke, brez kosti in se mi kar "spodvijajo" - nimam dobre opore.

lp

S.

(odgovor članu maretek)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Kakšen nedrček?
8.12.2004 12:52:56   
maretek
Sončnica

Imam enake probleme. Že pred pred nosečnostjo sem imela velike prsi, med nosečnostjo pa so se mi povečale že za dve številki. Ravno zato mi ti mehki ne dajo nobene opore in imam takšne probleme pri iskanju ustreznega nedrčka.

(odgovor članu maretek)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Kakšen nedrček?
8.12.2004 13:07:18   
Soncnica
Maretek!

A si že našla kakšno rešitev? :):)

S.

(odgovor članu maretek)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Kakšen nedrček?
8.12.2004 13:46:09   
Annny
Poskusi Triumphove- jaz drugih sploh nisem mogla nositi...tudi za dojenje jih imam od te znamke:)

(odgovor članu maretek)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Kakšen nedrček?
8.12.2004 22:44:50   
spacey
Ojla!

Mene pa zanima kdaj kupit nederček za dojenje, mislim v katerem mesecu ali po porodu, skratka kdaj? :ups:

Annny: Kje pa si kupila to znamko - Triumph in kakšna je kej cena?

Hvala in lep pozdravček, pa bušije božajte. 9nebesa

Petra 25t

(odgovor članu maretek)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Kakšen nedrček?
9.12.2004 9:07:41   
_Arwen_
Triumf je zakon; imajo jih v vseh bolje založenih trgovinah, recimo v Mercatorjevem centru v njihovi trgovini Modiana al kaj je že.

(odgovor članu maretek)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Kakšen nedrček?
9.12.2004 11:34:53   
Lejči
Tudi meni so triumphovi ful všeč. cena je nekje okoli 5500 sit. imajo jih v bolje založenh trgovinah, modiani (ampak ne v vseh), pa tud v svojih lastnih.

lp

(odgovor članu maretek)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Kakšen nedrček?
9.12.2004 12:33:01   
piščanc
meni je mullerjev bolj tako tako, za vmes, drugače pa sem zelo zadovoljna s felino (trgovina na Gosposvetski v LJ).

je za nosečnost (nima odstranljivih naramnic), mehak, raztegljiv, brez opore, samo močnejše dvojno blago ob strani, ki nudi zadostno oporo, pa širše naramnice, prej so me prsi kar bolele

tega pa z veseljem nosim

lp, nia

(odgovor članu maretek)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Kakšen nedrček?
9.12.2004 13:41:06   
piščanc
aja, pa specializirani so za modrčke večjih velikosti in predvsem udobje

(odgovor članu maretek)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Kakšen nedrček?
10.12.2004 20:06:39   
spacey
Ninatj; koliko je pa cena tega modrčka "felino"? :ups:
Pa še to; jaz sem iz obale (Piran - Koper) in me zanima kje bi ga lahko kupila oz. kakšne trgovine bi ga lahko imele (mislim; trg. s spodnjim perilom)? :ups:

Hvala in lep pozdravček!

Petra

(odgovor članu maretek)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Kakšen nedrček?
11.12.2004 17:10:01   
piščanc
spacey;

Felina je znamka spodnjega perila, pri nas pa ga uvaža Lango d.o.o., cene so različne, moj mislim da je bil cca. 6.000 SIT.
Imam neko njihovo kartico ugodnosti, ki jo dobiš z nakupom nad 5.000 SIT. Piše da imajo prodajalne v Ljubljani (Gosposvetska) in v Celju (celeiapark). Trgovina na Gosposvestski je zelo blizu moje službe, tko da grem lahko tudi v pon vprašat, če imajo kakšne alternativne možnosti pošiljanja. Če kaj pomaga so tukaj tel. številke trgovin: 01/231 76 13 in 03/490 04 12, drugače pa poišči Lango d.o.o. v imeniku.

lp,nina

(odgovor članu maretek)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Kakšen nedrček?
11.12.2004 18:26:20   
spacey
ninatj; super si in hvala res! :bravo: Bom v pon. hitr :kuza: poklicala in itak se spravljamo v Lj že nekaj časa, tako da bo to še razlog več... :)- :sloncek:

Še 1x hvala!

Lp; Petra

(odgovor članu maretek)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?