Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Kolikokrat še dojite 7.mesečnike? 8.12.2004 10:57:35
|
|
|
|
Seven*
|
Jaz ga dojim za posladek po svakem obroku skoraj. Se mi zdi, da ce ni dovolj goste hrane pojedel, potem bo vsaj tako sit... Ni mi pa jasno, zakaj toliko mlecnih izdelkov. Ce dobi cez dan kaksen jogurt ali skuto, pa se doji, pa res ne rabi se kaj vec.. Mlecni izdelki bi naj bili samo dodatek k hrani.. Glede prehrane pa, moram priznat, da si veliko upate. Pa nic ne obsojam. Vsak po svoje. I guess..
|
|
|
|
Kolikokrat še dojite 7.mesečnike? 8.12.2004 11:21:26
|
|
|
|
Anonimen
|
Midva se dojiva zjutraj ob 7h. Potem okrog 10h skutka ali kakšen jogurt. Okrog 13.30 zelenjavna ali sadna kašica. Okrog 16.30 dojenje. Ogrog 19.30 rižolino ali kakšna druga mlečna kašica. Bom pa počasi dojenje popoldne zamenjala z zelenjavno ali sadno kašico. Dojiva se ponoči - 2x Mi pa počasi zmanjkuje mleka.
|
|
|
|
Kolikokrat še dojite 7.mesečnike? 8.12.2004 20:02:18
|
|
|
|
LORELAJ
|
živjo! Sicer imamo 8 mesečnico a je že od 7 meseca pri nas pa je tako::bravo: - Zjutraj kruh,marmelada ali sirni namaz ali sirček pa čokolino ali čaj - to je med 8 in 9 zjutraj ko vstane - Kosilo pač kar jemo mi, minešterce, krompir, riž, pašta, njoki, omlete,...:sloncek: - Nekje med 15 in 16 popoldne malica: jogurt, puding, kompot, kruh, piškot - Večerja isto kot mi, gres, polenta, pašta, - Preden gre spat - papcanje pri mami - Ponoči - če je potreba papcanje pri mami Kot vidiš jaz ne kompliciram, ker če ne bi znorela. Upam, da sem ti kaj pomagala lp, Lorelaj
|
|
|
|
Kolikokrat še dojite 7.mesečnike? 8.12.2004 22:12:53
|
|
|
|
tralala
|
-Zjutraj najpogosteje sadje (hruška mu je zakon!), včasih pa čez noč namočeni ovseni kosmiči in suhe marelice. -Za malico pogloda kakšen piškotek in če smo odzunaj zgodaj doplodne poje Frutek. Če smo doma se dojimo in zaspimo. -Kosilo pozno popoldan razna zelenjava. 1-2 x na teden malo piščančjega mesa. -Popoldan se včasih dojimo, včasih pa probiotični jogurt s piškotkom ali sadna skuta -Večerja kupljena kašica za pomešati z vodo ter dojenje. -Ponoči se zelo pogosto zbujamo in ker ga sredi noči dam spati k sebi, se niti ne zavedam koliko krat se podojimo in koliko krat mu znese zaspati z dudico. Do jutra pa se sigurno konkretno doji 2-x. Ostalo je crtanje. Ima 7 mesecev in 1 teden in tehta 7.800. Kakamo pribl. 3-x na dan.
|
|
|
|
Kolikokrat še dojite 7.mesečnike? 8.12.2004 23:10:40
|
|
|
|
Gina
|
Joj, punce, sem se že prej sekirala, zdaj se pa še bolj. Sem mojemu prebrala, kaj vaši jejo, pa je rekel: Lubica, mi imamo pa problem (kar mu jaz že skoz govorim). Naš bo 7 mes. čez en teden pa se: - zjutraj dojiva - dopoldne mlečna kašica, ker sadje spluva ven v vsaki obliki!!!! - kosilo -dam mu za probat vse, kar je možnega, pa ni šanse, da bi kaj pojedel (ne zelenjave,ne prikuh, ne juhe...) razen kruha ali krompirja za v roko (žličke tud videt ne more), seveda se morava potem dojit, ker mu ni dosti - popoldne probam spet s sadjem, ki ga spet pluva in ne vem če poje eno žličko in če imam potrpljenje vzame banano (celo) v roke in se tričetrt ure matrava, da mogoče pa le kaj spravi po grlu, ker je premalo, seveda sledi dojenje - zvečer mleko ali mlečna kašica - ponoči spi, se ne dojiva Kaj naj naredim?
|
|
|
|
Kolikokrat še dojite 7.mesečnike? 9.12.2004 8:39:48
|
|
|
|
tina.nika
|
Gina nič se ne sekiraj, naša je tudi tam do dobrih 7 mesecev štrajkala, kar se goste hrane tiče - zizika je bila zakon, potem pa je kar naenkrat začela jest vse; ni pa več hotela zizike:((- :hudicek:M. Poskušaj mu ponudit čimveč različne hrane, pa bo mogoče kar naenkrat začel jesti. Ali pa mogoče že sedaj pazi na linijo:zmeden2: lp, Tina:sloncek:
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?