|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kuminov čaj - kdaj in koliko?
6.12.2004 21:49:19   
Pikapolonica
Dober večer!

No, pri nas je vsak večer ista zgodba. Pravzaprav se začne že pozno popoldne, ko našo Tio začno zvijati vetrovi in potem jokamo, pa se dojimo, pa malo zaspimo, pa se spet zbudimo in jokamo in prdimo in kakamo in se napenjamo in se spet dojimo in zaspimo in.... Tako do zgodnjih jutrnajih ur. Neverending story, bi človek lahko rekel.

No, pa sem si rekla, zakaj pa ne bi poskusila s kuminovim čajem. Probat ni greh, pravijo. Samo, ko pa ne vem kako dozirati to zadevo. Kdaj in koliko. Skuhala ga tako ne bom več kot pa kake pol deci, koliko ga pa lahko Tia spije, tega pa ne vem. Aja, stara je pa 20 dni. A je to sploh še prezgodaj za tak čaj?

Pa-pa, Pikapolonica :pika: in Tia
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Kuminov čaj - kdaj in koliko?
7.12.2004 8:18:49   
filipinka
Zdravo!
Jaz Filipu čaj ponudim nekje na sredi med enim in drugim obrokom! Ampak ga skoraj nikoli noče! Ne na žličko in ne na flaško! Mamino mleko je še vedno the best!
Čao, V.

(odgovor članu Pikapolonica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Kuminov čaj - kdaj in koliko?
7.12.2004 9:54:15   
Tinca7
Meni je kolegica predlagala takole: 50ml vode in 5 zrn janeža in 5 zrn kumine. Lahko pa ji daš tudi bebe čaj, nam je kar pomagal.
Mislim, da se vsi ti čaji lahko pijejo od prvega tedna naprej. Pazit moraš le na sladkor, ker ni dobro, da ga dobi preveč. Oziroma, čaja sploh ne sladkaj, razen če ga potem res ne bo hotela piti, daj nortše nekaj zrnc sladkorja.


Lp, Tina & Lara

(odgovor članu Pikapolonica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Kuminov čaj - kdaj in koliko?
7.12.2004 22:01:03   
kepica
Samo za opozorilo.Kumina zapira.No,sicer imajo majhni dojenčki na začetku še dobro prebavo, če so dojeni,ampak vseeno povem, da ne bi prišlo do zaprtja.
Takšni čaji naj bi stali(potem,ko zavre)samo 5 min,potem moraš (kumino ali karkoli že imaš v čaju)odstraniti.Recimo,janež odpira,in če ga pustiš stati predolgo časa,že zapira.
Ne vem,po kakšni logiki, ampak to mi je mami ravn včeraj povedala, ko sem kuhala janež za našega malčka in imam čist sveže napotke.

Drugač sem pa jaz našemu na začetku dajala Hippove čaje (kamilico ali pa mešanico lipe,melise in kamilice,včasih pa tudi komarčkov čaj,ki pomiri želodček)Ti so k sreči še brez sladkorja z razliko od tistih Hippovih čajev od 4 meseca naprej, ki so že sladkani in mi niso preveč všeč.Sladkor itak lahko dodaš sam,če ti je tako všeč.

Upam, da sem ti kaj pomagala.

Lp
Kepica

(odgovor članu Pikapolonica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...




vtikanje
23tina

ali pustite staršem ali tašči oz. tastu,da se vtikajo v vzgojo vaših otrok?

da,ker potrebujem nasvete (5%)

ne,ponorim! (11%)

se ne vtikajo (14%)

pustim do neke meje (45%)

ne pustim,vzgoja je izključno stvat staršev (25%)


Število vseh glasov: 506

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!