|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ugovor zoper prekršek
15.10.2007 13:57:12   
Anonimen
Mojega sina vozim v vrtec, kjer ni urejenega parkirnega prostora. Po dogovoru z ravnateljico imamo listke na avtomobilu in se starši kar nekako znajdeno in parkiramo čim bližje vrtca, sploh pa mi, ki imamo bolj mlajše  otroke.
Danes zjutraj mi policaj napiše prekršek (ni me bilo največ 2 min) za napačno parkiranje.
lepo mu pojasnim kakšna je zadeva, vendar me ni hotel poslušatiuser posted image
rada bi napisala ugovor na tale prekršek, kaj meniteuser posted image
Bila sem tudi pri ravnateljici tega oddelka in je bila enako razburjena, kot jas.
Meni, da bi občina naj že enkrat uredila parkirni prostor , ne pa policija tkole zjutraj pisala listke nam staršem, katerim se že tko mudi v službo.
Bi bilo bolje kar poravnati tale znesek, samo mislim, da se bo tole kar nadaljevalo, oz. bomo starši zamujali v službo, da bomo našli primeren parkirni prostor za parkiranje.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ugovor zoper prekršek
15.10.2007 14:17:15   
Anonimen
Parkiraj na parkirnem prostoru in pojdi peš do vrtca.V današnjem času bi vsi radi pripeljalido vrat, ker se nikomur več neda hoditi peš.Malo prej se vstane in se zato potem ne mudi.
Mislim, da je prav, da pišejo kazni, ker drugače nebi bilo nobenega reda.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
15.10.2007 14:27:41   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Parkiraj na parkirnem prostoru in pojdi peš do vrtca.V današnjem času bi vsi radi pripeljalido vrat, ker se nikomur več neda hoditi peš.Malo prej se vstane in se zato potem ne mudi.

Se kar podpišem. Če ni parkinga ga pač ni. Ste kdaj pomislili na invalide, starejše, ki jih tako ovirate na že tako prometnih in ozkih cestah? Kazen je upravičena in pika.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
15.10.2007 14:34:38   
hrabra miška
IZVIRNO SPOROČILO: Taly

Se kar podpišem. Če ni parkinga ga pač ni. Ste kdaj pomislili na invalide, starejše, ki jih tako ovirate na že tako prometnih in ozkih cestah? Kazen je upravičena in pika.

Točno tako,se podpišem. Dobro da na koncu še nisi rekla:Prokleti policajiuser posted image ! Ker to pa itak zraven spada,sploh ko štrafajo za pas.Men je pa čisto logično,in prav da pišejo kazni za take prekrške. ti se pa kar pritoži,po navadi je potem še enih 40€ več,za postopek sodišča.

Pazite na svoje otročke kot na zaklad.
Vsak je drugačen,vsak je edinstven.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
15.10.2007 14:36:55   
tanikaa
user posted image user posted image user posted image user posted image

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu hrabra miška)
Neposredna povezava do sporočila: 5
15.10.2007 14:40:01   
Anonimen
Mudi v službo user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
15.10.2007 14:40:28   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: hrabra miška

IZVIRNO SPOROČILO: Taly

Točno tako,se podpišem. Dobro da na koncu še nisi rekla:Prokleti policajiuser posted image ! Ker to pa itak zraven spada,sploh ko štrafajo za pas.Men je pa čisto logično,in prav da pišejo kazni za take prekrške. ti se pa kar pritoži,po navadi je potem še enih 40€ več,za postopek sodišča.

Ja, ko bi bilo 40 € ja. 100 € je po tamalem. Preverjeno.user posted image  Je treba plačat povprečnino in globo.

(odgovor članu hrabra miška)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
15.10.2007 15:17:06   
Anonimen
očitno se jaz edina strinjam z anonimna, zato pa sem anonimna tudi jaz, da me ne raztrgate

res da grejo tudi meni na živce vsepovsod parkirani avtomobili, ampak če prostor potrebuješ res za 2 min, da v vrtec pripelješ otroka, pa res ne boš avta puščal 500m stran ali pa plačeval parkirne hiše - ne vem, no, a tiste, ki pluvate čez pritoževanje anonimne res ne vese, kako zgleda, če že itak vstaneš sredi noči, da zrihtaš otroke (ker imaš zgodnjo službo), potem iščeš prostor, po možnosti dežuje, po vašem mnenju je potrebno najti parirni prostor - ki ga marsikje ni, potem pa vzemi v narošje 13 mesečnika, pa za eno roko primi 3 letnika, pa drži še dežnik, če lahko in po lužah pripelji otroka v vrtec - premočena do kože, ker takole ne gre

no, pa četudi ne dežuje, se znajdi, če moreš

itak, da bi morali pristojni urediti prostor za dostavo otrok, ampak kar tako pljuvat in v isti koš metat mamice, ki otroke pripeljejo v vrtec in tiste, ki se morajo za nakup čikov pripeljati do vrat, pa res ni treba

