Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kje kupiti kakšne mikice znanih firm, amp... 13.10.2007 18:21:28
|
|
|
|
Anonimen
|
tukaj
|
|
|
|
RE: Kje kupiti kakšne mikice znanih firm, amp... 13.10.2007 18:37:09
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: riders Moj sine stalno teži, da bi imel kakšno Armanijevo, Hugo Boss ali Lacoste mikico. Originali so ful dragi, vem pa, da smo včasih na Ponte rosu v Trstu kupovali neoriginalne Lacostove mikice po zelo nizkih cenah. Obstaja še kaj podobnega? sem komej zdej vidla, da rabiš ponaredke.
|
|
|
|
RE: Kje kupiti kakšne mikice znanih firm, amp... 13.10.2007 18:38:32
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Taly tukaj tukaj prodajajo originale srce Pa not ni armanija in hugo bossa Drgač pa poglej v kkšn outlet, pa mogoče dobiš kakšen poceni kos iz prejšnjih sezon. Ponaredke pa pomoje še vedno prodajajo v italiji, sam...bljak...a ni ogabno da ti čez celo majco armani piše k itak vsi vejo da niti prbližno ni original to
|
|
|
|
RE: Kje kupiti kakšne mikice znanih firm, amp... 13.10.2007 18:39:54
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: karin24 IZVIRNO SPOROČILO: Taly tukaj tukaj prodajajo originale srce Pa not ni armanija in hugo bossa Drgač pa poglej v kkšn outlet, pa mogoče dobiš kakšen poceni kos iz prejšnjih sezon. Ponaredke pa pomoje še vedno prodajajo v italiji, sam...bljak...a ni ogabno da ti čez celo majco armani piše k itak vsi vejo da niti prbližno ni original to Sej sem že na eni temi napisala, da obstajamo tudi butasti no!
|
|
|
|
RE: Kje kupiti kakšne mikice znanih firm, amp... 13.10.2007 19:39:08
|
|
|
|
riders
|
IZVIRNO SPOROČILO: karin24 Drgač pa poglej v kkšn outlet, pa mogoče dobiš kakšen poceni kos iz prejšnjih sezon. Ponaredke pa pomoje še vedno prodajajo v italiji, sam...bljak...a ni ogabno da ti čez celo majco armani piše k itak vsi vejo da niti prbližno ni original to Ja, itak. Saj on bi rad kakšno, kjer je kakšen čisto majhen znakec, kot npr. pri Lacostu, ko je samo krokodilček. Drgač pa outleti v Lj. so poden - Armanijeva mikica je 74€ Men se to ne zdi pocen. Pa si jo je vseeno kupil, s takšnim micenim AJ napisom, ki se je po prvem pranju natrgal. Ne morš verjet! Sem jo nesla nazaj, pa so jo imeli v reklamaciji 10 dni, ko sem mal znorela, ker tako dolgo mečkajo in so mi s težkim srcem dali drugo (enako). Na tej sploh nočem pogledat, če se tud trga, ker je ne mislim nosit nazaj. Sprašujem pa zato, ker vem, da naokoli krožijo fake majice, samo ne vem, kdo jih prodaja in predvsem, če niso ukradene
|
|
|
|
RE: Kje kupiti kakšne mikice znanih firm, amp... 13.10.2007 19:42:15
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: riders IZVIRNO SPOROČILO: karin24 Drgač pa poglej v kkšn outlet, pa mogoče dobiš kakšen poceni kos iz prejšnjih sezon. Ponaredke pa pomoje še vedno prodajajo v italiji, sam...bljak...a ni ogabno da ti čez celo majco armani piše k itak vsi vejo da niti prbližno ni original to Ja, itak. Saj on bi rad kakšno, kjer je kakšen čisto majhen znakec, kot npr. pri Lacostu, ko je samo krokodilček. Drgač pa outleti v Lj. so poden - Armanijeva mikica je 74€ Men se to ne zdi pocen. Pa si jo je vseeno kupil, s takšnim micenim AJ napisom, ki se je po prvem pranju natrgal. Ne morš verjet! Sem jo nesla nazaj, pa so jo imeli v reklamaciji 10 dni, ko sem mal znorela, ker tako dolgo mečkajo in so mi s težkim srcem dali drugo (enako). Na tej sploh nočem pogledat, če se tud trga, ker je ne mislim nosit nazaj. Sprašujem pa zato, ker vem, da naokoli krožijo fake majice, samo ne vem, kdo jih prodaja in predvsem, če niso ukradene Mislim, da jih boš ta čas težko dobila na našem tržišču, ker so jih dali na uničenje. Poglej si tukaj.
|
|
|
|
RE: Kje kupiti kakšne mikice znanih firm, amp... 13.10.2007 19:47:41
|
|
|
|
riders
|
Ja, hvala , tud to vem! Pa sej nočem ukradenih (mogoče nisem dost jasno napisala ), jaz bi rada kakšne legalne fake majce. Ja, sej po mojem jih v Slo. res ni možno dobit. Ko smo bili letos na morju na Hrvaškem, so na vsakem štantu prodajali kar lepe pasove za hlače z raznimi znakci (D&G, Armani...), pa ziher niso bili ukradeni. Škoda, ker tega pri nas ni. Bo treba mojega najstnika mal umirit, druzga mi ne kaže.
|
|
|
|
RE: Kje kupiti kakšne mikice znanih firm, amp... 13.10.2007 19:54:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Vzemte si en dan, pa se zapelte čez celo Hrvaško do Bosanske meje in tam je tega na pretek.
