trojči
|
Meni, če bi kdo rekel, da nisem zainteresirana za seks, seksala bi pa enkrat na teden, bi ga čudno pogledala. No, lahko bi seveda mislil, da sprašuje, kaj narediti, ko ni usklajenosti pri potrebah obeh partnerjev. A da ti ni do seksa, če seksaš enkrat na teden, ta pa je malo huda. Torej, usklajena nista. Se da kaj narediti, nič...ne vem...lahko se pogovorita in vidita, če je kak problem, ki se ga da rešiti.... lahko gresta zaradi tega narazen, ker mnoge ženske potem trpijo v zakonu in se počutijo nazaželjene, če morajo "prosit" za seks..zna bit hud problem.... je pa to na vsak način pomembno vprašanje, ki se mora rešiti, preden pridejo otroci.. Jaz sem bila sicer na drugi strani, tista, ki bi manjkrat, zaradi tega sem se počutila ogrožena, pod pritiskom, slabo vest sem imela, seksala velikokrat zaradi seksa, ugoditve partnerju, ne potrebe, sicer je bil vsakič orgazem, torej sem uživala, a bila sem v hudem stresu, ki se ga nisem zavedala, si zanikala, ta stres se je samo stopnjeval..velik problem je bil to, ja, ker nekako mislimo, da je želja po spolnosti povezana z ljubeznijo, da je to dokaz ljubezni, da če seksaš vsak dan, je super, ker potem vsak dan znova potrdiš partnerju, da ga še ljubiš...a ne sme biti tako...ljubezen ne rabi dokazovanja, potrjevanja, če nastopijo kake stiske, zaradi neusklajenosti, se je treba pogovoriti, odkriti vzroke...srečno!
|