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
15.10.2007 15:20:21   
Anonimen

Mudi v službo user posted image user posted image user posted image user posted image

ne vem, no
a se tebi nikoli ne mudi v službo? Pa ne v pomeni, da si tako strašansko želiš iti, ampak obstajajo službe, kjer moraš točno ob uri biti tam in nimajo gibljivega urnika

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
15.10.2007 15:20:49   
BLAŽIKA
Anonimna kontaktiraj me osebno na ZSuser posted image  

Moja punčka je moja največja sreča.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
15.10.2007 15:24:06   
Anonimen

očitno se jaz edina strinjam z anonimna, zato pa sem anonimna tudi jaz, da me ne raztrgate

res da grejo tudi meni na živce vsepovsod parkirani avtomobili, ampak če prostor potrebuješ res za 2 min, da v vrtec pripelješ otroka, pa res ne boš avta puščal 500m stran ali pa plačeval parkirne hiše - ne vem, no, a tiste, ki pluvate čez pritoževanje anonimne res ne vese, kako zgleda, če že itak vstaneš sredi noči, da zrihtaš otroke (ker imaš zgodnjo službo), potem iščeš prostor, po možnosti dežuje, po vašem mnenju je potrebno najti parirni prostor - ki ga marsikje ni, potem pa vzemi v narošje 13 mesečnika, pa za eno roko primi 3 letnika, pa drži še dežnik, če lahko in po lužah pripelji otroka v vrtec - premočena do kože, ker takole ne gre

no, pa četudi ne dežuje, se znajdi, če moreš

itak, da bi morali pristojni urediti prostor za dostavo otrok, ampak kar tako pljuvat in v isti koš metat mamice, ki otroke pripeljejo v vrtec in tiste, ki se morajo za nakup čikov pripeljati do vrat, pa res ni treba

Ma dej nehaj no. Niti 2 minuti ni opravičilo jasnim kazenskim zakonikom.Kapiš???
Te bom drugače vprašala? se zavedaš kaj se lahko zgodi v 2 minutah? Ena babica  gre v dežju mimo tvojega avta, po možnosti ima še palčko ali berglo in ko obvijuga tvoj avto, ji spodrsne, v tistem pa nasproti nje avto. Boš še vedno parkirala tam kjer je STROGO PREPOVEDANO ali si boš očitala nesrečo( upam, da ne smrtno!!!)? No, kaj praviš na to?
Se zavedaš, da se lahko kaj podobnega zgodi tudi otroku, ki je s tvojim v skupini? Lahko je otrok iz tvoje žlahte? Ti ni dovolj osmrtnic v časopisu in člankov o nesrečah zaradi malomarnih voznikov? Se zavedaš, da si v primeru, da povzročiš smrtno nesrečo, obtožena na uboj iz malomarnosti?
Za moje pojme si že zdaj malomarna, ker nočeš preprečiti nesreče! Nesreča pa nikoli ne počiva, niti tiste 2 minute, ki jih ti tako zagovarjaš!

Pa ne bom anonimna, ker je nesmiselno.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
15.10.2007 15:42:49   
Anonimen
bom še kar anonimna

res so zakoni zato, da se spoštujejo - ampak s temi smrtnimi nesrečami pa malo pretiravaš - pa kje piše, da z narobe parkiranim avtom čisto blokiram nemoptem prehod mimo? Marsokje ni table STROGO PREPOVEDANO parkiranje, in tudi ne oviraš NE peščev Ne voznikov, ampak vseeno ne smeš parkirat in dobiš kazen - kot sem zgoraj napisala, če si res tako komot, da se moraš pred vrata trafike zapeljat po čike, si kazen tudi zaslužiš
ampak očitno ti je v tvojem življenju vse preveč udobno, da se ti sanja ne, kako zgleda, če moraš otroka peljati v vrtec, pa ne moreš NIKJER pravilno parkirati

upam, da se čimprej znajdeš v podobni situaciji, ki se ti bo ponavljala v nedogled, potem pa bodi pametna - tole je seveda namenjeno Taly in podobno mislečim

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
15.10.2007 15:43:20   
Rožica I
Mislim, da so policaji bolj potrebni kje drugje (npr. pri posredovanju v Globalu!!!), kot pa, da pišejo listke pred vrtci.
Tudi sama sem imela nekoč otroka v jaslih, kjer ni bilo spredaj parkirišča. Tako da bi lahko parkirala par 100m stran ali še bolje šla peš do vrtca..user posted image
Tiste, ki se tako zelo strinjate s pisanjem listkov pred vrtci- kako pa ve spravite otroke v vrtec? Ali niste nikoli v življenju napravile prometnega prekrška? In tista anonimna, ki se čudi, da se nekomu mudi v službo- morda pa nimaš službe in nisi nikoli delala, da se ti nikdar ni mudilo v službo!?

