Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: se spomnete kdaj st enazadnje? 15.10.2007 13:49:50
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy v tistih desetih %.. ko pa je kaksen res v taki depresiji al pa stresu pa je potrebno sam to.. da mu iz neba pade kaksna deklica.. lepa kot angelcek in sladka kot medvedek.. in bo vse kul.. No Tjazy...če smo čist iskreni, se takšnih deklic prav noben moški ne brani
|
|
|
|
RE: se spomnete kdaj st enazadnje? 15.10.2007 13:51:02
|
|
|
|
tanikaa
|
Eh, sem si premislila.
|
|
RE: se spomnete kdaj st enazadnje? 15.10.2007 13:54:44
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa Eh, sem si premislila. Ja kaj se zdej zgovarjaš...kaj klinc kar je res, je res In zakaj je zdej tist prejšn post zbrisan?
|
|
|
|
RE: se spomnete kdaj st enazadnje? 15.10.2007 13:57:26
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: žaži IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa Eh, sem si premislila. Ja kaj se zdej zgovarjaš...kaj klinc kar je res, je res In zakaj je zdej tist prejšn post zbrisan? Zato, ker sem si premislila.
|
|
RE: se spomnete kdaj st enazadnje? 15.10.2007 13:59:36
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja potemtakem je že res...če si zbrisala Sej nis edina...tko, da....nč hudga
|
|
|
|
RE: se spomnete kdaj st enazadnje? 15.10.2007 14:01:06
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: žaži No Tjazy...če smo čist iskreni, se takšnih deklic prav noben moški ne brani No bom pa mal bolj moderno napisala : takih deklic se nihče ne brani
|
|
|
|
RE: se spomnete kdaj st enazadnje? 15.10.2007 14:02:09
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: žaži Ja potemtakem je že res...če si zbrisala Sej nis edina...tko, da....nč hudga Ne, pa ni. Vsaj zaenkrat ne. Kaj pa prinese jutri pa nikoli ne veš.
|
|
RE: se spomnete kdaj st enazadnje? 15.10.2007 14:07:37
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: žaži IZVIRNO SPOROČILO: žaži No Tjazy...če smo čist iskreni, se takšnih deklic prav noben moški ne brani No bom pa mal bolj moderno napisala : takih deklic se nihče ne brani tega pa ne vem...
|
|
|
|
RE: se spomnete kdaj st enazadnje? 15.10.2007 14:16:00
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy IZVIRNO SPOROČILO: žaži IZVIRNO SPOROČILO: žaži No Tjazy...če smo čist iskreni, se takšnih deklic prav noben moški ne brani No bom pa mal bolj moderno napisala : takih deklic se nihče ne brani tega pa ne vem... Ja, seveda.
|
|
RE: se spomnete kdaj st enazadnje? 15.10.2007 14:34:51
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy IZVIRNO SPOROČILO: žaži IZVIRNO SPOROČILO: žaži No Tjazy...če smo čist iskreni, se takšnih deklic prav noben moški ne brani No bom pa mal bolj moderno napisala : takih deklic se nihče ne brani tega pa ne vem... Ja to bo...
|
|
|
|
RE: se spomnete kdaj st enazadnje? 15.10.2007 14:40:42
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: žaži Ja to bo... JA, itak! :) Kaj pa si ti misnla?
|
|
|
|
RE: se spomnete kdaj st enazadnje? 15.10.2007 14:50:18
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy IZVIRNO SPOROČILO: žaži Ja to bo... JA, itak! :) Kaj pa si ti misnla? Ja js sm misla, da boš mogoče danes imel v hlačah kaj več kod ponavadi in se boš strinjal z mojo ugotovitvijo ...pa sm se očitno mejčken zmotla- spet te ni nč kaj v hlačah ...pa drugič
|
|
|
|
RE: se spomnete kdaj st enazadnje? 15.10.2007 14:53:02
|
|
|
|
Anonimen
|
Jah.. a mors ravno direkt povedat,.., da nimam nc v hlacah? Zdej bojo pa vsi vedli.. drugac pa.. kako se naj strinjam z necim, cesar ne vem?!
|
|
|
|
RE: se spomnete kdaj st enazadnje? 15.10.2007 20:18:02
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy Jah.. a mors ravno direkt povedat,.., da nimam nc v hlacah? Zdej bojo pa vsi vedli.. drugac pa.. kako se naj strinjam z necim, cesar ne vem?! Ja Tjazy ...direkt je treba, kva pa češ mučkat Nč se ti ne sekiraj za druge..važn je, da je tvoja zadovoljna in zadovoljena Pa nč se ne delaj nedolžnega fantiča ...sej pa ja ni nč tazga če fantje priznate, da so vam všeč takšne in drugačne deklice ...to je vse naravno....od Boga dano.....in od matere rojeno
|
|
|
|
RE: se spomnete kdaj st enazadnje? 16.10.2007 8:48:47
|
|
|
|
Anonimen
|
vem, da ni nc tazga.. sam ce si sramežljiv si pač sramežljiv..
|
|
|
|
RE: se spomnete kdaj st enazadnje? 16.10.2007 8:54:18
|
|
|
|
nuala
|
Ja, šur da se spomnim. Vsekakor s pogovorom nebi čakala tako dolgo. Če dva, ki sta v vezi, ne seksata več redno ( 1x na uro, 1x na teden, 1x na mesec, kakor stabila pač navajena ) potem je nekaj narobe. Če moški noče več; morda ima težave z zdravjem, morda mu ženska ni več privlačna, morda mu je privlačna, ampak mu gre na živce, morda jo kaznuje za nekaj, morda ima kako drugo, ali pa trenira za kakšen tekaški maraton in mora šparat energijo, morda se je vrgel v kakšno religijo, sekto,... Možnosti so neskončne in pogovor je na mestu.
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?