Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen očitno se jaz edina strinjam z anonimna, zato pa sem anonimna tudi jaz, da me ne raztrgate res da grejo tudi meni na živce vsepovsod parkirani avtomobili, ampak če prostor potrebuješ res za 2 min, da v vrtec pripelješ otroka, pa res ne boš avta puščal 500m stran ali pa plačeval parkirne hiše - ne vem, no, a tiste, ki pluvate čez pritoževanje anonimne res ne vese, kako zgleda, če že itak vstaneš sredi noči, da zrihtaš otroke (ker imaš zgodnjo službo), potem iščeš prostor, po možnosti dežuje, po vašem mnenju je potrebno najti parirni prostor - ki ga marsikje ni, potem pa vzemi v narošje 13 mesečnika, pa za eno roko primi 3 letnika, pa drži še dežnik, če lahko in po lužah pripelji otroka v vrtec - premočena do kože, ker takole ne gre no, pa četudi ne dežuje, se znajdi, če moreš itak, da bi morali pristojni urediti prostor za dostavo otrok, ampak kar tako pljuvat in v isti koš metat mamice, ki otroke pripeljejo v vrtec in tiste, ki se morajo za nakup čikov pripeljati do vrat, pa res ni treba Ma dej nehaj no. Niti 2 minuti ni opravičilo jasnim kazenskim zakonikom.Kapiš??? Te bom drugače vprašala? se zavedaš kaj se lahko zgodi v 2 minutah? Ena babica gre v dežju mimo tvojega avta, po možnosti ima še palčko ali berglo in ko obvijuga tvoj avto, ji spodrsne, v tistem pa nasproti nje avto. Boš še vedno parkirala tam kjer je STROGO PREPOVEDANO ali si boš očitala nesrečo( upam, da ne smrtno!!!)? No, kaj praviš na to? Se zavedaš, da se lahko kaj podobnega zgodi tudi otroku, ki je s tvojim v skupini? Lahko je otrok iz tvoje žlahte? Ti ni dovolj osmrtnic v časopisu in člankov o nesrečah zaradi malomarnih voznikov? Se zavedaš, da si v primeru, da povzročiš smrtno nesrečo, obtožena na uboj iz malomarnosti? Za moje pojme si že zdaj malomarna, ker nočeš preprečiti nesreče! Nesreča pa nikoli ne počiva, niti tiste 2 minute, ki jih ti tako zagovarjaš! Pa ne bom anonimna, ker je nesmiselno.
|