Človek še poštenega posta ne more napisat, da ga ne skljuvajo user posted image , ...tako kot bojo sedaj tiste klasične koklje mene user posted image  (zato zdaj šibam iz šihta!)! 

ROŽICA

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
15.10.2007 16:28:49   
Anonimen
Samo to bom napisala, da je lahko sram policaje, da gredo se postavt pred vrtec. A nimajo kaj pametnejšega za početuser posted image
Konc koncev imamo mestno redarstvo za te prekrškeuser posted image
Čez vikend niso dost nabral(eur) , pa so moral nekje nadoknadit.

(odgovor članu Rožica I)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
15.10.2007 20:59:15   
Anonimen

bom še kar anonimna

res so zakoni zato, da se spoštujejo - ampak s temi smrtnimi nesrečami pa malo pretiravaš - pa kje piše, da z narobe parkiranim avtom čisto blokiram nemoptem prehod mimo? Marsokje ni table STROGO PREPOVEDANO parkiranje, in tudi ne oviraš NE peščev Ne voznikov, ampak vseeno ne smeš parkirat in dobiš kazen - kot sem zgoraj napisala, če si res tako komot, da se moraš pred vrata trafike zapeljat po čike, si kazen tudi zaslužiš
ampak očitno ti je v tvojem življenju vse preveč udobno, da se ti sanja ne, kako zgleda, če moraš otroka peljati v vrtec, pa ne moreš NIKJER pravilno parkirati

upam, da se čimprej znajdeš v podobni situaciji, ki se ti bo ponavljala v nedogled, potem pa bodi pametna - tole je seveda namenjeno Taly in podobno mislečim

Veš kaj, pri nas se je zgodila huda nesreča, kjer je sorodnik povozil pred domačimi vrati punčko staro 1 leto.
In ja, prav je , da te kaznujejo, še premalo so te.In upam, da te bodo vsakič, ko boš tako malomarno parkirala.

glede tega, kako je, ko pelješ otroka v vrtec pa nebi. Sem vozila hiperaktivno punčko 1 leto v moji službi. In nikoli nisva šle z avtom, kar lepo peški 1 kilometer pa še malo. Če pa ti ne moreš it 200 metrov pa žalostno. Zelo malomarna mati si, ker tako delaš. glej še malo stališče drugih, ki se zaradi tebe mučijo ko tam parkiraš. Za kozlat no. Kakšna pamet.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
15.10.2007 21:15:06   
Anonimen
Ja anonimna F, zdaj je pa vse narobe, ker te nismo podprli in ti svetovali, da se pritožiš.
Zmeraj imaš probleme ali s šolo, ali z vrtcem.V šoli so učitelji slabi, ker dajo ustni opomin, tukaj je pa občina kriva, ker ni uredila, da se lahko pripeljete do vrat vrtca.Če so zmeraj drugi krivi, se vprašaj kaj je s tabo narobe.
Pa ti sploh ni potrebno biti anonimna, ker si zmeraj prepoznavna.To sem napisala, ker me jezi, da zmeraj druge kriviš za svoje probleme, namesto, da bi se kdaj uzrla vase.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
16.10.2007 9:43:25   
LoCa
ma dej, Taly, umiri se, zdej jo maš že za malomarno mati. ti si pa miss perfect, al kaj? malo si preveč osebno vzela to. pa kot da bi ble tudi ureditve popolne, ****, js sm z bežigrada in so okoli vrtca sami parkingi, tudi PRED. in okoli same ceste. tudi PRED. in vse so prometne. in ti govoriš o varnosti. če hočeš varnost, pol nrdi vrtec sredi travnika. pa da ne bo pomote spet: nimam frocov, tko da ne vem kako jih je vozit v službo. vrjamem pa da ni lahko. konec koncev smo samo ljudje, vsak kdaj zaspi ker je preutrujen in je pozen. froci so pa pač tudi nepredvidljivi i guess.
anonimna: tut če boš pisala pritožbo, boš vseeno plačala, ker si pač nrdila prekršek, to da ste z ravnateljem zmenjeni ne pomeni nič. ni tisto parking od vrtca. tko da tle pa pač nimaš kaj praskat. parkiraj dlje al kaj podobnega, razen če hočeš še naprej kazen plačevat. tko je tut policajem najlažje dnar zbiratuser posted image . aja, zakaj pa ni pred vrtcem vsaj prostora za ustavit avto, tko da daš 4 žmigovce? kolko daleč je parking?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
16.10.2007 14:07:48   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: LoCa