|
|
|
|
RE: Kje kupiti kakšne mikice znanih firm, amp... 13.10.2007 19:55:49
|
|
|
|
Anonimen
|
Vprašaj na www.ringeraja.ba . Mogoče dobiš original odgovore, tako in drugače
|
|
|
|
RE: Kje kupiti kakšne mikice znanih firm, amp... 13.10.2007 19:57:38
|
|
|
|
Anonimen
|
kakšne legalne fake majce To pa ne obstaja Al so ponaredki(kar je kaznivo) al pa je ukraden. Drgač pa ja....v bosno pejte. Al pa komu k hod dol naroči par majic.
|
|
|
|
RE: Kje kupiti kakšne mikice znanih firm, amp... 13.10.2007 19:58:22
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR Vprašaj na www.ringeraja.ba . Mogoče dobiš original odgovore, tako in drugače
|
|
|
|
RE: Kje kupiti kakšne mikice znanih firm, amp... 13.10.2007 21:23:57
|
|
|
|
Miss Piggy
|
V Bosni dobiš 100% za zelo smešno ceno. To ti vem povedat iz prve roke. Baje pa maš tega morje v Budinpešti- sam to pa nisem ziher.
|
|
|
|
RE: Kje kupiti kakšne mikice znanih firm, amp... 13.10.2007 21:28:30
|
|
|
|
kofetek2010
|
za kupovanje ponaredkov je v Italiji kazen - mislim, da 1000€, če te dobijo, da si kupil fake
|
|
|
|
RE: Kje kupiti kakšne mikice znanih firm, amp... 13.10.2007 21:43:04
|
|
|
|
Anonimen
|
ja bosna bo kar kul naslov. moj je dol kupvov vse živo od tahudih superg k so pr ns ne vem čez 30 bivših jurjov dol pa par fičnkov, pa nike trenirke po smešnih cenah,...pa ne rabš deleč odt, kuj čez mejo :) štant varianta
|
|
|
|
RE: Kje kupiti kakšne mikice znanih firm, amp... 13.10.2007 22:02:48
|
|
|
|
Miss Piggy
|
IZVIRNO SPOROČILO: LARA .pa ne rabš deleč odt, kuj čez mejo :) štant varianta Arizona.
|
|
|
|
RE: Kje kupiti kakšne mikice znanih firm, amp... 13.10.2007 23:05:16
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana73 za kupovanje ponaredkov je v Italiji kazen - mislim, da 1000€, če te dobijo, da si kupil fake Ja, v Trstu če te dobijo s ponarejeno torbico od Armanija, je zelo velika kazen. Ustavljajo ženske kar na cesti žandarji.
|
|
|
|
RE: Kje kupiti kakšne mikice znanih firm, amp... 13.10.2007 23:33:00
|
|
|
|
najina pikica*
|
ja Bosna šoping....original za smešno ceno! jst sm mojmu kupila majčko Tom T. pa je bila gor etiketa s ceno 20 kon.mark oz 35e pa računajte!
|
|
|
|
RE: Kje kupiti kakšne mikice znanih firm, amp... 14.10.2007 0:13:49
|
|
|
|
* Mateja *
|
Moj je kupoval v makedoniji, ker j bil lih dol. Ful nam je kupil ponarejenih majčkic in cunjic, sam pri nekaterih je bila kvaliteta bolj tako tako, ene so pa ful kvalitetne. Pa ful je blo poceni!! Kje pa na Hrvaškem kupujete takoj čez mejo? To me pa res zanima!!
|
|
|
|
RE: Kje kupiti kakšne mikice znanih firm, amp... 14.10.2007 0:14:34
|
|
|
|
kofetek2010
|
Arizona je v Bosni (Velika Kladuša)
|
|
|
|
RE: Kje kupiti kakšne mikice znanih firm, amp... 14.10.2007 9:38:11
|
|
|
|
Miss Piggy
|
IZVIRNO SPOROČILO: * Mateja * Kje pa na Hrvaškem kupujete takoj čez mejo? To me pa res zanima!! To ni na Hrvaškem, temveč v Bosni. Na avtocesti se držiš za Slavonski brod, greš na Županjo in na mejni prehod Orašje. Pol maš pa nekaj kilometrov do Arizone. Nahaja se v bližini mesta Brčko. Ma če vprašaš dol za Arizono, ti bo znal vsak povedat. Včasih so bili to samo štanti, tu pa tam kakšna trgovinica. Zdaj so pa zgradila hale, kjer so trgovine, zaradi tega so se tudi cene dost dvignile. Včasih je blo vse na črno , zdaj pa morajo plačevati davke. No in še zdaj so smešne cene, kaj šele nekaj let nazaj .
< Sporočilo je popravil Elis@ -- 14.10.2007 9:40:47 >
|
|
|
|
RE: Kje kupiti kakšne mikice znanih firm, amp... 14.10.2007 10:06:02
|
|
|
|
brina*
|
Bolšji sejem.
|
|
|
|
RE: Kje kupiti kakšne mikice znanih firm, amp... 25.10.2007 11:16:55
|
|
|
|
LoCa
|
ja ma res, kako lahko dobiš legalen ponaredek . mama od ene prjatlce iz španije je imela celo rolo tistih našitkov od mislim da d&g, k so na notranji strani ovratnika .česa se folk ne spomni. lahko pa si sama natisneš kaj, pa nrdiš malo po svoje :P
|
|
|
| Stran: [1] |
JulijaTLFKako vam je všeč ime Julija? zelo mi je všeč (
25%)
mi je všeč (
30%)
ne vem (
5%)
nič posebnega (
27%)
ni mi všeč (
13%)
Število vseh glasov: 454Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!