|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   majska čvekalnica
7.12.2004 7:39:53   
tejč
Majčice, kdaj imate spet pregled pri G in kako se počutite?
Ste že imele test krvi za toksoplazmozo? Kakšni so bili rezultati? Mene mal skrbi, ker me je med. sestra po telefonu klicala, da sem že bila okužena prej in da zdaj nisem. V četrtek imam pregled, pa bomo videli. upam, da ni kaj narobe.
Se že fajn redite? Za koliko kg? Mene to tok skrbi!
LP.
Mateja:rozica:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   majska čvekalnica
7.12.2004 8:08:45   
dory
Lansko leto sem se tudi jaz podpisovala pod majcice...se danes se spominjam vseh stvari,ki jih dozivljate ve...s takim pricakovanjem...zato vas toliko raje berem :)

vso sreco :)

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   majska čvekalnica
7.12.2004 8:26:04   
hruškica
Test za toksoplazmozo imam šele čez tri tedne, tako da s tem še nimam izkušenj. Trebušček pa mi pridno raste, tako da bo potrebno nabaviti kakšne nove hleče ali krilo (nosečniško). Zredila sem se okoli 4 kilograme, nekaj tudi na račun moje preobilne nenadne sladkosnednosti...
Uživajte tudi ve svojo nosečnost!:sloncek:

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   majska čvekalnica
7.12.2004 8:37:55   
lutkica
Dobro jutro vsem, moje srečke 9nebesa

Bila bi naj prva majčica (1.5.), a je zelo malo verjetnosti, da rodiš točno tega dne.

Pred tednom dni sem prvič začutila mojega malega sončka 9nebesa in bi včasih ležala ure in ure, ter občudovala njegove akrobacije :sloncek: Zdaj šele vem, zakaj pravijo da je nosečnost čudovito, posebno obdobje.
Naslednji pregled imam 15.12., točno 20 teden. Upam, da bova tokrat delale UZ, ker bi že nestrpno rada videla :duda:. Pa zdi se mi, da okrog tega obdobja delajo tudi morfologijo. Za toksoplazmozo sem imela test krvi v 10 tednu (negativno) in ga bom imela naslednji teden ponovno. Mi je G rekla, naj se malo pazim.
Zredila sem se že 7 kg :(. Vedno sem pazila pri hrani,
po 18. uri nič več jedla, nobenih sladkarij,....Zdaj pa se kar pregrešim, le vmesni obroki so sadni in ne čokoladni ;).

Lp od :nosecka: (18t,6/7), :duda: in našega :kuza:.

Ostali majčice na plan!!
Pa pa

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   majska čvekalnica
7.12.2004 9:15:04   
majča
Jaz sem v 16 tednu, zredila sem se za 1 kg, trebušček lepo počasi raste, mozolji so se mi umirili, mažemo se tudi že (predvsem po trebuščku in zadnjici), ati se že pridno dere v trebušček "Halo, a je kdo tuki???" in ga lubčka.

Malo že razmišljava o prvi nabavi opreme (malo zares, predvsem pa za lušt....).

3 pregled imam 30.12., pa upam, da bo vse ok, ker sem imela NS bolj slabo, pa tudi upam, da bo pokazal, ali imamo lulčka ali ne.... komaj čakam... :)

To je za enkrat vse.... :)

Pozdravček od Majče in še nekoga!!!

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   majska čvekalnica
7.12.2004 9:25:07   
bikica30
Živjo!
Lutkica, tudi jaz sem med prvimi - 1. maja imam PDP. Par dni čutim neke hecne brce in premike, še vedno nisem 100%, če je to res to, ampak najbrž je. :bravo:

Zredila sem se za 2kg, sem pa v sredi 20. tedna, prav zavidam vsem, ki imate apetit in ste sladkosnedne, ker se meni prav nič posebej ne lušta in to že od samega začetka. Kake 3 tedne mi ni več slabo :bravo: .

Pregled imam 13.12.- morfologijo se mi zdi in mislim, da bom vprašala če se vidi lulček ;)

LP vsem

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   majska čvekalnica
7.12.2004 9:28:41   
hhanahh
Tud jst majska.Trenutno čakam na izvide AC, nuhalna bla pozitivna:(.Mislim pozitivno in upam da bo kljub temu vse OK.Vsak dan vas berem:).Pridno se redim, česar me je blo tud najbolj strah:)-.Do zdaj sm nabrala cca 5 kg, kjub temu da "pazim".
Vsem skupaj želim lep dan!
Pozdrav tudi od mojih :kuza: :kuza: :kuza:

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   majska čvekalnica
7.12.2004 9:49:45   
Maja Z
ojla vsem majčicam

jst mam pa PDP 11.5...morfologijo imam 20.12 (takrat bom :nosecka: 19t 6/7...drugače sem pridela približno 3 kilce, ampak skos malcam sladkarije..lohk bi od tega živela :) Zato me čudi da se nisem že kej več zredila, čeprav sem malo močnejše postave.
Včeraj sem šla pa na "izredni UZ" (sem seveda plačala 5000 sit), ker me je vse nekaj tiščalo in izcedka je bilo too much, še kar neka voda..in sem rajš šla..pa je rekla da je MV zaprt in velik oz. dolg 4,8 cm..in sedaj nisem več panična :)
drugače me pa skos vetrovi dajejo, tak da sploh ne vem kaj se dogaja v trebuhu, al mali že kaj brca al ne

včeraj pa še ni vidla kaj bo, se je skrival/a :)

aja, 1.test za tokso je bil neg, to pomeni da se moram pazit...sicer imam mačko doma, pa upam da je OK...ene parkrat sem se pregrešila s poli salamo, ampak upam da tukaj ni panike..predvidevam da bo baslednji test 20. 12 ko imam morfologijo

lp maja

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   majska čvekalnica
7.12.2004 11:37:23   
MojcaZ
Lep pozdrav tudi od mene!:bravo:

Jaz imam svoj drugi pregled v petek, sem pa v 19 tednu. Za toksoplazmo še ne vem izvida. Nuhalna svetlina je bila OK. Tudi spol smo že videli.