ma dej, Taly, umiri se, zdej jo maš že za malomarno mati. ti si pa miss perfect, al kaj? malo si preveč osebno vzela to. pa kot da bi ble tudi ureditve popolne, ****, js sm z bežigrada in so okoli vrtca sami parkingi, tudi PRED. in okoli same ceste. tudi PRED. in vse so prometne. in ti govoriš o varnosti. če hočeš varnost, pol nrdi vrtec sredi travnika. pa da ne bo pomote spet: nimam frocov, tko da ne vem kako jih je vozit v službo. vrjamem pa da ni lahko. konec koncev smo samo ljudje, vsak kdaj zaspi ker je preutrujen in je pozen. froci so pa pač tudi nepredvidljivi i guess.
anonimna: tut če boš pisala pritožbo, boš vseeno plačala, ker si pač nrdila prekršek, to da ste z ravnateljem zmenjeni ne pomeni nič. ni tisto parking od vrtca. tko da tle pa pač nimaš kaj praskat. parkiraj dlje al kaj podobnega, razen če hočeš še naprej kazen plačevat. tko je tut policajem najlažje dnar zbiratuser posted image . aja, zakaj pa ni pred vrtcem vsaj prostora za ustavit avto, tko da daš 4 žmigovce? kolko daleč je parking?

Spremljala punčko v vrtec v Bežigrad in vrtec Polje. Brez problema peški in že tam mi je šlo na živce (Bežigrad) , ko so vsi parkirali na pločniku, jaz pa mame od punčke z invalidskim vozičkom nisem mogla normalno pripeljati do vrat, kaj šele pisaren.In velikokrat sem jo morala pustiti pri blokih zaradi zapore avtov na pločnikih in cesti. Pa tako se je vsak dan veselila, da jo bo spremila.
Ker ste VI bedaki tam parkirali in onemogočili invalidni mamici, to ni bilo mogoče. Zdaj veš zakaj zagovarjam????????? Za kozlat.

(odgovor članu LoCa)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
16.10.2007 14:23:45   
LoCa
Ker ste VI bedaki tam parkirali in onemogočili invalidni mamici, to ni bilo mogoče. Zdaj veš zakaj zagovarjam????????? Za kozlat.

1) nimam avta tko da ne vem od kje tebi da js parkiram tam. o tem kdo je tuki izpadel bedak pa ne bi. mogoče ti je jasno kdo to v resnici je. pričakujem opravičilo.
2) če že vozim, nikoli ne parkiram tam kjer se ne sme, miss know it all. in niti nikjer nisem podpirala divjega parkiranja. če znaš brat.
3) ne obsojam ljudi ki jih ne poznam, kar zate zgleda ne velja.

< Sporočilo je popravil LoCa -- 16.10.2007 14:25:35 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
16.10.2007 14:31:18   
Lenny
Presneto dobro razumem problematiko staršev, ki nimajo kje parkirati, ko pripeljejo otroke v vrtec, saj je ta problem prisoten tudi v našem vrtcu. Ko smo starši končno dosegli dogovor z občino, da rezervirajo dve parkirni mesti, so postavili tablo, ki je nihče ne upošteva.
Na mojo srečo hodim s sinom v vrtec peš, vendar vsi ne stanujejo za vogalom ali 10 minut stran. Vsi tudi ne morejo do službe peš. Včasih je obupno vreme. Obsojanje kar počez je meni mimo.
Kazni se po moje tudi s pritožbo ne boš izognila. Prekršek je bil in konec. Če bi bila taka pritožba uspešna, bi lahko vsak svoj prekršek opravičeval s časovno stisko, pomanjkanjem parkinga itd. Ti bom povedala, da sem tudi sama dobila listek, ker sem avto pustila na pločniku nasproti bloka, ker sem domov nesla otroka s 40 vročine. In sem pač morala plačati, ker avto tam na pločniku dejansko ni imel kaj iskati. Ni čisto fer ampak ....

(odgovor članu LoCa)
Neposredna povezava do sporočila: 20
16.10.2007 14:34:20   
Anonimen
Premalo kazni je napisanih. Resnično premalo. Svojega mnenja ne bom spremenila. Ker otrok ni opravičilo za malorano parkiranje. Tako kot na placu za invalidne osebe.

(odgovor članu Lenny)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
16.10.2007 14:41:54   
Lenny
Premalo kazni je napisanih. Resnično premalo.

Tu se pa strinjava. Pa ni dovolj samo narobe parkiranim in prihitrim listke pisat. Bi bilo fino, da kdaj pogledajo in kaznujejo tudi tiste, ki vozijo v rdečo, ki izsiljujejo, telefonirajo, ..... Ampak to ne sodi več na tole temo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 22
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?