|
Sem mislila,da ne bom zmogla 8.12.2004 7:36:54
|
|
|
|
SILVA
|
Včeraj,kot ponavadi ponoči nismo nič spali,zbujanje na pol ure:((.Joj,te zobje,me jezijo:grrr:,k rastejo boli,ko jih imaš boli,kaj za vraga jih sploh imamo:)-. No ptem seeda naredim Matiji zajtrk - čokolini,samo tri žlice popapa,potem mu namažem pašteto na kruh,spet samo tri grižljaje,na koncu je pa pojedel en piškot.Potem pet ur nič jest,naredim kosilo zanj,teletino v omaki,kumarce v omaki in pire krompirček,tud probal ni,spet probavam to in ono,na koncu je za kosilo jedel jogur,ki ga drugače ne mara:zmeden2:,tako sem se razjezila,da je joj.Vsak dan kuham to in ono in mečem stran oz.potem poje naš kuža,ki pa tako milo fehta zraven:)-.Potem za malico nič,za večerjo pa spet samo malo jogurta.Čez dan tečen ko hudič:hudicek:skoz jok:(( in tečnarjenje,meni pa je kipelo in seveda bolj sem bila jaz živčna bolj se je Matija drl:((.Potem pa še babi,pa kaj si taka,pa veš da ga zobki matrajo,to mi govori že od Matijinga tretjega meseca,kadar koli je bil tečen,ga zobki matrajo,ja pa porkaš ne morjo ga zdaj že tri mesce zobki dajat,da nič ne je,da nič ne spi in da je skoz tečen.:zmeden2:. Pa se igrava,pa je dobr sam pet minut,potem pojeva in pleševa,spet samo pet minut,pa gledava knjigice,se takoj jezi ker mu jih ne pustim glodat,pa božava kužata in muce in se jezi,ker mu jih ne pustim cukat,jaz ne vem več kaj naj delam z mojim otrokom,karkoli delava mu ni prav,karkoli skuham ne bo jedel in bog ne daj ponoči spat.Meni že orng kipi.Da o utrujenosti ne govorim,pol bi se pa še ati rad crkljal pr men,jaz pa sam padem v posteljo in pol ma seveda nos do tal.Jaz ne zmorem vsega,vsaj kakšno nočko naj mi božiček podari,da si malo napolnim baterije in potem bo vse drugače.Včeraj sem bila cel dan jokava,kar tako,za vsako malenkost so solze kar tekle. No mogla sem se malo izjokat tuki,mi je takoj ful lažje:)-. Za vsako eno:rozica:za lepši dan. lp Silva:muca:
|
|
|