Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Ali se moški spremeni........ 16.10.2007 11:13:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Pomoje je to dost odvisno od moškega. Če je prej bumbar bo tud pol bumbar. Če je zdej vredu bo verjetno tud pol vredu, nikol pa ne veš. Pa tud ženske se spremenijo po porodu, ne sam moški. To je logično da se človek spremeni. Odvisno sam v kakšnem smislu se spremeniš. Sam mnenje...izkušenj pa še nimam-svojih.
|
|
|
|
RE: Ali se moški spremeni........ 16.10.2007 11:13:57
|
|
|
|
Anonimen
|
Se spremeni, saj postane oče. Tako kot se ženska spremeni , ko postane mama.
|
|
|
|
RE: Ali se moški spremeni........ 16.10.2007 11:14:37
|
|
|
|
daddy
|
Skozi različna obdobja življenja se spreminjamo vsi, moški IN ženske. Pri dvajsetih smo drugačni, kot smo bili pri petnajstih, pri tridesetih spet drugačni, pri štiridesetih spet itd itd itd ..... Rojstvo otroka praviloma bolj opazno spremeni žensko, moškega ne toliko. Življenje kot tako se pa takrat spremeni obema .
|
|
|
|
RE: Ali se moški spremeni........ 16.10.2007 11:22:09
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: daddy Skozi različna obdobja življenja se spreminjamo vsi, moški IN ženske. Se strinjam..
|
|
|
|
RE: Ali se moški spremeni........ 16.10.2007 11:36:09
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: karin24 Pomoje je to dost odvisno od moškega. Če je prej bumbar bo tud pol bumbar. Če je zdej vredu bo verjetno tud pol vredu, nikol pa ne veš. Pa tud ženske se spremenijo po porodu, ne sam moški. To je logično da se človek spremeni. Odvisno sam v kakšnem smislu se spremeniš. Enako jaz mislim. Midva sva se oba spremenila. On za moje pojme na boljše (je bil pa že prej res fajn), zase bi morala pa njega vprašat, jaz ne znam presodit.
|
|
|
|
RE: Ali se moški spremeni........ 16.10.2007 12:15:56
|
|
|
|
nuala
|
Nekateri da, drugi ne. Samo rojstvo in dejstvo, da je moški postal oče lahko prinesejo spremembe. V navadah, obnašanju, spremenijo se prioritete. Tisti zreli moški verjetno vsekakor v sebi odkrijejo nove razsežnosti. Drugi, ki morda še niso bili pripravljeni na ta korak, lahko začnejo z jamranjem, ponočevanjem in popivanjem, netolerantnostjo,...
|
|
RE: Ali se moški spremeni........ 16.10.2007 12:37:40
|
|
|
|
Kuba
|
vsak človek se spremeni po rojstvu otroka - moški in ženska - eni na bolje, drugi na slabše, dejstvo pa je, da nič več ni enako kakor pred rojstvom otroka.
|
|
|
|
RE: Ali se moški spremeni........ 16.10.2007 12:45:39
|
|
|
|
nicnic
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kuba dejstvo pa je, da nič več ni enako kakor pred rojstvom otroka. Tudi jaz mislim enako. Mogoče pride do manjših trenj zaradi premalo spanja, izčrpanosti, mami ima težave z dojenjem, moški s pomankanje seksa, ni več kinov, večernih obiskov pri kolegih,... nekako si prve mesece non-stop z dojenčkom in zato posledično oba rabita veliko podpore, prijatelje s katerim se lahko pogovoriš še kaj drugega kakor o plenicah. Ko pa minejo ti prvi meseci pa rata luštno! No, se mi zdi, da je največja kriza, ko par dobi prvega otroka, pri drugem ni takšne krize.
|
|
|
|
RE: Ali se moški spremeni........ 16.10.2007 13:29:22
|
|
|
|
Anonimen
|
Pri nas se je tako zelo vse spremenilo, da naju je z otrokom po parih mesecih kar zapustil. Se mi zdi da ni bil pripravljen na ta korak (čeprav je bil ravno on prvi in najglasnejši pobudnik za otroka).Ni sprejel tudi mojega drugačnega obnašanja in nasploh drugačnega načina življenja.
|
|
|
|
RE: Ali se moški spremeni........ 16.10.2007 13:31:16
|
|
|
|
Anonimen
|
Ko je otrok, se oba spremenita. So posebki, ki se spremenijo na slabše, sam to je pa že druga zgodba.
|
|
|
|
RE: Ali se moški spremeni........ 16.10.2007 14:21:26
|
|
|
|
mami_miki
|
po moje tud moj oče je, ko sem se jaz rodila, baje postal bolj nežen...
|
|
|
|
RE: Ali se moški spremeni........ 16.10.2007 14:34:17
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Zanima me ali se moški spremeni po rojstvu otroka? Na bolje, na slabše......... Prosim vas,da napišete svoje izkušnje.......mnenja.......... Nekateri na boje, nekateri na slabše. Odvisno. Univerzalne formule oz. pravila ni. Enako velja za ženske.
|
|
RE: Ali se moški spremeni........ 16.10.2007 15:29:03
|
|
|
|
FANTEK1
|
Do mene odnosa ni spremenil, spremenilo se je le to, da je zdaj poleg moza se oce... dober oce
|
|
|
|
RE: Ali se moški spremeni........ 16.10.2007 18:54:56
|
|
|
|
Jutra
|
Seveda se spremeni Postane očka, pa njegova ljubica ni več samo njegova, ampak še od njunih srčkov. Vprašanje je samo, kako se znajde v novi vlogi.
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?