Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Težave s komuniciranjem v službi 16.10.2007 19:21:07
|
|
|
|
Anonimen
|
Zadnje čase ugotavljam, da se mi dogajako take stvari, kot bi imela neko blokado. Teđko komuniciram s sodelovci, ne znam se vklopit v pogovor. Res samozavest tolk na nuli. Dobr res sem začetnica v drugi službi. Ostali so tako sproščeni, meni pa kar ne steče- Res se potem s časom nekak vpelješ, sam mi gre pa tolk na živce. Rada grem sicer v službo, delo me veseli,.. le sprostit se nekak ne znam- ne zmorem. Ne vem, nekaj sem že enkrat slišala za zaprte Čakre,... Pojma nimam, a rada bi si pomagala. Vsaki hvala za nasvet.
|
|
|
|
RE: Težave s komuniciranjem v službi 17.10.2007 7:29:56
|
|
|
|
Anonimen
|
No sedaj se vidi, koliko tem kdo konča. Žalostno.
|
|
|
|
RE: Težave s komuniciranjem v službi 17.10.2007 7:36:23
|
|
|
|
srki
|
Po mojem bo čas prinesel svoje. Tudi jaz, ko sem začela z novo službo, sem bila bolj tiha. Sedaj temu ni več tako. Za moje pojme oz. kolikor sebe poznam, sem skorja povsod taka, dokler se pač ne "začutim" z ljudmi, se tudi ne morem tako hitro sprostit. Eni se pač takoj vklopijo, so pač bolj komunikativni, samozavestni. Saj bo, boš videla. Mogoče boš potem še preveč jezična postala, kot jaz, ker se baje skoz nekaj vsajam v službi, čeprav se za svoj prav. Ampak tako je, radi imajo, da si tiho in delaš, čim se oglasiš in poveš svoje mnenje, se pa vsajaš. Pa tudi prav. Važno, da vem jaz, kaj je prav. Malo izven teme, pa vseeno paše nekomu povedat.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 17.10.2007 9:12:37
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
| Stran: [1] |
ime za otrokasuzy124Katero ime bi izbrale za dojenčka?Nik (
19%)
Gal (
16%)
Mai (
11%)
Sven (
8%)
Tim (
20%)
Žan (
25%)
Število vseh glasov: 324Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!