Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Spodnje majice za fante 15.10.2007 11:58:04
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, kar poglej v HM, zagotov jih imajo. Jaz sem se zadnjič nasrala in sem dala za tri sp. majice znamke Beti skor 24 evrov. To mi je pa malo tu mač.
|
|
|
|
RE: Spodnje majice za fante 15.10.2007 12:00:08
|
|
|
|
Anonimen
|
Če ti tako praviš.. bom šla pogledat. 24€ pa tudi jaz ne dam za sp. majce hvala
|
|
|
|
RE: Spodnje majice za fante 15.10.2007 12:04:53
|
|
|
|
neanja duo
|
Oj! Jaz kupujem v trgovinah MANA spodnje majčke,spodnje hlačke imajo ful izbire in poceni. http://www.mana.eu/index.php?viewPage=8 (ne znam naredit aktivnega linka) lp
|
|
|
|
RE: Spodnje majice za fante 15.10.2007 12:05:48
|
|
|
|
neanja duo
|
o,saj je uspelo:-)
|
|
|
|
RE: Spodnje majice za fante 15.10.2007 12:10:30
|
|
|
|
BLAŽIKA
|
Jaz kupim v c&a v avstriji in dam za dve majčki in dvoje gatic 8-12€. So pakirane v kompletu 2+2. Imajo pa zdaj c$a tudi pri nas pa pojdi pogledat, ker kvaliteta pa je izredno dobra, vsaj kar so naše že vse prestale
|
|
RE: Spodnje majice za fante 15.10.2007 12:15:44
|
|
|
|
Anonimen
|
c&a je mal predaleč,hvala vseeno. šla bom do h&m in mane,upam da dobim
|
|
|
|
RE: Spodnje majice za fante 15.10.2007 12:22:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem zadnjič eno kupila v H&M, velkost je 8, ampak seveda imajo vse velikosti. Sicer se ne spomnim, koliko je stala, ampak je prav fajn, fino dolga, kar je zelo pomembno pri spodnjih majicah.
|
|
|
|
RE: Spodnje majice za fante 15.10.2007 12:27:09
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Splišni Jaz sem zadnjič eno kupila v H&M, velkost je 8, ampak seveda imajo vse velikosti. Sicer se ne spomnim, koliko je stala, ampak je prav fajn, fino dolga, kar je zelo pomembno pri spodnjih majicah. Dolga more bit ja. sem zadnjič naročila pri nekermanu,7 kompletov, so ble majice tako kratke.sem samo zapakirala in poslala nazaj.
|
|
|
|
RE: Spodnje majice za fante 15.10.2007 12:36:10
|
|
|
|
Anonimen
|
No, te so fino dolge. Pa pri enih je tako, da če vzameš večjo, da je daljša, je pa potem za vratom izrez do popka. Pir teh iz H&M pa vse klapa, kot mora.
|
|
|
|
RE: Spodnje majice za fante 15.10.2007 13:41:50
|
|
|
|
popi
|
Kaj pa marks and spencer?5 majic 15evrčkov. lp
|
|
RE: Spodnje majice za fante 15.10.2007 14:29:35
|
|
|
|
Anonimen
|
Ej poštarca! Če greš v naš konc, se vstavi do Bloške police, naprej do Mane v Cerknici, potem pa še do Moj dom na Rakeku. Boš dobila kar ugodno.
|
|
|
|
RE: Spodnje majice za fante 15.10.2007 21:32:50
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Taly Ej poštarca! Če greš v naš konc, se vstavi do Bloške police, naprej do Mane v Cerknici, potem pa še do Moj dom na Rakeku. Boš dobila kar ugodno. Uredu,pol bo popotovanje do Cerknce!
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?