Sicer pa se nisem pretirano zredila, samo trebuh se mi že pozna, tako, da mi je precej hlač premajhnih. Občasno me v spodnjem delu trebuha tišči in imam čudne vetrove, tako da ne vem kaj je to.

Upam, da bom čimprej začutila brce mojega malega nagajivca.

Veselo nosečnost vsem bodočim mamicam:)-
Alisha

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   majska čvekalnica
7.12.2004 11:56:43   
Majabo
pozdravček!

Jaz imam naslednji pregled 22.12., upam da bo dalo bitjece kej nogce narazen :bravo:
rok imam 15.5. pa akrobacij še nič ne čutim, hmmm:(
Pridelala sem 3 kile, trebuh pa kar rasteeeee, mi vsi pravijo da se nekam hitro širim :ups:

:nosecka:

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   majska čvekalnica
7.12.2004 12:57:53   
mala
mi pričakujemo 24.5 trebušček pa že veselo raste, 4 pregled imamo 15.12. vmes 12.12.pa bomo veselo praznovali 1. rojstni dan našega prvega sončka9nebesa9nebesa:torta::torta:
glede toksoplazme je pa tako da če si jo že prebolela je to super ker ti ni treba pazit kaj poješ mislim da samo preverijo če si jo slučajno prebolela med nosečnostjo,jest je še nisem prebolela tko da me testirajo in sicer 3 krat med nosečnostjo.
glede kg sem se pa na začetku zredila za 4 in potem shujšala za dva, v prvi nosečnosti sem jih nabrala 17kg,upam da bo zdej mal manj.

lep dan pa uživajte s svojimi sončki:duda::sloncek:9nebesa

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   majska čvekalnica
7.12.2004 13:23:12   
binica
Evo še eno majčico :bravo::bravo::bravo:

Točno danes sem v 19t,PDP imam 4.5. in se že veselim lepega dogodka ;). Pregled imam 17/12, ampak mi verjetno ne bo delala ultrazvoka. Nasploh se mi zdi, da ponekod z UZ prav škrtarijo :(
Sem se pa po velikem premisleku odločila, da ne bom vprašala za spol in se bom pustila presenetit. Mislim, da je res lepo po rojstvu, ko otročku pogledaš med nogice :):):)
Drugače sem pa pridelala 2-3 kg (kak dan več, kak dan manj - odvisno od tega, koliko se prejšnji večer pregrešim). Bušija pridno mažem s kremico in upam, da se ne bodo pokazale strije. Sicer pa se mi zdi, da bušček kar raste, še predvsem zadnje čase :bravo::bravo::bravo: Sicer je pa itak že počasi čas, da kaj pokažemo še ostalim, a ne?
Glede gibov otročka pa nisem sigurna, da je to to :ups:, zato vneto čakam, da me fejst brcne, da bom prepričana v njegove/njene gibe.

Bravo me majčiceeeee!!!

Binica

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   majska čvekalnica
7.12.2004 14:27:50   
Kranjčanka
Dobro se počutimo, jaz sem že v 20 tednu (konec aprila) in že čutim, kako nekaj žubori po trebuhu.:metulj:Danes sem imela pregled in UZ in vse OK. :bravo: Srček sem videla kako je utripal. Ni mi pa dal slikce :)- in je bil moj dragi malo razočaran. A ve zmero mdobite slikce? Jaz mam samo eno, še tisto sem komaj dobila. Zredila sem se za 4 kg (sem bila suhica) in je rekel ginekolog da je to OK.

Ne morem verjet kako hito to mineva in kako hitro bom mamica...

Lepo napredujte:nosecka:

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   majska čvekalnica
7.12.2004 14:32:15   
Majabo
jaz sem dobila do sedaj dve slikici, upam da v 20. tednu spet eno

naredi G v 20. tednu vaginalni ultrazvok ali preko trebuha?

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   majska čvekalnica
7.12.2004 14:51:13   
Kranjčanka
Tu v Kranju mi delajo že skoz preko trebuha ultrazvok...tudi danes so mi ga.

lp iz Kranja

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   majska čvekalnica
8.12.2004 8:30:20   
Majabo
Tudi jaz hodim v kranj, pa mi je do sedaj naredila dva vaginalna in enega po trebuhu
samo verjetno bodo sledili samo še zunanji...predvidevam

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   majska čvekalnica
8.12.2004 11:27:55   
pika78
Tudi jaz hodim v Kranj - k dr. Gregoraču (sem v 17t), pa mi je do zdaj vedno delal UZ trebuha, le prvič vaginalnega, ko mi je jemal bris.
H kateremu G hodite ve v Kranju, kakšen se vam zdi dr. Gregorač?
Lp vsem :nosecka:!

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?