Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Nekaj vprašanj glede vloge za uveljavitev prv... 7.12.2004 17:07:44
|
|
|
|
snezka
|
Pozdravljeni, prosim, če mi lahko pomagate, namreč nisem še bila na CSD, vendar pa se mi na prvi pogled zdi vloga za uveljavitev starš. nadomestila zelo nerazumljiva. 1.) Če sem jaz študentka, kdo uveljavlja starševsko nadomestilo jaz ali mož? To je pod tč. I 2.) Zakaj se pod tč.V samo 3 črte, kaj se zgodi v primeru, če je več družinskih članov? 3.) Ali mora biti nujno osebni račun vlagatelja ali je lahko od partnerja? (tč. IV) 4.) Jaz kot študentka sem trenutno zdravstveno zavarovana preko mame, kaseneje pa verjetno preko moža, zdaj pa me zanima, kar piše v tč. VI, ali meni kot vlagateljici odtegujejo nadomestilo za zdravstveno zavarovanje ali to odtegujejo možu ali pa to velja za otroka? Upam, da ste me razumeli, kaj me zanima in upam da mi boste znali odgovoriti, da ne bom čist nevedna ko bom šla na CSD. LP,S.:zmeden2::zmeden::ups:
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?