s.
|
Ja pred obrokom jih je potrebno dozirat. Kakih 10min prej, tudi 5 je ok. Poslušaj, otroci trpijo, če jih zvija. Našga malčija je tudi zvijalo, po teh kapljicah veliko manj. Pa nosili ga ravno nismo, razen 3x. Potem moraš iz svoje prehrane izključiti tudi melčne izdelke ( za nekaj časa, da vidiš, če je kaj bolje). pa naj govorijo, da je to zdravilo- saj dejansko je, sam otrok trpi, pa si nič ne more. Zakaj ne bi lajšali. Pa fajn smo ga tresli, ko smo ga nosili, saj hitro najdeš položaj, ki mu paše. Ti ji kar v miru daj kapljice, dva šprica, nima ji kaj bit! Prenehaj tudi z tbl za slabokrvnost in si posluži kakšno naravno zdravilo za slabokrvnost- povprašaj v lekarni. Za doječe matere tbl niso primerne, prav tako tudi nekatera zelišča. Povprašaj, nekaj ziher dobiš. Mislim, da je sok rdeče pese za slaboskrvnost, pa koprivin čaj. Pa za krčke v Avtriji dobiš tud WINDSALBE kremo. Za masažo. Aja, jaz sem našga kar odvila iz plenic, ko je bilo fejst hudo, sma malo masirala, malo potelovadla, pa se mi zdi, da je boljše. Mu je pasalo, da ga ni kaj tiščalo, ko je mel krčke in je bil vesel, ko je bil nagec. Pa tudi ti pij čaj za krčke, tvoji bebi ga pa itak lahko daš. Upam, da bo hitro mimo. Aja, vetrovne kapljice smo mi meli za cartanje pred spanjem, potem smo jih vzeli, ker jih je pocuzal veliko količio. Bilo je 2x po pol ure dretja, pol pa je pozabu.
|