Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Cepljenje pri treh letih 7.12.2004 6:54:55
|
|
|
|
puri
|
Nevem,jaz mislim,da sploh ni cepljen! Ko smo bili mi nazadnje na pregledu, so rekli,da smo zdaj opravili in da se vidimo samo še,ko bo bolan! Se ne spomnim točno,ali je bil zadnji pregled pri enem letu ali letu in pol:zmeden: Lp
|
|
|
|
Cepljenje pri treh letih 7.12.2004 9:46:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz tudi ne vem, če je takrat še proti čemu cepljen, mogoče, če se tista cepljenja malo zavlečejo. Naš je bil nazadnje (do sedaj), ko je bil star malo čez dve leti. Pa tudi mislim, da je rekla, da je konec cepljen, nisem pa čisto prepričana. Pri treh letih imajo sistematski pregled, to vem.
|
|
|
|
Cepljenje pri treh letih 7.12.2004 10:11:10
|
|
|
|
*maja
|
Pri treh letih naredijo samo klasičen sisitemacki pregled brez cepljenja, razen, če ste kakšno cepljenje spustili in to je to. Je imela ta pregled naša pupa 4 mesece nazaj in naredijo samo neke teste kako se otrok razvija (gibalne, govorne, za logiko,itd...).
|
|
|
|
Cepljenje pri treh letih 9.12.2004 20:34:05
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, tudi pri psihologu.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?