Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Voltaren svečke - kdaj dati 14.10.2007 14:01:38
|
|
|
|
sončnica13
|
Teh ne poznam. Mi imamo svečke Paracetamol-60mg, ki se jih lahko daje po 3 mesecu, če ima vročino nad 38,5. Ali v navodilih nič ne piše?
|
|
|
|
RE: Voltaren svečke - kdaj dati 14.10.2007 15:07:15
|
|
|
|
Anonimen
|
Voltaren svečke so premočne in je treba z njimi delati zelo previdno, ker prehitro znižajo temperaturo.. Jaz bi raje dala paracetamol svečke kot pa te.
|
|
|
|
RE: Voltaren svečke - kdaj dati 14.10.2007 15:37:35
|
|
|
|
pika30
|
Za mojo mi je P predpisal Voltaren,ko je bila stara nekje 4-5 mes.Vročino je imela 39 in sem ji dala polovičko svečke,na kar ji je ta tako znižala temperaturo na 35,groza,čisto ledena je bila.Sem klicala P in je rekel ,da je še tista polovička verjetno bila preveč.Jaz sem jo fajn oblekla in skoz stiskala k sebi,da bi se čimprej nazaj ogrela.Groza,tisto noč nisem nič spala,skoz sem jo hodla gledat,če je še mrzla in jo ful pokrivala.Drugi dan se je temperatura normalizirala. Tako da previdno z Voltarenom!!!
|
|
RE: Voltaren svečke - kdaj dati 14.10.2007 16:34:08
|
|
|
|
SašaR
|
Nam je enkrat dežurni pisal voltaren in je rekla v lekarni, da to niso svečke za dojenčke. Potem smo vzeli še Paracetamol v lekarni. Ko smo šli na kontrolo k P je rekla da še sreča da nismo dali Voltaren, ker to nikakor ni za male otroke.
|
|
RE: Voltaren svečke - kdaj dati 14.10.2007 17:11:23
|
|
|
|
hrabra miška
|
Moj jih je sedaj dobil prvič pri 2,9 letih ko je imel gnojno angino in 41 vročine,pa še sedaj mi je P rekel da previdno z njimi. Tako da jaz jih na tvojem mestu nebi dajala tako majhnemu .
|
|
RE: Voltaren svečke - kdaj dati 14.10.2007 17:14:24
|
|
|
|
ona
|
Naši so pri 6m,dali pol voltaren svečke v bolnici
|
|
|
|
RE: Voltaren svečke - kdaj dati 14.10.2007 17:32:27
|
|
|
|
živa
|
Pri nas jo je dobil pri pediatru, ko je imel nekaj dni visoko vročino, da mu je malo padla in je prišel malo k sebi, kaj pojedel, popil ipd., sicer pa jih navadno pediatri sploh ne predpisujejo. Star je bil ... hmm ... kako leto dni? Lp, živa
|
|
|
|
RE: Voltaren svečke - kdaj dati 14.10.2007 20:33:36
|
|
|
|
Aja32
|
Pri 8. mesecih pri obeh - namreč težko zbijamo vročino - paracetamol svečka nam drži največ dve do tri ure, zato nam je pediatrinja napisala še voltaren - ker jih lahko kombiniraš s paracetamol svečkami.
|
|
|
|
RE: Voltaren svečke - kdaj dati 15.10.2007 18:03:55
|
|
|
|
Seven*
|
Vrocina ima svoj namen, zato je ni smiselno zbijati pod 38. Voltaren je premocen.
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?