Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Cepljenje proti gripi v začetku nosečnosti 15.10.2007 17:09:05
|
|
|
|
Petraa
|
se ne cepi do 12 tedna se mi zdi
|
|
|
|
RE: Cepljenje proti gripi v začetku nosečnosti 15.10.2007 18:03:41
|
|
|
|
osa3
|
meni je ginekologinja rekla da raje ne
|
|
|
|
RE: Cepljenje proti gripi v začetku nosečnosti 16.10.2007 9:48:06
|
|
|
|
bina30
|
V zgodnji nosečnosti je vse bolj riskirano, sploh kar se tiče tablet in drugih zdravil. Po moje je najbolje, da se pred gripo zaščitiš z vsakodnevnim jemanjem vitaminskih tablet za nosečnice (Elevit ali Centramed mami), pa da se paziš. No, moje mnenje pač.... Tak je meni moj G rekel spomladi, ko sem zanosila.
|
|
|
|
RE: Cepljenje proti gripi v začetku nosečnosti 22.5.2008 16:47:18
|
|
|
|
Bivy
|
Imam vprašanje glede cepljenja proti klopnemu meningitisu. Upam, da lahko kar tu vprašam. En teden pred (ne)pričakovano , sem naročena na cepljenje proti klop.meningitisu (3.doza). Glede na to, da obstaja možnost nosečnosti, ali bi bilo sploh varno (za plod) da se takrat cepim?
|
|
|
|
RE: Cepljenje proti gripi v začetku nosečnosti 22.5.2008 20:15:08
|
|
|
|
AnciM
|
Vem, da se odsvetuje cepljenje v primeru slabega počutja, ker je cepivo "živo". Kaj pa če cepljenje prestaviš za 2 tedna? Takrat bo test pokazal ali si noseča ali ne. Do naslednje ovulacije bo pa še prezgodaj in v primeru, da bo test negativen, takrat ne boš še zanosila.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?