|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   prenosna posteljica
15.10.2007 14:17:21   
Spark
Ima mogoče kdo tole prenosno posteljico. In kako se obnese- kvaliteta, itd. http://b2c.baby-center.si/Article.asp?ArticleID=175740
Sploh ne vem, ali jo bomo potrebovali, zato se mi ne daje neke velike denarce, ne bi pa rada kupila nekaj kar je čisto brez veze, ker je to tudi stran vržen denar. 
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: prenosna posteljica
15.10.2007 14:32:10   
Tiamo
nimam take posteljice, ampak se mi zdi da tele v akciju nimajo podlog (kot jogi). Pri uni za 58 eur piše  Podlaga in prenosna vreča sta priloženi...pri tej tvoji pa da je samo prenosna vreča priložena? Tako, da nevem, potem moraš še to podlogo kupit in te pride tam tam.

kaj pa kaj na bolhi si pogledala, rabljene? http://www.bolha.com/oglas2583692 

(odgovor članu Spark)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: prenosna posteljica
15.10.2007 17:03:24   
anajmad
Jst sem kupila preko Ebaya prenosno posteljico firme Bambino World. Za njo sem dala (seveda novo) s poštnino vred 40 eu,drgač je v redni ceni 130 eu.Je pa izredno dobra,ker sem prej gledala  od chiccota in ostale,se le te ne morejo primerjati. Ima lepo zaobljene robove,je stabilna in kompaktna. Mi je žal,da jo že prej nisem kupila.

_____________________________

* na žalost , štirje jurji so že tukaj.....smrk*

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: prenosna posteljica
15.10.2007 18:04:28   
2 Sraki
Jaz bi ti rekla, da neki ful v naprej kupovat je v brez veze. Sploh ker imajo te variante posteljic res stalno nekje v akciji. Če imate košaro za na voziček, potem ti prve 3 mesece le-ta lahko nadomesti posteljico. Pri nas je spal kar v njej, sploh ni imel prave postelje dokler košare ni prerastel.

(odgovor članu anajmad)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: prenosna posteljica
15.10.2007 19:51:09   
NANA123
Meni je prišla prav na morju in ko grem k mami za kakšne par dni mi je prav prišla drugače ne.

(odgovor članu 2 Sraki)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kako prepoznati otrokov talent?
photo
V prostem času moramo otroku zagotoviti varno in spodbudno okolje, v katerem bo razvijal svoj kognitivno-čustveni svet i...
Takšne so posledice, ko otroci premalo spijo
Spanje je nujno za normalen razvoj in telesno ter akademsko uspešnost. Kronično pomanjkanje kakovostnega spanja je lahko...




Vrnitev na delovno mesto po porodniški.
Admin

S kakšnimi izzivi se soočate ob vrnitvi na delovno mesto po porodniškem dopustu?