Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Motni kozarci iz pomivalnega stroja 15.10.2007 16:52:00
|
|
|
|
triša
|
Misli da to kaže na pomanjkanje soli v stroju.
|
|
|
|
RE: Motni kozarci iz pomivalnega stroja 15.10.2007 17:37:43
|
|
|
|
Peteršilj
|
IZVIRNO SPOROČILO: palomina Zakaj mi postane steklo, prano v pomivalnem stroju lisasto? Uporabljam pralni prašek in sredstvo za izpiranje Finish in imam gorenjev pomivalni stroj. Kaj naj naredim, dodam.., da se to ne bi dogaja v stroju ti manjka soli
|
|
|
|
RE: Motni kozarci iz pomivalnega stroja 15.10.2007 20:22:31
|
|
|
|
tajtaja
|
Obvezno sol, tudi če ti na tabletah piše, da je dodana. Ker je te soli premalo. Vsaj tako so nas učili na enem gorenjevem seminarju.
|
|
RE: Motni kozarci iz pomivalnega stroja 15.10.2007 20:41:49
|
|
|
|
Anonimen
|
Tako je,sol čim prej v stroj.je pa tudi odvisno od kvalitete stekla.
|
|
|
|
RE: Motni kozarci iz pomivalnega stroja 15.10.2007 21:04:53
|
|
|
|
hrabra miška
|
jaz pa imam vedno sol posebej dano v stroj,pa so še vedno motni-lisasti kozarci.
|
|
RE: Motni kozarci iz pomivalnega stroja 16.10.2007 10:59:24
|
|
|
|
Anonimen
|
jaz pa imam vedno sol posebej dano v stroj,pa so še vedno motni-lisasti kozarci. saj pravim,da je najbrž slaba kvaliteta stekla.Pa vsake dva meseca si spucajte pomivalni.V parnega v košarico za pribor daste to stekleničko od finisha-čistilo za pomivalne in zalaufate stroj na polno pranje.
|
|
|
|
RE: Motni kozarci iz pomivalnega stroja 17.10.2007 8:17:39
|
|
|
|
Tinky
|
Pri meni je blo pa tako, da so bli kozarci full motni dokler sem uporabljala prašek za pomivanje posode, odkar uporabljam gel se pa lepo svetijo.
|
|
|
|
RE: Motni kozarci iz pomivalnega stroja 17.10.2007 8:19:25
|
|
|
|
mika
|
IZVIRNO SPOROČILO: neva6 Tako je,sol čim prej v stroj.je pa tudi odvisno od kvalitete stekla. podpis
|
|
|
|
RE: Motni kozarci iz pomivalnega stroja 17.10.2007 9:02:34
|
|
|
|
honey
|
Če mene vprašaš, prvo kot prvo veliko soli v stroju, ker jaz vidim pri svojem, pa imam novega: lučka mi še ne sveti, ampak kozarci so pa vsi pikasti, pa dodam skoraj 1/2 škatle soli notri. Potem pa ja, redno ga čistim, vsak mesec 1x dam notri tisto stekleničko za čiščenje, tako da je res ves čas čist. Drugače pa uporabljam tiste čisto najbolj navadne kozarce, kateri najbrž niso narejeni iz ne vem kako kvalitetnega stekla, pa niso nikoli motni. Uporabljam pa Calgonit tablete.
|
|
|
|
RE: Motni kozarci iz pomivalnega stroja 18.10.2007 12:20:08
|
|
|
|
qwasy
|
ježešna, a pomivalca morm tut pucat takoj bom šla v akcijo. Kašno stekleničko naj kupim? Mam kalgonit tablete, sol, pa tisto reč za sijaj, to je vse. Ojoj, kakšna gospodinja, sem čist paf...
|
|
|
|
RE: Motni kozarci iz pomivalnega stroja 18.10.2007 18:28:13
|
|
|
|
Laubica
|
IZVIRNO SPOROČILO: hrabra miška jaz pa imam vedno sol posebej dano v stroj,pa so še vedno motni-lisasti kozarci. Pri meni isto
|
|
RE: Motni kozarci iz pomivalnega stroja 18.10.2007 18:29:19
|
|
|
|
Laubica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tinky Pri meni je blo pa tako, da so bli kozarci full motni dokler sem uporabljala prašek za pomivanje posode, odkar uporabljam gel se pa lepo svetijo. Jaz vedno samo gel uporabljam pa so lisasti Pa tudi pucam ga redno -tako da pri meni nič od tega ne pomaga
|
|
RE: Motni kozarci iz pomivalnega stroja 18.10.2007 18:54:27
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: qwasy Mam kalgonit tablete, sol, pa tisto reč za sijaj, to je vse. a tablete,sol in tekočino za sijaj daš vse hkrati not? sej je v tableti že vse not.ol inkluziv. meni se tudi občasno to zgodi.še nisem pogruntala zakaj.ja,mogoče pere slabše,ko ful nabašem posode not ali pa ko jo koruznik zloži not narobe,da je vse eno čez drugo. uporabljam pa samo tablete ki se jih dobi v DM.vsake toliko dam še čistilo za stroj not,tudi iz DM in tisto dišavico.pa filter je treba redno pucat.
|
|
|
|
RE: Motni kozarci iz pomivalnega stroja 18.10.2007 21:58:53
|
|
|
|
urška76
|
IZVIRNO SPOROČILO: že 35 IZVIRNO SPOROČILO: hrabra miška jaz pa imam vedno sol posebej dano v stroj,pa so še vedno motni-lisasti kozarci. Pri meni isto Punce a ne gledate reklam, rjasti so a ne, sej tam skoz neki o eni koroziji govorijo Pa brez zamere, sam mal heca
|
|
|
|
RE: Motni kozarci iz pomivalnega stroja 19.10.2007 18:39:18
|
|
|
|
qwasy
|
a tablete,sol in tekočino za sijaj daš vse hkrati not? sej je v tableti že vse not.ol inkluziv. Tablete pa vedno klasične kupim, tiste ki niso "ol inkluziv", zato da mi lučke ne svetjo - to me dela živčno.... Aja, spet sem pozabila kupit to reč za pomivalca pucat, bom jutri kupila, potem pa poročam, če so zdaj moji kozarci brezhibni...aaah .
|
|
|
|
RE: Motni kozarci iz pomivalnega stroja 19.10.2007 18:50:01
|
|
|
|
Anonimen
|
a nimaš tipke,kjer vklopiš funkcijo 3 v 1? no,vsaj moj stroj jo ima.vklopiš to zadevo in ti pol nobena lučka ne sveti. meni včasih tamala štela gumbe in mi izklopi to funkcijo 3 v 1.in potem mi res svetijo lučke,kot da mi manjka tekočine za lesk in sol.
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.