|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Revije za najmlajše?
15.10.2007 11:24:36   
redo
pozdravljeni!

sem nova na forumu in nikjer nisem zasledila debate o tem katero revijo kupujete svojim malčkom. Js imam pri vsej izbiri problem katero izbari, kaj svetujete?

Hvala, lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Revije za najmlajše?
15.10.2007 11:32:29   
Njuškalo
Za malčke se meni zdi najboljši Cicido.

Vprašaj se, ali te bo to kar počneš danes,kaj bolj približalo tistemu,kar bi želel biti jutri!

(odgovor članu redo)
Neposredna povezava do sporočila: 2
15.10.2007 11:36:55   
natasaom
men je tud cicido všeč.mini bomo pa letos kdaj kupil,če jo bo kej zanimal ga bomo pa naročil

(odgovor članu Njuškalo)
Neposredna povezava do sporočila: 3
15.10.2007 11:44:34   
lukec
Naš bo star 3 leta in sva mu naročila Mini planet. Ga zelo zanimajo živali in druge svari v naravi. Smo zadovoljni.

Meni nebö odprto se zdi,
kadar se v tvoje ozrem oči,
kadar prijazno nasmejaš se,
kar sem prestala, pozabljeno je.
(F. Prešeren)

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 4
15.10.2007 12:19:06   
solatja
cicido je od 2. let dalje? a je katera za še mlajše? user posted image

na roditeljskem sestanku: "kaj ste pripravljeni narediti za svoje otroke?"
starši: "vse!"
predavatelj: "in kaj bodo potem oni počeli?"

(odgovor članu lukec)
Neposredna povezava do sporočila: 5
15.10.2007 13:22:43   
puncica
Men je ful všeč Cicido, ga imamo letos naročenga, zmajček se mi zdi za 3 letnico še preveč besedila, pikapolonica pa premal besedila pa preveč unih zadeva za reševanje. cicido pa vsak dan gledamo, da je že čist raztrgan in znova in znova mormo prebrat. user posted image

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu redo)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   [Brisano sporočilo]
15.10.2007 14:42:40   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu puncica)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
15.10.2007 14:49:43   
Maxica
Mi imamo že kakšno leto naročen Cicido in ga naš sedaj triletnik komaj čaka.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 8
15.10.2007 17:26:13   
redo
Moja je stara dobre 2 leti in je Cicido ne zanima. Zdaj sem kupla PAMPI, neka nova revije je ful za reševat. Naša je kr vesela. Samo se mi ne zdi preveč strokovna, tk da ne vem...

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 9
16.10.2007 8:27:11   
diva 4
user posted image user posted image user posted image   Cicido   user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu redo)
Neposredna povezava do sporočila: 10
22.10.2007 18:58:39   
redo
Razočara sem nad vašimi odgovori. Kot da obstaja samo Cicido in ga berete čisto vsi.
Pričakovala sem več primerjav in konkretnih komentarjev zakaj je neka revija dobra in zakaj ne.

(odgovor članu diva 4)
Neposredna povezava do sporočila: 11
22.10.2007 19:08:39   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: redo

Razočara sem nad vašimi odgovori. Kot da obstaja samo Cicido in ga berete čisto vsi.
Pričakovala sem več primerjav in konkretnih komentarjev zakaj je neka revija dobra in zakaj ne.

A delaš seminarsko?

(odgovor članu redo)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
22.10.2007 19:09:56   
Anonimen

Pojdi v knjižnico in si jih tam oglej. Za strokovno mnenje vprašaj knjižničarko.

Moje so prijazne in rade svetujejo user posted image

(odgovor članu redo)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
23.10.2007 7:32:40   
Ropotuljica
IZVIRNO SPOROČILO: redo

Mogoče pa vsi beremo Cicido???? Bodi vesela, da smo ti odgovorili na vprašanje. In konkreten komentar, zakaj je revija dobra? Pri nas zato, ker otroka pritegne. In zaenkrat samo to šteje. Ker dokler je revije niso zanimale, jih samo počečkala, nalepke nalepila na omaro in to je bilo to. Za to bi lahko naprintala par sličic, da jih pobarva, in kupila nalepke za par tolarjev v trgovini.

(odgovor članu redo)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?