|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Na kateri RD
14.10.2007 18:27:20   
Anonimen
Živjo vsem,

zanima me samo vaše mnenje. Moj oče praznuje rojstni dan, na isti dan ga praznuje nečak od mojega fanta. Star je 17.let. Z mojim sva skupaj dobro leto dni. Na čigav rd bi po vašem mnenju moral moj fant?

Jaz nisem nič 'jezna' če gre na nečakovega saj vendar nisva poročena. Oče pa ima malo pomislekov.

Kaj pa vi mislite?

Da bi pa malo kombinirali tu in tam, pa žal ne gre. Ker oboji praznujemo ob isti uri oz. je kosilo takrat.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Na kateri RD
14.10.2007 18:33:52   
total
Jaz bi šla na očetovega,fant pa naj gre tam,pa boste vsi zadovoljni,.

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
14.10.2007 18:35:30   
hrabra miška
IZVIRNO SPOROČILO: total

Se podpišem

Pazite na svoje otročke kot na zaklad.
Vsak je drugačen,vsak je edinstven.

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 3
14.10.2007 18:36:10   
Anonimen
Na nobenega user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
14.10.2007 18:39:06   
Anonimen
Če sta vidva skupaj en tedn, potem naj gre na nečakovega, če pa sta skupaj 5 let, pa na očetovega.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
14.10.2007 18:49:55   
Anonimen
Normalno da na nečakovega.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
14.10.2007 19:00:48   
Anonimen
Jaz nisem nič 'jezna' če gre na nečakovega saj vendar nisva poročena. Oče pa ima malo pomislekov.

.

Če ti razumeš, ne vem zakaj tvoj oče ne bi mogel. Jaz bi vseeno probala skombinirat nekak pač. Saj lahko pride tudi bolj pozno se pokazat oz. voščit, po kosilu enkrat če boste še na kupu.  Če pa se pač ne da, pa jaz ne vem kje je problem, če ti to razumeš in nisi "jezna", kot praviš sama.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
14.10.2007 19:07:52   
Anonimen
Naj gre na nečakovega in po kosilu pride k vam na kavouser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
14.10.2007 19:12:22   
cukr07
On na nečakovega, ti pa na očetovega.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
14.10.2007 19:13:47   
Rožica I
Letos je skoraj vseeno, na kateri rojstni dan gre.. Hujše bo, čez leto dve in več user posted image ! Tako da se že letos dogovorite glede tega user posted image ..

ROŽICA

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
14.10.2007 19:20:10   
Anonimen
pri nas pa je tak da moja babi in od mojega mama imata roj dan na isti dan, pa se praznujeta vedno na isti dan in z mojim, imava tak da jaz grem k babici, on pa k mami. in ni bilo nikoli nobenih problemov. skupaj sva pa tri leta.

(odgovor članu Rožica I)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
14.10.2007 19:53:46   
Strawberrie Cherrie
Ti na nečakovega, on pa na očetovega, pa je stvar rešena user posted image

V bistvu je Karin24 dala super idejo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
14.10.2007 20:17:59   
jazz
Najprej bi lahko šel k tvojem očetu...na mirno kosilo, potem pa obadva skup tja, kjer se ga bo žuralo in pilo in bo bolj sproščeno! Vsaj jaz bi naredila tako, in imela bosta oba nekaj od tega.

Lep pozdrav! K

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
14.10.2007 21:20:53   
caillou
Kaj pa vem ? Letos bi šla na tastovega, drugo leto bi se pa sigurno udeležila nečakovega osemnajstega RD.

Bi pa poskrbela, da nečak še pred tastovim rojstnim dnevom dobi simbolično darilo in izrečene čestitke.

Homines quod volunt credunt. -- "Ljudje verjamejo to, kar želijo." (Julij Cezar)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
14.10.2007 21:27:04   
koala
Se strinjam z jazz

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu caillou)
Neposredna povezava do sporočila: 15
15.10.2007 8:00:35   
nuala
Hja, če je prej vsako leto šel na nečakov rojstni dan, potem bo seveda šel tudi letos. In to, da po kosilu pri nečaku pride k vam na kavo, je dobra ideja.
Če pa je nečak fleksibilen, lahko kosite pri vašem očetu, pa gresta oba na kavo k nečaku. Tako bi naredila jaz; res pa je, da sem že nekaj let poročena in se mi zdi prav, da greva na take dogodke ( če je le mogoče ) skupaj.

Zakaj bi učil prašiča letati; izgubljaš čas in vznemirjaš prašiča.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
15.10.2007 9:08:06   
sneguljčica
Jaz bi tudi šla na očetov, po kosilu pa na nečakov rd. Po moje bi nečak moral razumeti, da ima njegov stric zdaj še dolžnost, da se prikupi tašči in tastu, oče bi pa moral razumeti, da ker imaš partnerja, imaš dodatne obveznosti, ki se na žalost kdaj križajo.

(odgovor članu nuala)
Neposredna povezava do sporočila: 17
15.10.2007 10:04:50   
Pajaca
Pri nas je pa tako, da se vse lepo prilagodi. Sploh februar je naporen mesec. Imamo ene 4 rd je, res ne na isti dan, a blizu. Pa če naju najprej povabi moj bratranec, potem njegovi babici rečeva, da ta dan ne moreva, pa potem ona prestavi rd, oz obratno, če že potrdiva pri babici pač povem bratrancu da ne moreva in spremeni datum ali uro.

Mal bolj smo fleksibilni.

Isto je aprila moja mama in od mojga svakinja imata 2 dni narazen rd. Ja no ko prva povabi, drugi povemo kdaj nas ni in planira tako, da lahko pridemo tudi k nje.

Vse se da če se hoče.

Na od tegale fanta mestu bi pa jaz šla k nečaku na rd. Razen če ima tale oče neko okroglo obletnico, potem bi pač šla k njemu.

(odgovor članu sneguljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 18
16.10.2007 18:58:25   
Jutra
IZVIRNO SPOROČILO: hrabra miška

IZVIRNO SPOROČILO: total

Se podpišem

Jaz tutuser posted image  Ko bosta pa poročena, boš pa ti tako uredila, da bo tvoj oče imel poseben termin oz. timinguser posted image

Naj bo lep ta dan, bodi nasmejan:)

(odgovor članu hrabra miška)
Neposredna povezava do sporočila: 19
18.10.2007 16:03:37   
žirafica
A se to slavljenci zanalašč zmenijo za isti dan in urouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?